Lidt af det praktiske samlet...

♡ Det går løs lørdag d. 12 og søndag d. 13 maj 2018 på Marienlyst badehotel  

♡ Begge dage er fra 10.00 - 16.30 med efterfølgende spa og mulighed for overnatning


♡ Eventet er inkl. lækker mad og forplejning fra 10.00 - 16.30 og inkl. spa begge dage efterfølgende ♡ 
Spaen er et tilvalg, ment som ren luksus efter eventet, det er derfor ikke noget du skal, hvis du ikke føler for det. 


♡ Eventet koster normalt 5900 kr. inkl moms. EARLYBIRD RABAT hele MARTS måned er 4500 kr. inkl moms (3600 + moms)

♡ Hvis du ønsker at overnatte, skal du selv booke værelse, hvilket gøres nemt ved at sende en mail til Marienlyst Hotel (mere info kan læses længere nede på siden) 
Værelserne fås til en ekstraordinær billig pris, når du er med på eventet. Du kan booke med en ven du kender i forvejen, eller bede os om at sætte dig på værelse med en kommende ven. 

♡ Der er plads til 100 mennesker, så energien bliver høøøøøøj og fantastisk. Katrine vil være den primære taler/underviser, men derudover vil der også være et helt fantastisk  team ♡

♡ Eventet er for ALLE, der gerne vil lære at integrere holistisk energiterapi, i livet generelt, og måske også i behandling/coaching/undervisnings situationer ♡

♡ Der vil være en blanding af foredrag/øvelser/gruppearbejde/selvforkælese og hvad der ellers lander af spændende ting ♡

Du får også.....

♡ Onlinekurset som er tilknyttet eventet, med zoneterapi- og akupressur teknikker, til værdi af 2600 kr. 

♡ Workshoppen med Katrine og Avalon Khan "Fra tørfisk til havfrue" værdi 700 kr


♡ Online studie med Mikkala Kissi som guider dig gennem trænings formen Living Yolates med henblik på mere kropsbevidsthed, og dermed lettere tilgang til energiarbejdet. Værdi 1.500 kr. ♡ 

♡ Og mere guf is coming up :-)

Så er du hjertelig velkommen på
MEGA-FLOW-POWER-KURSUS-EVENT
i Holistisk energiterapi
med Katrine Birk

Mærk om det føles som et "HELL YES JEG SKAL MED"
og snup din plads NU

♡ Gå til betaling ♡

Tilmeld dig NU med RABATprisen
(4.500 kr. i alt inkl. moms)

1. rate betales ved tilmelding
2. rate trækkes 1/4 2018
3. rate trækkes 1/5 2018

Overnatning på Marienlyst

Værelserne fås til en super god og billig rabatpris fordi du deltager på kursus-eventet den 12. og 13. maj. Hvis du ønsker at overnatte, booker du selv et værelse ved at sende en mail til lc@marienlyst.dk.

♡ Book et charmerende dobbeltværelse til 1000 kr. som du kan dele med en ven (500 kr. pr. person) , du kender i forvejen eller bede Lotte/hotellet om at sætte dig på værelse med en kommende ven. Værelset er 20 m2 med komfortabel dobbeltseng, skrivebord og badeværelse med brus.

♡ Du kan også booke et Small room til 700 kr. Et Small room er et hyggeligt lille værelse på 14 m2 i badehotelstil. Værelset har en særlig opbygget seng på 120 cm (bredde) og har badeværelse med brus. 

Morgenbuffet er inkluderet i prisen ved begge værelsestyper - aftensmad står du selv for.

Alle spørgsmål vedrørende booking, overnatning, morgenbuffet mv. rettes til lc@marienlyst.dk

Brug Holistisk energiterapi til at:

 • Stå stærkt i dig selv, og din helt egen energi og essens. Alle sjæle på denne jord, har noget unikt at byde på, som sjovt nok også er det, som gør os glade og som giver flow i livet. Dét er noget af det vi kommer rigtig meget ind på, nemlig at du finder ind til, hvad dine unikke evner i livet er. Og ikke mindst, hvordan du kan bruge de her evner til at skabe det liv du drømmer om. Måske drømmer du om at leve godt af det du elsker allermest i hele verden, hvor du virkelig kan udfolde dig selv? Det får du en masse inspiration til :-)

 • Mærke dit hjerte og blive bevidst om hvornår det er din esssens der taler til dig, og hvornår det er frygtstyrede tanker, eller gamle traumer, som taler til dig og holder dig tilbage i livet.

 • Få fat i dine healende krafter, så du kan starte med at heale dit eget liv og optimere din energi og dit flow fuldstændig, og måske også hjælpe andre efterfølgende.

 • Bevare din energi. Rigtig mange af os bliver drænede, trætte, kedelige og grå i løbet af livet. Ofte handler det om at vi har energihuller, fordi vi giver vores power væk og ikke tager 100% ansvar i vores liv. Dét skal vi gøre op med, så du kan fylde dit liv op med en masse power, sjovhed og livsjuice. 

 • Gør en forskel for andre. Du kommer til at kunne gøre en stor forskel for andre, når du integrere Holistisk energiterapi i dit liv. Både i form af at inspirere som den du er, men også når du har deltaget på eventet og fået en masse redskaber og øvelser, som du kan give videre. 

 • OG en masse andet godt! Det er sådan at hvis vi skal være 100% i flow, bliver vi nødt til at stoppe med hele tiden at bruge hovedet, og MÆRKE med hjertet i stedet for. Jeg mærker efter når vi nærmer os, og når energien er samlet, præcis hvad der er behov for. Hvis alt er planlagt på forhånd, allerede nu, så er det gammel energi og så bliver det ikke MEGA-POWER-FLOW :-D 

Velkommen til en powerfuld luksus weekend, i smukke omgivelser på Marienlyst hotel, med udsigt over havet og Kronborg.

Dette bliver en weekend hvor du tuner dig ind på din helt egen unikke energi, essens og livsglæde-frekvens. En weekend hvor du åbner op til MEGA-FLOW på alle planer i dit liv og åbner for din HJERTE-POWER og din lækre LIVS-ENERGI. 

Udover en masse energiarbejde, kommer du til at lære en masse skønne teknikker inden for akupressur, zoneterapi og healing, som du efterfølgende kan bruge på dig selv og andre. Du får åbnet op for dine healende hænder, og lærer hvordan du hjælper andre helt naturligt.

Måske kommer du mest med fokus på at skabe mere flow i dit eget liv, eller måske er dit fokus at lære hvordan du hjælper andre til at få mere flow i kroppen og i livet... 

Uanset hvad, så blir det SÅ vildt!

Lær teknikker inden for Holistisk energiterapi, akupressur, zoneterapi og healing

Du får et smukt kursusbevis

Når du har deltaget begge dage og alle undervisningstimerne på eventet, vil du modtage et kursusbevis, som du kan bruge til at vise eventuelle klienter, eller minde dig selv om, at du har været på kursus i Holistisk energiterapi.

Uanset om dit fokus er at få redskaber til at hjælpe andre, eller blive bedre til at hjælpe dig selv, vil kursus-eventet give dig de vildeste redskaber til flow i krop og sind. 

Hvad hvis man ikke har nogen behandler baggrund i forvejen, kan man så stadig bruge kursus-eventet? 

Ja, det kan du sagtens. En stor del af deltagernes fokus er at åbne op for flow, power og god energi til deres eget liv, og har ikke så meget fokus på efterfølgende at hjælpe andre. 

En stor del af dem der kommer har en baggrund inden for alternativbehandling/coaching/yoga/terapi mm. Her giver det super god mening at implementere redskaberne i sin praktisk efterfølgende. Både energiarbejdet, men også at kunne kombinere sine behandlinger med let og enkel akupressur og zoneterapi efterfølgende. 

Hvis du ikke har nogen baggrund inden for behandling/coaching/yoga/tearpi eller lignende, kan du bruge redskaberne og teknikkerne i dit eget liv, på venner og bekendte eller som startskud på din behandlerkarriere. Det er dog vigtigt at understrege at kursus-eventet ikke er en uddannelse i sig selv, men et ment som kursus. Drømmer du om at skabe flow og god energi 
i krop og sind
hos dig selv og hos andre?

Lær sprøde zoneterapi, akupressur og healings teknikker

For at skabe mega-flow i livet, er det også godt at skabe megaflow i kroppen. Derfor får du som deltager på kursus-eventet adgang til et stort onlinekursus, hvor du lærer skønne zoneterapi og akupressur teknikker, som du kan bruge på dig selv og andre. 

På de to dage vi mødes, kommer vi til at gennemgå nogle af teknikkerne, og prøve dem af på hinanden, samt få svar på spørgsmål. 

Kombinationen af punkter og zoner, samt healing og holistisk energiterapi, er ufattelig powerfuld, så du får mulighed for at skabe helt fantastiske resultater. 

På selve eventet, vil du komme i kontakt med dine healingskrafter. Alle kan nemlig heale. Du vil få en dybere forståelse for hvad healing er, og lære hvordan du kan heale dit eget og andres krop og liv. 

Min mission og intention med kursus-eventet

Sådan foregår Kursus-eventet (nogenlunde):

 • Til april får du adgang til onlinekurset tilknyttet eventet, som er her hvor du lærer zoneterapi- og akupressurpunkter, som du kan bruge til dig selv og andre. Dette studie har i sig selv en værdi af 2600 kr. og er dit til evig tid. Det kan være godt at have studeret kurset på forhånd, hvis du har spørgsmål eller ligende.

 • Onlinekurset er ikke nødvendigt for at få noget ud af dagene på eventet, så du skal ikke stresse med at få det set. Onlinekurset er til dem som gerne vil lære at skabe flow med zoneterapi og akupressur, men det er ikke sikkert at det er alle deltagere, som ønsker at bruge disse teknikker. 

 • I april måned får du også adgang til diverse bonusser f.eks onlineworkshoppen "Fra tørfisk til havfrue" med Katrine og Avalon, og Living yolates onlineforløbet med Mikkala Kissi. 

 • D. 12 og 13 maj mødes vi på Marienlyst hotel 10-16.30 begge dage. Når vi slutter omkring kl 16.30 har du fri adgang til deres helt nye kæmpe store luksus spa. Spaen er frivillig og ikke som sådan en del af eventet. Men det en super dejlig måde at afslutte dagen på, og til at lade alle de nye indtryk, læringer, åbenbaringer og tanker lande, så jeg håber du vil benytte dig af tilbuddet :-) 

 • Du har mulighed for at overnatte billigt på hotellet (læs mere nederst på denne hjemmeside, eller skriv til os hvis du er i tvivl). Overnatningen er som sådan heller ikke en obligatorisk del af eventet, men det er klart at anbefale, så du bliver i energien og fordyber dig i dig selv. 

 • På selve eventet er der fuld forplejning 10-16.30 begge dage. Der vil blive serveret glutenfrit vegetarmad til frokost, frugt, kage, kaffe og the. 

 • De 2 dage på eventet vil vi have rigtig meget fokus på "Energiterapi", og du vil få en masse redskaber til at skabe mere flow og power i dit liv, som også kan overføres til de behandlinger du måske i forvejen laver, eller som du ønsker at starte med.

 • De 2 dage vil blive en blanding af workshop, fordrag, gruppearbejde, selvfordybelse, luksus og andet godt. Katrine er den primære underviser, men hun har samlet et fantastisk team af uddannede Holistiske energiterapeuter, som også er med, og f.eks hjælper til under gruppearbejdet. 

Dette kursus-event er blevet til, pga den inspiration jeg har fået for mine elever på Holistisk energiterapeut uddannelsen. Jeg har set gang på gang, hvordan de elever som virkelig har taget energiterpien til sig, har kunne gøre en kæmpe forskel i deres liv og opnået en masse flow og succes. 

Jeg vil SÅ gerne give essensen af energiterapien videre, sådan så du også kan implementere værktøjerne, og gøre en kæmpe forskel i dit liv. Jeg ved det er muligt at skabe dyb forandring i dit liv, på få dage, hvis du er motiveret.  Jeg har set det super mange gange på kurser, workshops og uddannelser. 

Jeg ved også at der sidder en masse hjertemennesker derude, og brænder for at hjælpe andre mennesker i deres liv. Jeg ønsker at denne weekend skal blive fyldt med inspiration til sit eget liv, og mulighed for at suge viden til sig, som man kan vælge at give videre til andre. 

Derudover ELSKER jeg også kropsarbejde, og jeg elsker at kunne formidle zoneterapi, akupressur og healing på en jordnær og brugbar måde. Det skal selvfølgelig med på kursus-eventet, da jeg elsker at se den kæmpe forskel det kan gøre for folk.

Jeg håber også på at mange vil komme med, "bare" for at få en luksus-weekend, og et livsbekræftende getaway fra hverdagens stress og jag.  Det har vi simpelthen så meget brug for, især hvis vi vil skabe flow og god energi i vores liv.

Jeg ønsker også at kursus-eventet skal bringe folk sammen. Nye venner, nye kollegaer, nye opturs folk i dit netværk. Der er mange som deltager, uden at kende nogen, og som normalt er usikre og generte. Jeg lover at jeg skaber rammerne for et kærligt fællesskab, som du vil komme til at føle dig hjemme i med det samme.

Det med småt

Dette køb er bindende og pengene gives ikke retur for eventet når du har købt billet. Vi henviser både til egne handelsbetingelser på https://www.katrinebirk.dk/handelsbetingelser/ samt til den generelle regel om 14 dages fortrydelsesret. Se mere under handelsbetingelserne.

Vi kan først være behjælpelige med videreformidling til ventelisten tættere på et event/kursus. Kunden er velkommen til selv at stå for videresalg. Er billetten købt med ratebetaling, skal raterne fortsætte, selvom billetten sælges videre, de trækkes automatisk fra den oprindelige købers kort.

Fix the following errors:
Hide