3 dages akupressur og energiterapi kursus med Katrine Birk
med fokus på at heale 
og forløse stagnerede følelser 

Vi kommer til at have særligt fokus på akupressur til at forløse og heale:

- Stress
- Angst
- Skam

- Sorg
- Overbekymring
- Vrede
- Jalousi
- Dårligt selvværd

Onlinestudie med teori og repetition - til dig, når du deltager!

På kurset får du den teoritiske gennemgang af meridianbaner, energisystem mm. som et onlinestudie. Det skal du studere før vi ses. På den måde har vi mere tid til at dykke ned i den praktiske behandling på kurset. 

Du skal regne med at bruge en dag på dette a ca. 10-12 timer. 

Onlinestudiet vil altid være tilgængeligt efterfølgende, så du har mulighed for at repetere efter behov. 
 
Disse ting gennemgået: 

  • Meridianbarer/energibaner
  • Powerpunkter
  • Energier tilknyttet de forskellige meridianer
  • Repetation af hvor alle punkter du læres placering
  • Som ekstra bonus får du en video med læring om de 5 elementer

(onlinemodulet har i sig selv en værdi af 2.500 kr)

Hvem kan deltage?

Alle er velkomne til at deltage. Måske vil du bruge de nye teknikker og din nye viden til dig selv, dine familie, dine venner mm. Hvis du er professionel i forvejen, kan kurset også være et supergodt supplement til f.eks massage, zoneterapi, yoga, eller andre behandlingsformer. Alle er velkomne til at deltage, uanset erfaring. 


Hvad kan jeg efter kurset?

Efter kurset kan du bruge akupressur og energiterapi, med fokus på føleleshealing. Du vil have en meget større forståelse for følelser, for traumer, for reaktioner, og flere alternativer til ikke at lukke dig selv eller andre ned. Efter kurset får du bevis på din deltagelse, og kan bruge det både privat eller som supplement til dine professionelle behandlinger.


Hvem underviser på kurset?

Underviseren er primært Katrine Birk, og så er der også hjælpeundervisere med.

Datoer og sted

Inkl: 3 dages undervisning, 1 online modul (værdi 2.500kr), materiale og certifikat

Normal pris: 3.999 kr. + moms 
(4998 kr inkl moms)

Ved tilmeldning inden 25/8-24 spar 500 kr

Earlybird pris: 3499 kr + moms 
(4.373,75 kr inkl moms) 

Din investering

Meld dig til her

Velkommen til et unikt akupressurkursus som gør dig i stand til at forstå, og heale stagnerede følelser

De undertrykte små børn indeni os

Evnen til at kunne forløse og bearbejde stærke følelser, eller, at undertrykke dem, bliver udviklet allerede i barndommen. Børn er totalt afhængige af deres forældre, og vil instinktivt gøre ALT hvad de kan, for at få deres forældres kontakt og kærlighed. De vil også meget gerne undertrykke sider af sig, selv, som derfor ikke får lov til at modnes og vokse op, Det gør, at vi følelsesmæssigt kan opleve, at reagerer som børn, når vi kommer ud i pressede situationer. 

Lad os tage vrede som eksempel. Mange af os har i barndommen at oplevet, at vores forældre ikke kunne støtte os i denne helt naturlige følelsesmæssige reaktion. Vi fik måske at vide at vi skulle ""tage os sammen", "stoppe det pjat", "gå ind på værelset til vi bliver gode igen", får frataget slik, legetøj mm.

I disse situationer, får barnet at vide at det rigtige at gøre ved vrede, er at undertrykke den, samtidig med Barnet vil opleve at miste kontakten, nærværet og kærligheden fra forældrene. Barnet bebrejder ikke sine forældre, men sig selv, og lærer derfor at undertrykke vrede. Hvis et 4 årig barn har lært at undertrykke sin vrede, er vreden ikke blevet modnet og vokset op sammen med barnet. Derfor vil den nu måske 40 årige kvinde, stadig reagere som en 4 årig, når vreden tager over. Det ikke fordi hun er et dårligt menneske som ikke kan styre sit temperament, men fordi hun rent faktisk også har en lille 4 årig indeni, som ikke har haft støttende voksne i sit liv, når følelsen af vrede er dukket op. 

Undertrykt vrede kommer måske til udtryk med utrolig meget skam, som en kæmpe eksplosion, eller endnu værre, den slipper aldrig ud af systemet, og bliver til gift inde i kroppen.

Vrede i balance, er en stærk følelse som gør vi kan sige til og fra, sætte grænser, få handlet på vores drømme osv.

På kurset lærer du om psykologien bag at nedlukke følelser, hvordan det kan forstyrre vores liv og skabe ubalancer fysisk og mentalt, samt hvordan vi kan forløse dem via akupressur og energiterapi, og bruge de stærke følelser som drivkraft og god energi i livet. 

Kursus i akupressur

 og energiterapi: 

Følelseshealing

Ingen følelser er "dårlige" eller "forkerte" - men hvis de er stagnerede og uforløste i vores system bliver de giftige

På kurset lærer du bl.a.

Akupressur-punkter

Du lærer at behandle en række dejlige og brugbare akupressur-punkter at kende, som gør dig i stand til at skabe flow i kroppen - og dermed lade følelserne flyde frit i stedet for at stagnere. Derudover lærer du også hvordan du behandler punkterne med mest effekt, hvordan du finder dem på en simpel måde, samt hvordan du kan studere videre på egen hånd, og lære endnu flere skønne akupressurpunkter på sigt.

Psykologi i kinesisk medicin

Du lærer basal psykologi ift. kinesisk medicin, som giver dig en forståelse for, hvad følelser er, og hvad de gør i vores krop. Du lærer også hvordan du skaber rum for at folk tør give slip og lukke deres følelser ud, hvordan du håndtere dine klienters store følelser, og hvordan du reagerer hensigtsmæssigt så den følelsesmæssige healing får rum til at finde sted.

At forstå mekanikken bag følelserne

På kurset bliver du klogere på hvorfor vi undertrykker følelser, og hvad der kan gøre det svært at forløse dem helt naturligt. Du bliver klogere på hvad det er for nogle mekanismer som ligger bag undertrykte følelser, viden som giver forståelse, hvilket i sig selv er healende og forløsende. Vi kommer også ind på hvad potentialerne i de forskellige følelser er, og hvordan de kan bruges til fremdrift, frem for noget der holder os tilbage. 

Indre barn healing

Hvordan kan du kærligt støtte de undertrykte sider af dig (det undertrykte barn indeni) og møde dig selv omsorgsfuldt, de steder hvor dine omsorgspersoner ikke havde mulighed for at dække dine tilknytningsbehov, da du bar barn. 

Hvordan du undgår at lære dine egne børn at undertrykke følelser

Med udgangspunkt i 'det nye børnesyn' kommer vi også ind på, hvordan vi kan støtte vores egne børn eller børn vi har i vores liv, til ikke at undertrykke følelser. Hvordan du kan sætte personlige grænser overfor børn, uden at lære dem at lukke ned for sig selv. 

Energiterapi og healing

Her lærer du hvordan du beskytter din egen energi, når du arbejder med psykisk sårbare mennesker. Lær også, hvordan du med din energi skaber et rum, som er healende og forløsende i sig selv. Lær hvordan du arbejder med din krop og dit hjerte frem for dit hoved, når du behandler.

Meridianbaner 

1 måned før vi ses, får du adgang til et onlinestudie, som vil give dig en nyttig baggrundsviden om kroppens meridianbaner. Det vil lære dig kroppen bedre at kende, og give dig en forståelse for hvordan vi så effektivt via akupressur, kan heale følelser.

Ingen følelser er dårlige - men de kan godt være stagnerede og blive giftige

Ingen følelser er "gode" eller "dårlige". Følelser er bare følelser, og et udtryk for hvordan vi har det, hvem vi er, og hvilke traumer vi har med os. De følelser vi ofte betegner som “dårlige” er typisk dem, som er stagnerede i vores system, fordi vi har oplevet i vores barndom og i vores kultur ikke er i orden.  Følelser som bliver mærket og udtrykt er i "flow", følelser vi bevidst eller ubevidst undertrykker er "stagerende". Stagnerede følelser, kan blive til gift i kroppen, som påvirker vores fysiske helbred, vores psyke og vores livsenergi. Stagnerede følelser er uforløst energi som f.eks kan gøre os bitre, trætte, gøre at vi mister kontakten til os selv og vores evne til at følge hjertet osv. Stagerede følelser kan også være årsagen til fysiske skavanker, smerter og gener - krop og pyske kan aldrig skilles ad. 

På dette kursus bliver du i stand til at gøre en forskel for dig selv og andre, ved at støtte kroppens energisystem til at slippe de stagnerede følelser, hvilket giver frihed både mentalt og fysisk. 

Du er ikke et dårligt menneske, når du ikke kan "styre dine følelser" - dine følelser er nok blevet undertrykt som barn, og derfor er de stadig børn 

Akupressur, energiterapi, meridianer, forståelse, accept og forløsning  

Krop og psyke kan ikke skilles ad. Fysiske ubalancer kan skyldes undertrykte og uforløste følelser.  

Et kursus du kan bruge både privat til at hjælpe dig selv, din familie, venner mm. Eller professionelt til din klienter.

Hvordan undgår jeg at lukke ned for mine egne børn, eller mit indre barn? 

Når vi selv har oplevet en barndom, hvor vi lærte at undertrykke følelser, kan det være sindsygt svært ikke at gentage samme mønster over for vores egne børn. Du ved måske at det ikke er konstruktivt at råbe af børn, men hvis du selv er blevet råbt meget af som barn, vil det være helt naturligt for dig at vende tilbage til denne metode, når du er presset. Det kan være megasvært at lave om på, og skabe en masse frustration og magtesløshed. Hvis jeg ikke skal råbe, hvad gør jeg så for at få mine børn til at høre mig? Hvordan skal jeg gribe det an, når jeg allerede har råbt af dem? Hvis jeg ikke vil skælde ud, hvad kan jeg så gøre i stedet for? 

Alt dette kommer vi ind på på kurset. Selvom du ikke har børn, er det utrolig healende og forløsende i sig selv, at forstå hvordan en relation med fokus på tilknytning frem for nedlukning, kan skabe en sund og nærende relation mellem børn og vokse, hvor begge parter føler sig set og mødt. 

Derudover lærer du hvordan du kan styrke relationen til dit indre barn (de undertrykte sider i dig), på en måde der går ind og støtter op om en tilknytning indeni, så det bliver lettere for dig i forskellige situationer i livet. 

På kurset lærer du også at forstå hvad vi kan forvente af børn, og hvordan deres hjerner i barndommen f.eks er styret mere at lyst, og derfor ikke altid muligt for dem at kontrollere sig selv. Når vi forventer for meget af børn, som rent biologisk ikke kan opfylde vores forventninger, skaber det også en masse unødvendig frustation. 

Hvis du selv er blevet lukket ned følelsesmæssigt som barn, vil du i pressede situationer, helt automatisk komme til at gøre det samme ved dine egne børn.  

Meld dig til her
"Det kan uden tvivl anbefales"
"Jeg var med på Katrines 3 dags akupressurkursus i følelseshealing. Det kan uden tvivl anbefales. Selvom ingen af os deltagere kendte hinanden i forvejen, blev der med det samme skabt et særligt rum af tillid, hjerterum og åbenhed. Der blev skabt magi de tre dage. Katrine, Nanuka og Nanna skal have den største tak for 3 vidunderlige dage hvor vi alle hver især blev den vigtigste brik i det store samlede puslespil. Jeg er behandler og har allerede brugt flere af de ting jeg fik med mig fra de 3 dage."
Mvh Addy Body SDS behandler. Krops-harmoni.dk


2, 3, 4 oktober 2024

Onlinestudiet: Får du adgang til ved tilmelding. Du skal sætte ca. 10-12 timer af til studie inden vi ses.

Der er plads til 16 deltagere på hvert hold


Hvis du har spørgsmål, så send mail til info@katrinebirk.dk 

2, 3, 4 oktober 2024
9.30-16.00

Sted:
God energi v. Katrine Birk
Bagsvædvej 70B, 1 sal
2800 Kongens Lyngby


Det er gratis parkering i området, offentlig transport lige til døren, og nemt at komme til fra f.eks København 


Kurset kan betales i 3 rater
(50 kr i gebyr pr rate)

"Mine klienter med stress og angst har allerede fået gavn af det, jeg lærte!"
Tak for et spændende kursus. Følelseshealing med akupressur. Det var fantastiske 3 dage -  og mine klienter med stress og angst har allerede fået gavn af det, jeg lærte!
Og så tilbyder jeg det til alle - bare som ren selvforkælelses behandling

Marianne Høgh Life- og stress coaching