Alt det praktiske
 
Dato og sted for 2017
 • Uddannelsen starter 1/2 - 2017, hvor du får adgang til onlinedelen og dit hjemmestudie begynder
 • De første mødedage vil være 2 hverdage i april. Og derefter 2 hverdage i maj, juni, juli, august og september
 • Eksamen foregår i oktober

Datoerne er 19. og 20. april, 29. og 30. maj, 21. og 22. juni, 24. og 25. juli, 9. og 10. august, 13. og 14. september. Alle dagene er undervisningen fra 10.00 - 16.00 med en times frokostpause midt på dagen.

Eksamen finder sted den 18. og 19. oktober 10.00 - 16.00

 

Tryk og glad certificeret
Alternativ baby- og børnebehandler

Skriv dig på ventelisten

eller læs videre

 Zoneterapi   Akupressur   Babymassage   Meridianmassage   EFT   Energiterapi 

På uddannelsen får du disse fantastiske ting

 

 • 6 moduler med undervising i Købehavn. Hvert modul varer 2 dage. 

 • Et kæmpe online forløb - hvor alle teknikker, metoder, zoner, punkter, teori mm. er samlet. På den måde kan du altid vende tilbage og gennemgå det igen, hvis du er i tvivl. Alt hvad der gennemgåes i live-undervisningen ligger online, så du allerede har kendskab til teknikkerne, teorien mm. inden vi mødes. 

 • Tilsendt materiale - Når uddannelsen starter og du går i gang med dit onlinestudie, vil du få tilsendt materialet på 82 sider, som du kan bruge til at studere hjemmefra inden vi ses.

 • Spørgsmål og sparring undervejs - Mellem hvert modul vil Katrine svare på spørgsmål 

 • Eksamen i København 

 • Tryk og glad certificering i et år - som giver dig retten til at kalde dig "Tryk og glad behandler" og benytte dig af de fordele det indebærer. Et år efter du er uddannet kan din certificering fornyes. 

Udover de effektive teknikker lærer du
 • Hvordan du håndterer babyer og børn i behandlersituationer

 • At tolke børnenes signaler, så din behandling bliver mest hensigtsmæssig

 • Hvordan du kan se på barnet hvilken behandling der skal til, hvor længe og hvor ofte

 • At undervise forældre i selv at behandle deres babyer og børn 

 • At behandle ud fra 5-elements teorien, som gør dig i stand til at nå hele vejen rundt om ublancerne

Efter uddannelsen kan du behandle babyer og børn på egen klinik eller søge job på en etableret klinik.

Du vil også være i stand til efterfølgende at undervise forældre i, hvordan de selv kan behandle deres babyer hjemmefra. Og du vil være i stand til at holde Tryk og glad workshops i mødregrupper, på biblioteker, i institutioner mm.

 

Du lærer at behandle holistisk, bredt og dybdegående mod typiske
sygdomme og gener, som babyer og børn ofte døjer med.

Denne smukke og unikke uddannelse kombinerer en lang række af de mest effektive metoder inden for alternativ behandling, hvilket vil gøre dig til en super dygtig behandler. Du bliver i stand til at behandle babyer og børn professionelt, dybdegående, kærligt og effektivt - og dermed gøre en kæmpe forskel for de mange familier, som har en baby med smerter og ubalancer!

Som Tryk og glad behandler kan du behandle babyer og børn super dybdegående, samt holde workshops og undervise forældre i, hvordan de selv kan behandle hjemmefra. 

I onlineforløbet vil alt undervisingen med teknikker og teori blive gennemgået, dét skal du studere grundigt før uddannelsensdagene, så der er mulighed for at fordybe os yderligere når vi ses. Du har rig mulighed for at gennemgå onlineforløbet igen og igen, præcis som det passer dig og i dit eget tempo. Adgangen til onlineforløbet forsvinder aldrig, så du kan til hver en tid repetere din viden.

Katrine Birk

Katrine Birk er alternativ behandler og underviser med speciale i babyer og småbørn. Hun har en bred vifte af uddannelser bag sig, blandt andet er hun uddannet indenfor zoneterapi, akupunktur, kraniosakralterapi, massage, healing, EFT og meget mere. Katrine har i mange år behandlet babyer og småbørn, og hjulpet over 1000 familier med babyer til en lettere hverdag - uden mavebesvær, søvnproblemer, svækket immunforsvar og meget andet!

Katrine brænder for at undervise forældre i hjemmebehandling og holder løbende kurser og workshops i vuggestuer, på biblioteker og mange andre steder. Derudover uddanner og efteruddanner hun alternative behandlere, i behandling af babyer og voksne. Katrine er aktuel med bogen "Tryk og glad" og er selv mor til 2 dejlige piger. 

 

Du bliver uddannet i kærligt, naturligt og super effektivt at støtte babyer og børns energisystem!

Ved hjælp af naturlige metoder, som tryk på akupressurpunkter og behandling af fodzoner, har du mulighed for at booste energisystemet på babyer og børn, og støtte deres krop i den proces, den allerede er i gang med - men som kroppen har brug for hjælp til at understøtte. Behandlingen er derfor en 100% naturlig proces, hvor du sætter fut i kroppen, og får processen til at gå hurtigere.

På den måde slipper babyen for at have gener, smerter og symptomer længere end højst nødvendigt, og du vil opleve at lette hverdagen for en masse småbørnsfamilier.

På uddannelsen lærer du at behandle ud fra et kærligt sted, med en dejlig energi, som støtter både dig og barnet. 

Du kan blive Tryk og glad behandler - som gør dig fuldstændig fantastisk til at hjælpe babyer og børn, samt undervise forældre i, hvordan de selv kan hjælpe deres børn

 Der er ikke nogen hold planlagt af uddannelsen for 2018

Men, skriv dig på ventelisten herunder og vær blandt de første til at høre om et nyt hold af uddannelsen. 

Glade babyer, skaber glade forældre og
glæde i hjemmet og hverdagen.

- Du kan gøre en kæmpe forskel!

Hjælp familier og gør en forskel mod kolik, mavekneb, søvnbesvær, svækket immunforsvar og meget mere...

- Du kan bidrage til mere harmoni & kærlighed!

 

Din investering inkl. 6 moduler med undervisning i Kbh, kæmpe online forløb, 82 siders tilsendt materiale, sparring og support, eksamen og Tryk og glad certificering: 35.000 kr.

Du bliver mester i at hjælpe babyer og børn med de bedste teknikker!

Stigende behov for dygtige behandlere

Ifølge en undersøgelse foretaget af Statens Institut for Folkesundhed benyttede 27% af danskerne sig i 2013 af alternativ behandling. Behandlingerne indbefatter bl.a. zoneterapi, akupunktur, massage og tallet er stigende.

Det er derfor heller ingen overraskelse, at mange forældre opsøger alternative behandlere når deres små døjer med ubalancer, som lægen umiddelbart ikke kan gøre noget ved. Der er altså et stigende behov for dygtige behandlere, som kan hjælpe babyer og børn mod typiske ubalancer som ondt i maven, forstoppelse, eksem, tilbagevendende forkølelse, mellemøresbetændelse og meget mere. 

Ja tak - Jeg vil gerne ansøge om optagelse på uddannelsen

Uddannelsen lærer dig det vigtigste og mest effektive inden for zoneterapi, akupressur, meridianmassage, EFT, energiterapi og babymassage. Det gør dig i stand til virkelig at hjælpe de babyer og børn, som kommer til dig, fordi du har så mange forskellige redskaber at trække på. 

Denne uddannelse har samlet alle de mange erfaringer Katrine Birk har gjort sig gennem de seneste mange år med at behandle babyer. Alle erfaringerne har hun smeltet sammen til én uddannelse, hvor du simpelthen lærer det bedste af det bedste! 

Som deltager på uddannelsen får du adgang til en helt særligt onlineforløb

Drømmer du om at undervise forældre og holde workshops i hvordan, de kan behandle deres egne babyer og børn? 

- Det kan du efter denne uddannelse!

Har du spørgsmål til uddannelsen?

Så send os dine spørgsmål på info@katrinebirk.dk
Vi gør vores bedste for at svare hurtigt og præcist <3 

Faktisk, er alt dét, du skal lære på uddannelsen lavet som onlineforløb!

♥♥♥ Uddannelse ♥♥♥

Det er blandt andet:

 Forstoppelse    Kolik    Diarré og andre mave- og tarmlidelser     Stresset nervesystem 

   Søvnbesvær     Forkølelse, hoste og astma     Svækket immunforsvar     Hudproblemer 

   Skævheder i ryg, nakke og bækken     Smerter ved tandfrembrud    og meget mere 

 • Undervisningsvideoer
 • Demonstationer, gennemgang af og forklaring til alle zoneterapi- og akupressurpunkter
 • Gennemgang af teori, blandt andet de 5 elementer
 • Inspiration til at undervise forældre i hjemmebehandling
 • Videoer med babymassage
 • Gennemgang af EFT til voksne og børn
 • Gennemgang af meridianer og meridianmassage
 • Læring om hvordan du tolker babyer og børns signaler
 • Og meget mere
Det er spækket med:

♥♥♥ Underviser ♥♥♥

Investering
 • Din investering er 35.000 kr. (købet er bindende) 
 • Earlybird ved tilmelding 
 • Depositum betales ved tilmelding
 • Resten af beløbet betales senest
Ved rate betaling betales: 1. rate 1/2, 2. rate 1/3, 3. rate 1/4, 4. rate 1/5, 5. rate 1/6, 6. rate 1/7
Der er et administrationsgebyr på 100 kr. pr. rate.

NB! Køb af uddannelser hos Katrine Birk af bindende, det vil sige, at pengene ikke gives retur efter betaling. Det gælder både depositum og det resterende beløb. Der er 14 dages fortrydelsesret, læs mere i handelsbetingelserne herunder. Der er mulighed for at videresælge sin plads i meget særlige tilfælde. Skriv til info@katrinebirk.dk ved spørgsmål til dette. Det er ikke muligt at overføre sin plads til et fremtidigt hold. 

Se handelsbetingelserne her

Der er lukket for ansøgning pt

Tryk og glad certificeringen

Når du uddanner dig til baby- og børnebehandler vil du automatisk være "Tryk og glad certificeret" et helt år efter din eksamen. Det giver dig retten til at kalde dig for "Tryk og glad behandler". Denne certificering skal fornyes en gang om året, i form af et opdaterings kursus eller lign. 

Din Tryk og glad certificering er dit kvalitetsstempel fra Katrine Birk. Som Tryk og glad behandler vil du ligge på Katrines hjemmeside, så mulige klienter kan finde dig, du vil blive henvist til når vi får efterspørgelser på behandlere i dit område, og du vil være en del af den fælles markedsføring Katrine laver. Du vil også have mulighed for at bruge Katrines materiale til workshops, være forhandler af bogen "Tryk og glad", have mulighed for at gæsteblogge på Katrines hjemmeside og meget mere. 

 

Hvis du ikke ønsker at fornye din certificering vil du altid være uddannet "Alternativ baby- og børnebehandler"

Hvorfor skal jeg ansøge om at få plads?

Der er stor efterspørgsel på denne uddannelse og det er vigtigt før du melder dig til, at vi er 100% sikre på at uddannelsen er den rette for dig. Derfor skal du svare skriftligt på nogle spørgsmål, så vi kan vurdere om uddannelsen passer til dine ønsker eller om vi hellere vil anbefale dig en anden uddannelse. 

Kort omkring forløbet

Uddannelsen til Tryk og glad behandler strækker sig over 8 mdr. med 5 moduler i København kombineret med onlinestuide samt en afsluttende eksamen.

Katrine Birk er den primære underviser, og derudover vil der være en hjælpe underviser og spændende gæstelærere, blandt andet Mette Carendi - fra Harmoniske unger.

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne tage denne uddannelse, udover et ønske om at arbejde med babyer og børn, samt hjælpe en masse familier. Du behøver altså ikke have nogen erfaringer med alternativ behandling i forvejen. Men det er vigtigt at vide uddannelsen stiller krav til dig, om et stort hjemme- og onlinestudie. Samt en masse øvelse undervejs, hvor du skal behandle babyer og børn og skrive et lille resumé for hver behandling.

Hvis du er i tvivl om uddannelsen er noget for dig, kan du altid sende os en mail på info@katrinebirk.dk

Modulerne

Modul 1 - 5-elementsteorien, organuret, energimæssige faktorere, powerpunkter og meridianmassage

Modul 2 - Akupressur og energiterapi

Modul 3 - Zoneterapi og energiterapi

Modul 4 - EFT og forbindelsen mellem mor og barn

Modul 5 - Gæsteundervisere som giver andre inputs i form af kosttilskud og diverse andre alternative metoder. 

Modul 6 - Øvelse, øvelse og øvelse - i både behandling og dét at holde workshops 

(Dette er nogenlunde hvordan undervisningen på modulerne fordeles, men der kan/vil komme ændringer efter behov)

Eksperter som gæsteunderviser på uddannelsen

Rikkeliva Holm - Holistisk detox terapeut

Rikkeliva Holm er super dygtig til at hjælpe babyer og børn med blandt andet kosttilskud og den rigtige mad. Alle på Tryk og glad uddannelsen er så heldige at få hendes e-bog "Stærkt immunforsvar - helt naturligt". I bogen lister hun en masse typiske baby- og børnesygdomme op, hvorefter hun gennemgår hvordan man kan hjælpe børnene naturligt med kostilskud og den rigtige mad. På uddannelsen har vi en hel dag i hendes selsskab, hvor man kan stille hende uddybdende spørgsmål til bogen, og få hendes vinkler på diverse sygdomme. Kombinationen af den alternative behandling, kosttilskud og mad, giver Tryk og glad behandlerene mulighed for, at kunne hjælpe babyer og børn på et dybere plan. 

 

Mette Carendi - Familievejleder og cand.mag i psykologi 

Mette er kvinden bag firmaet og bogen "Harmoniske unger". Hun vil hjælpe Tryk og glad behandlerene med bedre at kunne forstå babyer og børns søvnmønster og behov for at stressregulere. Mange gange kan gener som "kolik", "ondt i maven" og "unormal dårlig søvn" stamme fra et stresset nervesystem, og dét vil Mette vil Mette forklare mere om. Efterfølgende vil Tryk og glad behandlerene bedre kunne vejlede forældre i, hvordan de møder deres børn kærligt i svære situationer, samt hvorfor det f.eks er normalt for babyer at græde.

 

Rose Maimonide - Ekspert i grøn livsstil og bæredygtighed 

Rose Maimonide er kvinden bag onlineklubben "Grøn Stue" og forfatter til bøgerne "Baby - 100% naturlig uden tilsætning" og "Dit sunde barn - sådan!" Rose vil undervise i, hvordan man skaber et bæredygtigt familieliv med glæde, ro og nærvær. Det vil give dig som Tryk og glad-behandler en unik og dyb forståelse af, hvordan børn ofte spejler forældrenes ubalancer. Du lærer, hvordan du bedst kan guide forældre i at støtte deres børns sundhed og trivsel.