1-årig uddannelse hos Katrine Birk

En unikt sammensat uddannelse
- med det bedste inden for mentoring, indre barn 
healing og energi- og kropsterapi

Uddannelsen er sat sammen af det bedste af det bedste inden for forskellige grene af mentoring, indre barn healing, personlig udvikling og energi- og kropsterapi. Derudover, vil der også være fokus på din egen indre rejse på uddannelsen.

Med din egen unikke energi, smelter du mentoring, indre barn healing, personlig udvikling og energiterapi sammen, på den måde, som skaber allermest flow for dig og dine klienter.

Når du har god kontakt til din intuition, som du får ved hjælp af din egen healings rejse, kan du for alvor mærke alle disse teknikker og metoder indefra. Mellem kroppe findes så meget nonverbal kommunikation, og når vi som mentor og behandler tuner ind i det nonverbale guld, kan vi nå virkelig dybt med vores sessioner. Du kommer til at behandle dybt fra dit hjerte, og din krops indre visdom, og mindre fra dit hoved - hvilket gør dig til en fuldstændig magisk og unik mentor og energibehandler.

Du kommer til at gøre en kæmpe forskel for andre, samt leve dit eget liv i flow fra din essens.

Hvad er Holistisk mentoring og energiterapi?

Som holistisk mentor og energiterapeut støtter du dine klienter i at få det bedre i livet, komme i bedre kontakt med dem selv, stå stærkt i sig selv, finde ind til sin unikke essens, lære at følge sit hjerte og bryde med de mønstre og traumer som stopper klienten i livet. Energiterapien er sammensat af de bedste af de bedste teknikker inden for komplimentær behandling, både til at støtte op om klientnes indre process, til at skabe ro i kroppen og til at balancere. Som mentor og energibehandler arbejder du med kroppens, sjælens, følelsernes og universets energi.

 • I Holistisk mentoring arbejder du bevidst med den energi, som du ubevidst mærker, føler og bruger hele tiden. Du arbejder med den non-verbale kommunikation kroppe og mennesker imellem, som gør dig i stand til at mærke dine klineters behov på en dybdegående måde, som kommer indefra, og ikke kun fra hovedet og rationel tænkning. Vi er meget mere end blot vores rationelle tankegang, vi er energivæsener, som er i stand til at mærke efter. 

 • Du følger energien, din intuitionen og universets guide. Din evne til dét, kan være mere eller mindre trænet, men inde bag alle vores lag af traumer, nedlukninger, ubalancer og blokeringer, har vi allesammen adgang til denne kraft og power fra universet. Vi er en del af helheden, og alle har adgang til en helt vidunderlig intuition og mavefornemmelse. 

 • Alt stammer fra den samme energi, men er sammensat på forskellige måder. Vi har derfor alle sammen en evne til at “føle ind” i ting og påvirke vores egen energi og energier omkring os.

 • På denne uddannelse vil du lære teknikker inden for akupressur, zoneterapi, healing, kraniosakral terapi, coaching mm., som alt sammen er redskaber, du kan bruge til at udvikle din intuition og lave mentoring sessioner og energibehandlinger ud fra.

 • I Holistisk mentoring & energiterapi er der ikke nogle regler. Du finder ind til din helt unikke måde at lave sessions på, ud fra hvad der passer bedst til dig, og de klienter du tiltrækker, når du lever fra dit hjerte. Måske har du mest fokus på mentoring, måske har du mest fokus på energibehandling, det vil variere. 

 • Vi arbejder vi meget med healing af vores klinters og egne indre undertrykte børn. Vi har fokus på udviklingstraumer, områder hvor vi som børn er blevet lukket ned følelsesmæssigt, og af følge heraf, kan opføre os umodent i diverse situationer. 

 • De punkter og zoner, du lærer, stammer fra kinesisk medicin, som kan spores omkring 3.000 år tilbage. Dengang kunne man ikke vise noget videnskabeligt bag teorien. Alligevel fandt man alle de her zoner, punkter og meridianbaner. Det kunne man, fordi man var super skarp til at mærke energien, have kontakt til universet og bruge intuitionen. Vi træner evnen til at mærke energi - en evne vi alle besidder. 
Ansøg om optagelse her

I en session giver du klienten:


Holistisk mentoring

Mentoring, hvor du via samtale, øvelser og personlig udvikling støtter klienten i at træde ind i sin power, slippe uhensigtsmæssige mønstre, få mere energi og overskud, mærke sit hjerte og sin kerne, og leve fra sin essens. Her hjælper du også din klient med at komme mere i kontakt med sit indre barn, undertrykte sider af sig selv, og traumer som holder klienten tilbage i livet. 

Energiterapi

Ved hjælp af teknikker inden for healing, EFT, akupressur, zoneterapi, kranio sakral terapi mm. kan du i en session støtte din klient til at nå dybere ind til sin kerne, og forløse undertrykte følelser, traumer, og mønstre.

Afspænding i kroppen

Dyb afspænding helt ind til kernen, som hjælper kroppen med at stresse af og geare ned, hvilket vil skabe rum for dyb healing og balance indefra.

Balance i kroppen

Via kropsbehandling kan du støtte klientens krop til at opnå mere balance og flow. Når kroppen er i god balance, vil det også understøtte mentalt.  

Holistisk Mentor & Energiterapeut

Uddannelsen består af:


Omfattende og dybdegående online hjemmestudie

Onlinestudiet indeholder videoer, lydfiler, meditationer, træningsøvelser mm., som du skal igennem løbende og bruge til at forberede dig grundigt inden de fysiske undervisningsdage. I onlinestudiet bliver langt det meste teori og teknikker gennemgået, så du har mulighed for at fordybe dig i dit helt eget tempo. Du skal regne med at bruge ca. 25 timer om måneden til at studere online og have øveklienter. Onlinestudiet er en essentiel del af uddannelsen, og du skal være indforstået med, at studere på egen hånd også. 

Undervisning i København

Der er i alt 8 undervisnings moduler  i København som består af 3 dage. I undervisningen går vi f.eks i dybden med udvalgte teknikker, du har studeret online. Vi øver og vi integrerer metoder og processer ifht. indre-barn-healing, terapeutiske processer mm. 

8 dages studietur og retreat 

Her får vi for alvor hele livsstilen omkring Holistisk mentoring integreret i vores krop og energisystem. Vi får arbejdet intenst med energi, får dybere læring og et stærkt fællesskab i ryggen. Der sker simpelthen magiske ting, når man giver sig selv lov til at forlade de vante rammer, og tager på en fysisk rejse ud i verden og ind i sig selv. Det er 8 intense dage (inkl. ankomst og afrejse dag), hvor du ikke kan flygte fra dit indre, men er nødt til at arbejde dybt med mønstre og traumer - denne rejse er oftest den mest magiske og transformerende. 

Hjemmetræning undervejs

Undervejs på hele uddannelsen skal du træne og have øve-sessions. Ca 3 pr måned + egen behandling. Til at starte med kan det være familie, venner og børn du øver dig på, og efterhånden som du føler dig tryg, skal du ud og finde “rigtige” prøveklienter. Derudover vil der være løbende opgaver du skal deltage aktivt i hjemmefra.

Løbende sparring

Du får løbende sparring og hjælp fra de mentorer som er med på holdet. Dem kan du stille spørgsmål til via facebook gruppe. Derudover får du efter hvert modul en "månedsmakker", som du kan ringe og sparre med. 

Eksamen

Der vil være både en online skriftlig eksamen og en fysisk eksamen i København, som skal bestås, for at du kan få dit certifikat. 

De spændende teknikker, emner og fokusområder

Undervisningen er fordelt over onlinestudie og fysiske dage. 

Ansøg om optagelse her
“Jeg elsker vitterligt alt ved denne uddannelse”

"Jeg vil gerne anbefale Holistisk mentor og Energiterapeut uddannelsen til alle. Jeg har aldrig været på en uddannelse, hvor jeg har følt mig så meget hjemme, som jeg gør her. På intet tidspunkt, har jeg følt mig forkert. Både Katrine og hendes dejlige mentorer formår i den grad at skabe space og rumme mig og mine medstuderende på den mest oprigtige og kærlige måde.
Jeg føler en byrde er lettet fra mine skuldre, fordi jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg får passet på mig selv og får sat en sund grænse op for mig selv, hvor det aldrig kan blive mit ansvar at redde andre, heller ikke mine kære.

Jeg elsker vitterligt alt ved denne uddannelse. Det værste ved den er, at den slutter og jeg kun har 3 moduler og eksamensmodulet tilbage. Jeg kommer til at savne alt ved denne uddannelse og ikke mindst alle jer, som jeg har mødt. Jeg er dog dybt taknemlig for alt, jeg har lært og til stadighed lærer. Jeg føler denne uddannelse har givet mig alle forudsætninger for at blive en dygtig behandler, som kan gøre en forskel for andre.

Ydermere er jeg taknemlig for, at denne uddannelse hjælper mig til at stå i mit lys og udfolde mine potentialer. Jeg ved, at jeg på et tidspunkt skal gå vejen som selvstændig og jeg glæder mig.
Af hjertet tak ❤️ Og til dig, der læser dette nu. Hvis du kan mærke, at tanken om at tilmelde dig denne uddannelse, giver et sus i maven, så skynd dig i en fart at tilmelde dig. Du vil ikke fortryde!"

Coco Antonia Evely Starleth, 
@flowinspiredk

På uddannelsen lærer du at mestre forskellige felter

På uddannelsen lærer du at mestre forskellige felter og teknikker inden for mentoring, indre barn healing, personlig udvikling og energibehandling. Du sammensætter dine sessioner ud fra din egen indre kerne, på den måde som matcher dig allerbedst. På studiet som Holistisk energimentor & kropsbehandler lærer du blandt andet teknikker inden for: 

 • Mentoring og coaching

 • Indre barn healing

 • Personlig udvikling

 • Traume bevidsthed 

 • Energibehandling

 • Akupressur 

 • Zoneterapi

 • Kranio sakral terapi

 • Traumeterapi

 • Cupping

 • Healing (online)

 • Massage (online)

 • Intuitiv bevægelse (online)

 • Intuitions arbejde

 • Afholdelse af workshops (online)

Alt det praktiske i behandlings situationer

Vi gennemgår hvordan man bedst møder en klient, lejrer på briksen, tager lederskab, gør stemningen hyggelig, holder space, får klienten til at føle sig godt tilpas og forskellige ting som gør klienten tryg, og giver en god oplevelse. 

Akupressur

Akupressur er en vidunderlig og effektiv måde at behandle på. Du lærer omkring 50 yndlings energipunkter at kende og bliver samtidig klædt på til at kunne studere videre med flere akupressurpunkter på egen hånd. Du lærer om teknikker, tryk, hvordan du lokaliserer punkterne, mærker ind i punkterne og meget mere.

Zoneterapi

Zoneterapi er en megaskøn behandlingsform, hvor du lærer at afbalancere kroppen via massage på fødderne. Du lærer dejlige teknikker samt en hel række af de allermest relevante zoner på fødderne. Du lærer også at behandle “systemer i kroppen” f.eks luftvejssystemet, fordøjelsessystemet, nervesystemet, udrensningssystemet, knoglesystemet og mere, som virkelig kan gøre en forskel for dine klienter.

Energi, intuition, hjerte og univers

Disse ting er vigtige grundelementer i Holistisk energi mentoring og kropsbehandling. Vi vil løbende integrere det i alle de teknikker vi laver og i alle undervisningssituationerne. Det handler om at styrke din intuition, lave sessions fra dit hjerte, blive bevidst om energikvælere, styrke dig selv, stå i dit lys, mærke dine unikke behandler-evner og få dem til at vokse.

Mentoring

Her lærer du hvordan støtter du dine klienter til at skabe mere flow i deres liv, træde ind i deres power og leve deres liv fra deres kerne og essens. Du lærer at støtte dine klienter til at søge svarene inde i sig selv, og tage 100% kærligt ansvar for sit eget liv. Du lærer at træde ind i den coachende rolle, og hjælpe folk med at opnå deres drømmeliv.

Kranio sakral terapi

Er en super skøn metode til at balancere kroppen og skabe flow i systemet. Du vil lære omkring 15 virkelig skønne teknikker, som virker fantastisk både på krop og sind. Dette kan bruges til at skabe balance både fysisk og mentalt. 

Healing

Alle kan heale, og det kan du også. Vi har fokus på forskellige healingsformer med teknikker inden for thetahealing og healing code, samt energihealing som kan smeltes sammen med alle teknikker du lærer på uddannelsen. 

De 5 elementer

Du kommer til at få et overordnet billede af de 5 elementer, som kan støtte dig til bedre at din ubalancer og hvordan det kunne være godt at behandle. På den måde kan dine behandlinger kan blive målrettet efter dine klienters individuelle behov.

Cupping

Er en ældgammel metode, hvor man bruger cupper til at fjerne gamle stagnationer fra kroppen. Du vil lære at behandle med nemme plastic-kopper, som kan løsne op for ømme muskler, smerter og stagnationer. Du lærer også at bruge cupping i samarbejde med akupressur.

Intuitiv bevægelse

Bevægelse skaber flow i kroppen og er med til at fjerne ubalancer og stagnationer. Du lærer at guide din klient i bevægelser ift. de 5 elementer, og i forhold til den energi en øvelse giver kroppen. Dette giver dig mulighed for at hjælpe dine klienter på et super dybt plan.

Følelseshealing

Stagnerede følelser nemt kan være roden til fysiske skavanker. Du lærer at forstå diverse stærke følelser, f.eks skam, skyld, angst, sorg, vrede mm. Hvilke nedlukkende egenskaber og hvilke opløftende egenskaber har disse følelser? Hvordan kan vi bruge dem som en styrke, og ikke en klods om benet?  

Visualisering

Når du behandler en klient, er det ekstremt powerfuldt at kunne guide klienten ind i en meditation eller visualisering. På den måde hjælper du klienten med selv at skabe et healende space indefra og øge effekten af behandlingen.

Businessdelen

Som nyopstartet behandler er det vigtigt, at du ved noget om at tiltrække klienter og markedsføre dig selv. På uddannelsen lærer du om at reklamere for dig selv på de sociale medier, som er nutidens vigtigste platform som selvstændig

Det nye børnesyn og arbejdet med det indre barn

Et gennemgående tema på uddannelsen er arbejdet med dit indre barn, og "det nye børnesyn". Vi har nok alle i vores barndom undertrykt sider af os selv, som i stedet for at vokse op sammen med resten af os, er blevet holdt nede, og gør at vi som voksne kan opleve sider af os selv, hvor vi opfører os som små børn. Det er ikke fordi vi er forkerte, det er en helt naturlig overlevelses-strategi, at børn undertrykker sider af sig selv som børn, for ikke at miste kontakten og kærligheden fra sine voksne.

Det kan være du f.eks oplever, at du når du er vred, opfører dig som et 5 årigt barn. Det er ikke fordi du er et dårligt menneske! Men fordi du højst sansyneligt er blevet bremset i dine reaktioner som barn, og i stedet for at lære at håndtere følelsen, har du undertrykt den. Dét gør også, at følelsen stadig kun er 5 år gammel, fordi den ikke er vokset op og blevet moden, men i stedet holdt nede. 

Vi arbejder med det nye børnesyn, fordi vi har brug for at kunne tage os af vores indre børn på en støttende, anerkendende og kærlig måde - så vi kan heale alle de nedlukninger og traumer, som kan ligge fra vores egen barndom. Det gør, at vi i voksenlivet, har mulighed for at støtte os selv, være i kontakt med alle sider af os, og bruge de traumer vi har med os fra barndommen på en konstruktiv og udviklende måde. 

Alt dette indre arbejde, gør dig i stand til at komme mere i kontakt med dig selv, din krop og din inderside. Det gør dig i stand til at navigere i livet, på en måde som skaber mere flow og glæde. Kontakt til din inderside, gør det også mere muligt for dig, at mærke efter, hvad dine klienter har behov for - og at mærke deres inderside. Som Holistisk energiterapeut, arbejder du meget med intuitionen og den nonverbale kommunikation, der hele tiden foregår mennekser og kroppe imellem. Din klients krop, ved godt hvor den har ubalancer, og hvad der skal til, for at de kan rettes op. Din klients krop kommunikerer også dette til dig, når du er i gang med en behandling. Din evne til at mærke din og din klients inderside bestemmer, gør det muligt for dig, at give nogle helt fantastiske behandlinger, hvor du kommunikerer med din klientes krop. 

Derudover, vil du også kunne støtte og hjælpe dine klienter, til at få et mere kærligt syn på sig selv, og begynde at tage sig af sit eget indre barn, og dermed heale en masse nedlukninger, traumer og uhensigtmæssige mønstre i livet. 

Hvis du er i tvivl om hvad "det nye børnesyn" indebærer, kan du lære mere i Katrines podcast 
Konflikter & Kærlighed

Hvad kan du som Holistisk Mentor & Energiterapeut?

Efter uddannelsen til Holistisk Mentor & Energiterapeut kan du tilbyde dybdegående mentorsessioner, kropsbehandlinger og energibehandlinger, som gør dig i stand til at afhjælpe folks problemer som f.eks ondt i kroppen, søvnproblemer, uro, hovedpine, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer, gentagende sygdomme, hormonelle ubalancer, menstruationsproblemer, stress, spændinger og meget mere! Derudover hjælper du også folk mere energimæssigt med at spotte drænende mønstre i livet, blive klogere på sig selv og de konflikter livet byder, blive bedre til at mærke efter, stå stærkt i sig selv og udleve sine drømme. 

 • Du lærer også at behandle de psykiske ubalancer bag de fysiske symptomer, så dine behandlinger virker meget mere dybdegående, og symptomerne ikke vender tilbage.

 • Du sammensætter dine behandlinger af de elementer din klient har allermest brug for. Typisk vil du give en blanding af de forskellige behandlingsformer du lærer, dyb afspænding som åbner op for at kroppen kan balancere sig selv, samt en energi-mentor samtale.

 • Du har en coachende mentorrolle, som hjælper folk med at træde ind i deres lys, fylde deres liv med let og dejlig energi, skabe flow og megapower.

 • Derfor er dine sessions er typisk sat sammen af både fysisk behandling og energi-mentoring, hvor du støtter klienter til at få mere flow i livet, mærke sit hjerte og leve ud fra sin essens.

 • Men da alle mennesker er forskellige, vil alle Holistiske energi mentorer også lave forskellige sessions. Derfor består en stor del af rejsen til Holistisk energimentor og kropsbehandler i, at du finder ind til din unikke måde at lave behandlinger på. Det er nemlig når du laver sessions ud fra din helt egen unikke essens, at du for alvor kan gøre en forskel som mentor og behandler, være dybt inspirerende og støtte dine klienter på en super powerfuld måde.

 • Som Holistisk energi mentor og energiterapeut har du mulighed for at starte op som selvstændig mentor og behandler. Du får et solidt fundament for at åbne klink, holde workshops, retreats og hjælpe dine klienter dybt.

Om Katrine Birk, stifteren af uddannelsen

Katrine Birk er krops- og psykoterapeut. Hun har haft en succesfuld klinik i mange år, samtidig med, at hun har uddannet sig og dygtiggjort sig inden for forskellige behandlingsformer, terapi og mentoring.

På uddannelsen som holistisk energi mentor og energiterapeut, har Katrine samlet alt dét inden for kropsterapi, mentoring, indre barn healing mm, som hun har erfaret er det allerbedste. 

Katrine er forfatter til 6 bøger (Tryk & Glad bogserien), podcast-stifter (Konflikter og kærlighed), samt familie- og psykoterapeut. Hun er mor til 2 piger og bonusmor til 2 piger, og så bor hun i et lille kolonihavehus med sin kæreste Goodluck Casper og alle børnene.  

Underviserne på uddannelsen

Katrine Birk, er den primære underviser og uddannelsesleder. Derudover, er der løbende andre undervisere til specifikke emner, som de er specialister inden for. Katrine sammensætter undervisningsteamet hvert år, med de mest dygtige og inspirerende læremestere. 

Til selve undervisningen er der altid mentore med, som kender alle deltagerne, og kan støtte dig, hvis du har brug for hjælp, eller ekstra mental støtte i din proces. Disse mentorer støtter dig, holder space, hjælper med teknikker, og inspirerer dig med deres egen rejse som Holistiske energiterapeuter. 

Har du spørgsmål?


Husk, at hvis du er i tvivl om noget som helst, så send en mail til info@katrinebirk.dk


Book samtale med Katrine

Katrine og hendes team sidder klar til at vejlede dig. Du er også velkommen til at booke en afklarende telefonsamtale med Katrine, hvis du altså er seriøs omkring din eventuelle deltagelse, men finder tryghed i en samtale inden du tager den endelige beslutning.

Datoer og sted


Din investering

Normal pris for uddannelsen er 68.000 kr. 

Earlybird pris ved tilmelding inden 1/5 2024 spar 10.000 kr 
Samlet pris 58.000 kr ved hurtig tilmelding

(inkl. studietur/retreat, Tryk og glad behandler overbygningen, kæmpe onlinestudie med evighedsadgang & 8 moduler i København)

Uddannelsen kan betales samlet eller i rater. Der er mulighed for at betale i 6, 12 eller  18 rater - eller lave en særlig afbetalingsordning. 
Tilmeldingsgebyr for uddannelsen er 15.000 kr. og betales ved tilmelding. 

Indre barn arbejde og det nye børnesyn

Vi har gennem hele forløbet fokus på indre-barn arbejde, og det nye børnesyn. Her arbejder vi med udviklingstraumer fra barndommen, finder ind til nedlukkende sider af os selv, og møder vores indre børn på en hensigtmæssig måde. Dette giver dig mulighed for at heale og støtte det indre sårede barn hos dig selv og dine klienter. 

En uddannelse som gør dig en unik og dygtig mentor og kropsterapeut, som via mentoring, indre barn healing, personlig udvikling og energibehandling støtter dine klienter med at skabe flow og balance i krop, sind og sjæl 

En uddannelse med fokus på din egen personlige rejse, hvor du træder ind i din egen unikke power, forløser gamle traumer som holder dig tilbage i livet, og gir dig mulighed for at udleve dine drømme, skabe det vildeste flow 

Når du selv har gået vejen, kan du også blive en autentisk og inspirerende mentor for dine klienter

Som Holistisk Mentor bliver du trænet til at:

 • Hjælpe dine klienter med at spotte områder i deres liv, hvor de bliver drænede og mister energi.

 • Hjælpe dine klienter med at bryde uhensigtmæssige mønstre, forløse traumer, og begynde at tage vare på sig selv. 

 • Støtte dine klienter i at give slip på drænede energier, ubalancer og blokeringer i livet, og skabe meget mere energi og flow.

 • Hjælpe dine klienter med at nå de mål de sætter sig for i livet.

 • Inspirere dine klienter til at tune ind i deres unikke geni-zone, leve ud fra den og opnå fantastiske resultater i livet.

 • Støtte dine klienter i at stråle, lyse, være passionerede og opleve glæde og taknemmelighed.

 • Få dine klienter i kontak med deres indre barn, og heale traumer fra barndommen, som påvirker voksenlivet uhensigtsmæssigt.

 • Hjælpe dine klienter med at tage poweren hjem i livet, tage 100% ansvar, og dermed opleve et enormt flow i livet.

Tryk & Glad behandler uddannelsen - til babyer og børn

Du har mulighed for, at tage online overbygningen til "Tryk & Glad behandler". Dette er en uddannelse i sig selv, med de samme teknikker som på Energibehandler uddannelsen, men med fokus på babyer og børn. 

Denne uddannelse specialiserer dig i at tilbyde behandlinger til babyer og børn. Det kan være babyer og børn som f.eks døjer med forstoppelse, søvnproblemer, mellemørebetændelse, kolik, eksem, forkølelse og hoste, svagt immunforsvar og mere. 

Udover at tilbyde behandlinger, kan du også holde Tryk & Glad workshops, hvor forældre kan lærer at give deres egen baby/barn zoneterapi og akupressur. 

Hele overbygningen foregår online i dit eget tempo, eksamen foregår også online. 

Uddannelsen har i sig selv en værdi af 22.000 kr. 

"Så meget plads til at være dig"

"Jeg valgte at ansøge til Katrines uddannelse til Holistisk Energiterapeut, dels fordi jeg mærkede en stor tiltrækning af Katrines måde at være i og anskue verden på, og dels fordi jeg mærkede, at jeg var på vej væk fra mig selv, fra min kerne og fra at gøre de ting, som jeg gerne ville.

Min rejse begyndte som en indre personlig rejse og slutter som noget meget større. Jeg har ikke bare fået en uddannelse med bred viden om alternativ behandling – jeg har fået mulighed for at hjælpe andre mennesker og mig selv, jeg har fået en familie af støttende mennesker omkring mig, og som behandler vedbliver jeg at udvikle mig. Det er en virkelig fantastisk uddannelse med de bedste undervisere og så meget plads til at være dig!"


Sabine Dahl


"Undervisning i at stå stærkt i sig selv"

"At påbegynde rejsen som Holistisk energiterapeut har gjort en kæmpe forskel i den måde jeg ser mig selv og andre menneskers handlinger på. For mig har det været igangsættelse til vejen ud fra negative tankemønstre om mig selv og mit eget værd. Uddannelsen er ikke kun undervisning i det praktiske og teoretiske om behandlingsformerne, men undervisning i at stå stærkt i sig selv og stråle med ens magiske energi. Katrine og hendes fantastiske team har givet mig en grundlæggende tro på min plads i universet og givet mig modet til at bruge min krop og følge min hjertevej. At jeg følger min hjertevej er både en gevinst for mig selv og dem omkring mig.
Jeg er taknemmelig for at være påbegyndt rejsen hjem til mig selv, og ser frem til hvad de nye tankegange og handlemønstre vil bringe med sig, nu jeg lever efter at lytte til min krop og min sjælsformål. Tak for jeg fik muligheden"

Helle Tindahl Viborg, Smukt SindInstagram


"Den vildeste rejse for mig"

"At være med på din uddannelse har været den vildeste rejse for mig. Både personligt og professionelt. Jeg er gået fra knokle-mode til high-vibe-energi. Jeg har lært så mange fantastiske og unikke mennesker at kende. Og jeg har lært så mange ting, som jeg bruger både på arbejde og privat. At holde live-undervisningen på Bali var så fedt, på den måde fik vi 14 intense dage med fed energi og dybt connected til moder jord.
Tak for dig, tak for alle de skønne undervisere og tak for alle mine helt vidunderlige medstuderende og kommende kolleger <3"


Rosalina Ingalil, RosaQuartzInstagram


"Jeg har lært mig selv og det hele menneske at kende"

"Jeg sad en sløj december måned i et kæmpe minus og købte den største gave til mig selv nogensinde - for jeg VIDSTE bare, at det var det, jeg skulle! Uddannelsen til holistisk energiterapeut!
Rejsen på Katrine Birks uddannelse har været en rejse hjem til mig selv. Det er ikke bare en uddannelse i forskellige alternative og terapeutiske behandlingsmetoder, det er en sjælerejse.
For mig har uddannelsen betydet et liv, der er gået fra en stresset hverdag i et job, jeg ikke trivedes i, til at være fuldtids-selvstændig med bæredygtig økonomi, og vigtigst af alt - at kunne slå øjnene op HVER dag og i sandhed være noget for mig selv og andre.

Jeg har som en kæmpe bonus lært mig selv og det hele menneske bedre at kende, så min måde at være i verden på har ændret sig gennem forståelse, ny bevidsthed og glæde.
Min varmeste anbefaling til at få dig selv og dit liv tilbage, samt at give dig selv en uddannelse med en KÆMPE vidensportal med evig tilgængelighed <3
"

Karen Møller Venge, HjertekompassetInstagram


"Jeg er en mere ægte version af mig selv" 

"Uddannelsen til holistisk energiterapeut har været den vildeste rejse. Mens jeg startede i livslang mesterlære hos universet, har Katrine kærligt holdt spacet for mig. Hun har nænsomt guidet mig til at se og forstå mig selv og min omverden på helt nye måder.
Katrines viden om menneskekroppens evne til at heale sig selv er yderst omfattende og hendes teknikker er mange. At have lært så mange forskellige magiske redskaber gør mig ikke bare i stand til at hjælpe andre, men har givet mig et helt nyt univers af viden og lærdom jeg kan gå ind i.

Gennem Katrines kærlige guidance og alle de mesterlige gæsteundervisere vi havde glæden af, kan jeg ærligt sige, at jeg er en mere ægte version af mig selv end jeg nogensinde har turdet være før. Tilliden til mig, mine medstuderende og vores medfødte kompetencer eksisterede fra første dag og kærligheden er nærmest palpabel når man er i rum med Katrine.
Jeg kan kun sige: GØR DET! Du fortryder aldrig at have taget Katrines uddannelse.
Den vil give dig glæde til resten af livet."


Augusta Mariia Zabell, Instagram

"Jeg har fundet min vej - det føles så fucking fantastisk"

"Jeg begyndte at følge Katrine Birk på de sociale medier for ca 1 år siden. Det var allerede det, der blev en “game changer” for mig pga af Katrines fuldstændig fantastiske tilgang til livet.
Med 2 små børn, alverdens skavanker og en mand dedikeret til vores byggeprojekt var mit liv blevet fastlåst og super hårdt med alt for lidt søvn og jeg var ude af stand til at generere overskud. Da jeg så uddannelsen Holistisk Energiterapi tog det mig ikke mange minutter at søge om plads.

Denne uddannelse og især rejsen til Bali viste sig at være en ekspansion ud over alle grænser. Helt uforstyrret fra dagligdagens små og store problemer, et stort fællesskab og med en fuldstændig for vild energi som jeg stadig tænker tilbage på med største taknemmelighed. Det var en meget intens oplevelse. Lidt som flere års udvikling komprimeret til 14 dage. Jeg er selv klar over at jeg jeg har fået lettere adgang til min hjerteenergi samt fået et større flow, og jeg hører det også jævnligt fra min mand og generelt mine omgivelser. Jeg har fundet min vej og jeg er begyndt at tage små skridt af den og det føles så fucking fantastisk! Udover det har jeg har fået et solidt fundament som behandler og at jeg nu har åbnet min egen hjertebiks og er i stand til at hjælpe mennesker som jeg altid har drømt om er den største gave jeg nogensinde har fået eller åbnet for om man vil.

Katrine og hendes team har været fantastiske undervisere. De støttet mig på fineste vis, ikke i at lære mig deres vej, men i at gå deres vej og dermed vise mig hvordan jeg skulle finde min egen. Til dig der ønsker at manifestere kærlighed, udvikling og kommer tættere på din egen sandhed...kan jeg af hele mit hjerte anbefale dig at tage Katrines uddannelse som Holistisk energiterapeut <3"


Mette Martinsen, Instagram

"En vanvittigt smuk oplevelse"

"Uddannelsen til Holistisk Energiterapeut og Mentor har givet mig utroligt meget! 
Fagligt har jeg lært virkelig meget, men jeg har lært lige så meget om mig selv. Jeg har oplevet et fællesskab som er så kærligt og rummeligt, at det er svært at beskrive med ord. 

Det er en vanvittigt smuk oplevelse at mærke det kærlige, ærlige, rummelige og opturs space/fællesskab Katrine sætter rammerne for! Efter uddannelsen, føler jeg at jeg meget nemmere er i stand til at skabe et liv og en hverdag som beriger mig, som skaber flow og glæde. Samtidig har jeg fundet ud af hvor meget det giver mig, at få lov at behandle og hjælpe andre til større flow og kropskontakt."


Nanna Fortner, Hjertevejen v/Nanna Fortner


"Det er en livsrejse, en rejse ind i mig selv"

"Jeg anbefaler allerede Holistisk mentor og energiterapeut uddannelsen. Denne uddannelse har betydet så uendeligt meget for min egen personlige udvikling og på min vej til at blive behandler. Muligheden den har givet mig til at udvikle og mærke min egen og andres krop. Jeg har fået evnen til at skabe samhørighed mellem tanker og hjerte, følge min intuition og mærke mine følelser dybt og autentisk.
Det er svært at beskrive med ord og skal vitterlig føles i krop og sind.
Min sjæl takker mig dagligt.

Jeg har gået mange veje, men de nye stier der bliver trådt er en opvågning til et højere, mere værdifuldt og nærværende liv. Jeg mærker min energikrop på en måde, jeg ikke troede var mulig før jeg mødte Katrine og de dejlige mentorer på holdet. Jeg øver mig stadig i alt det nye, for mit liv føles virkelig nyt.

Det ikke blot en uddannelse.
Det en livsrejse, en rejse ind i mig selv. Uddannelse er spækket med redskaber og metoder til selvudvikling, mentor- og energibehandlinger. Så hvis du kan og vil tage personligt ansvar, er det den største gave. Ikke blot en gave til dig selv, men også til de mennesker der er omkring dig og som bliver heldige at ligge i dine hænder. Jeg er så GIGA taknemmelig og fyldt op med kærlighed.
Jeg har udover det også fået så vildt mange nye relationer til så mange dygtige, dejlige og kærlige kvinder. Vise kvinder der støtter, guider og deler. Et netværk er opstået, hvor jeg føler mig holdt, næret og ekstremt tryg i. Alle burde give sig selv lov at smage på denne livseliksir.
"

Julie Lund-Hansen, @hjerteved


"Jeg har lært at tro på mig selv"

"Jeg kiggede på Katrines uddannelse som Holistisk Energiterapeut, og mærkede med det samme en varme og kærlighed strømme gennem skærmen, jeg blev bevæget, og mærkede i mit hjerte, som jeg også mærker nu, det er det her, jeg har søgt ubevidst i flere år, her hører jeg hjemme...

Jeg havde haft en åbenbaring  om, at jeg var på Bounty strande med fremmede kvinder og følte mig lykkelig. Nu var jeg klar over,  hvad det syn betød.
Gennem min rejse på min Holistiske Energiterapeut uddannelse har Katrine hjulpet mig til at se vejen, givet mig selvværd, elske mig selv og mange flere. Efter en smuk meditation på Bali kiggede Katrine og jeg på hinanden og jeg sagde: "JEG ELSKER DIG". Hun sagde det samme og efter det, har jeg ikke været bange for at sige det til mange, flere gange.
Jeg har lært at tro på mig selv, at arbejde intuitivt, at det er mig der bestemmer over mig, mit arbejde og mit liv, det har ændret mit liv SÅDAN! Jeg er meget meget mere glad, jeg oplever mere LYKKE og KÆRLIGHED, for det jeg sender ud kommer igen. Jeg arbejder med energibehandlinger, hjælper kroppe i flow, healer, giver zoneterapi, og hvad der kommer gennem min intuition, akupressur, kranio-sakral, Og blide hænder. Det beriger både mig og mine klienter, det er det hele værd.  

Jeg kan kun anbefale Katrine Birk på det varmeste kærligste jeg ved Tak tak tak for dig  Andre siger om mig nu, "du stråler indefra og udvendigt", selv min kropsholdning viser glæde og harmoni, min hud ser bedre ud, kost spiller også ind her, men glæden ved at hjælpe er størst. "


Ann-Christina Westergaard Jensen

Studieturen

Uddannelsen er inkl. 8 dage på et lækkert retreatsted i naturskønne omgivelser på lækre Møn. Denne studietur sparker røv - og du vil virkelig få mulighed for at arbejde dybt med de mønstre, overbevisninger og udviklingstraumer som holder dig tilbage i livet. 

Vi går i dybden med mentorsessions, behandlinger og indre arbejde på denne tur 
- og derudover, har vi det virkelig hyggeligt og dejligt undervejs. 

Turen går til Anahata Yogacenter på Møn, som du kan læse mere om her. 
Det er tæt på strand, skov og der vil blive serveret 3 lækre økologiske måltider om dagen. 

Vi har før holdt studietur forskellige steder i verden og i Danmark - og vi kan godt garantere, at disse studieture simpelthen er magiske! Glæd dig!

Datoerne finder du længere nede på siden.

Ratebetaling

Du kan nemt betale uddannelsen i rater.
Depositum er 12.000 kr. og betales ved tilmelding.

Betal i 6 eller 12 rater

Ratebetalingen starter når du tilmelder dig, med et gebyr på 200 kr. pr. rate.

6 rater a 8.833,33 kr. + gebyr
(starter ved tilmelding og betales over 6 måneder)

12 rater af 4.416,67 kr. + gebyr
(starter ved tilmelding og betales over 12 måneder)

Hvis du gerne vil have en anden afbetalingsordning, som passer bedre til dine behov, er vi åbne for at finde en løsning. Dog skal alle rater være betalt inden slutningen af uddannelsen.


Ratebetaling

tilmeldingsgebyr på 15.000 kr. for uddannelsen skal betales ved endelig tilmelding. Derudover er det muligt at betale i 6, 12 eller 18 rater. 

12 rater a 3.583 kr. + 200 kr. i gebyr pr. rate
18 rater a 2.389 kr. + 200 kr. i gebyr pr. rate

Administrationsgebyr er fast 200 kr. pr. rate og lægges oveni den månedlige rate.

Hvis du har brug for en anden afdragningsordning så skriv til os på info@katrinebirk.dk - så ser vi, om vi kan finde en løsning.

Kroppen husker, selvom bevidstheden ikke gør 

- på uddannelsen arbejder vi med begge dele 

Forsking tyder på, at vi via vores DNA kan overføre traumer i generationer - præcis hvor mange generationer, kommer lidt an på hvem man spørger. Personligt tror jeg vi overfører traumer i generationer, lige indtil nogen arbejder med det, og healer det. Ligesom vi overfører vores adfærd i generationer, indtil nogen tager stilling, og gør noget andet.

Nogle mennesker tror vores sjæl har haft flere liv, hvor der kan være opstået traumatiske hændelser, vi stadig døjer med i nuværende liv. Om det er sandt, ved jeg ikke. Livet i sig selv er et mysterie, og tidligere liv, kan vel sagtens være en mulighed.

Anyways. Nogengange, døjer vi med ting i livet vi "nemt" kan se hvor stammer fra. Måske fra barndommen eller andre hændelser? Her kan det være super forløsende, at gå op opdagelse i sit indre, og tale om det.

Andre gange, kan vi slet ikke regne ud, hvorfor vi døjer med dét vi gør. ⁠

Om det er traumer fra tidligere generationer, tidligere liv, eller noget vi ikke kan huske længere - er egentlig ligemeget. KROPPEN HUSKER NOGET, som blokerer os i livet, gør at vi sidder fast i uhensigtmæssige mønstre, eller gør så vi reagerer uhensigtmæssigt, eller på andre måder fjerner os fra os selv. Kroppen husker, selvom bevidstheden måske ikke gør.

Derfor er kropsbehandling så vidunderligt! Når vi arbejder med kroppen, kan vi også arbejde med alt det ubevidste shit, som holder os tilbage livet.

På uddannelsen bliver du både trænet i at arbejde med samtaler der forløser - OG kropsbehandling, som kan støtte kroppen i at forløse alt det uforløste, vi ikke vidste vi havde liggende i kroppen.


Din inderside, din historie, din sandhed

Alle har vi forskellig opvækst, DNA, historier, mønstre, traumer - samt den ekstra unikke energi, som vi f.eks kan kalde sjæl eller hjerte. Altså, vi er alle forskellige, og derfor vil dét som føles sandt i livet for MIG, ikke nødvendigvis føles sandt for DIG.

I Holistisk energi mentoring, arbejder vi med at være i tæt kontakt med vores inderside, og lytte til den, når vi træffer valg i livet. Din egen inderside er den eneste, som kan vise hvilken vej i livet, som er den HELT rigtige for dig.⁠ ⁠Når vi træffer valg i livet, baseret på andres meninger, værdier, historier og sandheder, kan det føles sjælskvælende, tomt, og trist - vi har ignoreret vores inderside. 

Når vi træffer valg i livet, baseret på hvad vores inderside guider os til, vores indre sandhed, kan det føre os vidunderlige uforudsigelige steder hen - og det vigtigeste er, at vi føler os lykkelige og tilfredse, helt dybt inde. Vores energi har udviet sig, og der er kommet mere plads til at være OS, i vores krop og i vores liv.

Gennem vores barndom og liv, kan vi komme så langt væk fra vores inderside, vores egen sandhed, at det kan føles umuligt at mærke den. Det er ikke unormalt at vi i barndommen lærer, at vi er nødt til at forlade vigtige dele os selv, før vi kan føle os værdifulde i andres øjne. Derfor kan det være en stor, men virkelig smuk process, at genfinde kontakten til sin egen sandhed. Den process stopper nok aldrig, det er en livslang dans. 

At skabe kontakt til sin inderside, og stole på sin indre sandhed er en af grundelementerne på  Holistisk mentor & energiterapeut uddannelsen. Den process er både for dig som studerer, men også en process du bliver trænet i at støtte sine klienter igennem. 


Uddannelsen består (groft sagt) af 3 elementer 

1. Du bliver Holistisk Mentor hvor du bliver uddannet i, at guide dine klienter tilbage til deres fulde power, og til at opnå deres fulde potentiale. Det gør du ved at heale gamle udviklingstraumer, uhensigtsmæssige mønstre, umødte tilknytningsbehov fra barndommen, facilitere personlig udvikling og hjælpe dine klienter med at finde frem til, hvordan de skaber bedst energi i deres liv.
 ⁠ ⁠ 
2. Du bliver energiterapeut og uddannet til at behandle og skabe balance i dine klienters krop med de bedste teknikker inden for zoneterapi, akupressur, kraniosakral terapi, cupping mm. Energibehandling er en sammensmeltning af super effektive teknikker inden for kropsterapi, som du bruger med fokus på at skabe balance i krop, sind og sjæl. 
 
3. Uddannelsen er en vild og powerfuld udviklingsrejse for dig selv! For at du kan hjælpe andre med at opnå kontakt til deres inderside, hjerte og intuition, er du også nødt til at ha gået vejen selv. Det kan være hårdt, fordi det bringer os i kontakt med en masse gammelt shit, men også det smukkeste at forløse dét der holder os tilbage i livet.⁠ Glæd dig! 

Om Holistiske sessions

Som Holistisk mentor og energiterapeut, bliver du uddannet i at se på helheden i menneskers ubalancer, frem for kun dér hvor der et opstået et symptom🌟

F.eks Når en klient kommer til dig med ondt i skuldrene, er det ikke kun skuldrene som er interessante. Det er ikke KUN skuldrene du arbejder med:

 • Du bliver uddannet til at styrke hele kroppen indefra og f.eks frem til hvilke meridianer og organer, som kan være i ubalance, og dermed svække energien i skuldrene

 • Du bliver uddannet i sammen med  klienten, at lytte til kroppen, for at finde ud af, hvad den forsøger at kommunikere via smerter i skuldrene. Måske noget fra dagligdagen bliver tungt og drænende? Måske din klient forsøger at bære andres tunge rygsæk på vores egne skuldre? 

 • Du bliver uddannet i at sammen med klienten og lytte til det indre barn. Måske er der episoder fra barndommen, klar til at blive forløst? Måske din klient har fået en ekstra tung mental-rygsæk med sig, som larmer i skuldrene i dag? Måske har din klient fået en tung-mental rygsæk med sig, fordi der var et ansvar hans/hendes voksne ikke tog, og gav ham/hende i stedet? Måske det er tid tid at ligge den rygsæk og byrde fra sig?

 • Du bliver uddannet i at arbejde fysisk med skulderen, fordi det kan mindske smerter, og fordi det fysiske arbejde, også hjælper den mentale process på vej. Ligesom den mentale process også hjælper den fysiske process på vej. 

 • Du bliver uddannet i, at arbejde med den nonverbale kommunikation der opstår mellem din krop og klientens krop. I fysiske møder kommunikerer kroppe nonverbalt, og når du er trænet i at bevidstgøre de signaler du ubevidst får ind, kan du bedre lytte til, hvad din klient har brug for, for at f.eks løsne op for ømme skuldre. Herefter kan du trække på alle de værktøjer du også har med dig i form af akupressur, zoneterapi, massage, cupping, indre-barn healing, visualisering, healing mm. 

  Du bliver altså trænet i ikke bare på f.eks. skuldrene - men på helheden💜 Dermed bliver dine klienter klogere på sig selv, får forløst på mange flere planer, og skulderen behøver ikke larme for at råbe min klient op længere 💓 Skulderen var selvfølgelig bare et eksempel. Alt hvad du bliver uddannet i som Holistisk energiterapeut, er med det holistiske i fokus. 

"3 dage på Holistisk energiterapeut & Mentor uddannelsen svarer til 6 måneders terapi - så kan du selv regne ud, i hvilken fart, du udvikler dig under Katrines kyndige vejledning, både fagligt og personligt" 

Elvah Tolou, Holistisk Energiteraeput & Mentor 2020 
@elvah_tolou

"Denne uddannelse har betyder så uendeligt meget for min egen personlige udvikling og på min vej til at blive behandler. Muligheden den har givet mig til at udvikle og mærke min egen og andres krop. Jeg har fået evnen til at skabe samhørighed mellem tanker og hjerte, følge min intuition og mærke mine følelser dybt og autentisk. Det er svært at beskrive med ord og skal vitterlig føles i krop og sind. Min sjæl takker mig dagligt.

Det ikke blot en uddannelse. Det en livsrejse, en rejse ind i mig selv. Og så har jeg fået vildt mange nye relationer til så mange dygtige, dejlige og kærlige kvinder. Vise kvinder, der støtter, guider og deler. Et netværk er opstået, hvor jeg føler mig holdt, næret og ekstremt tryg."

Julie Lund-Hansen, Holistisk Mentor & Energiterapeut 22-23
@hjerteved

"Holistisk Mentor og energiterapeut uddannelsen er simpelthen det bedste, jeg har gjort for mig selv. Det er en utrolig godt sammensat uddannelse, med engagerede undervisere, der er fantastisk inspirerende. 
Min personlige udvikling har taget et kæmpe spring gennem uddannelsen. Det er den vildeste oplevelse at åbne op overfor sig selv, mærke alle følelser, forstå de mønstre man har og heale egne traumer. Jeg er blevet godt klædt på til at have egne klienter og man bliver støttet under hele uddannelsen, både af skønne Katrine, de dygtige mentorer og af de andre studerende på uddannelsen.

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer og at møde alle de sjæle, der lander på min briks.
"

Nanna Werdelin Ravn, Holistisk Mentor & Energiterapeut 22-23
@kaerligstart


"For mig har uddannelsen betydet et liv, der er gået fra en stresset hverdag i et job, jeg ikke trivedes i, til at være fuldtids-selvstændig med bæredygtig økonomi, og vigtigst af alt - at kunne slå øjnene op HVER dag og i sandhed være noget for mig selv og andre."

Karen Venge, Holistisk Energiterapeut

"Tak for at se et lys i mig, da jeg ikke selv kunne!"

"Tak for det helt vildt fantastiske og specielle år, under dine vinger.
Din uddannelse har givet mig SÅ meget. Det har givet mig håndgribelige redskaber, som jeg kan bruge til at støtte andre mennesker på deres vej og jeg elsker, elsker, elsker at det er mange forskellige redskaber. For mig giver det den helt perfekte holistiske måde at arbejde på. Og tak for at udfordre mig også i de redskaber jeg ikke har følt mig sikker i. Du har gjort det på sådan en dejlig, varm og kærlig måde. Så det har aldrig føltes hårdt og skulle i "skole". Det håndværk er jeg lykkelig for, det har åbnet muligheder i mit arbejdsliv, jeg ellers ikke havde set.


Udover den del har du stor i stil beriget mit liv, på så mange, nærmest uforklarlige måder ♥
Du har åbnet en verden for mig, som jeg havde formået og gemme langt væk. Du har styrket min egen personlige rejse, på en helt fantastisk måde, og du gør det helt naturligt. Du har en gave, som du bruger på smukkeste måde ♥ Du og dine fantastiske medhjælpere, har på den kærligste og mest åbne måde, formået og gribe hver og en der har haft brug for det.

Tak for at åbne mine øjne og se ud på verden med andre øjne.
Tak for at tænde en glød i mit indre.
Tak for at hjælpe mig, til at tro på mig selv.
Tak for et se et lys i mig, da jeg ikke selv kunne!"


Louise Winther Stenbring, Instagram

"En rejse ind i mig selv" 

Jeg er fyldt op af en kæmpe glæde, stolthed og sorgmodighed. Denne rejse er så småt ved at nå sin kulmination og er samtidig først lige begyndt. Igår blev jeg nemlig færdiguddannet som Holistisk Energiterapeut og Mentor ved Katrine Birk. En titel, jeg kommer til at bære med stolthed, autencitet og kriller i maven. For godt nok er det en titel, en uddannelse, et stempel på og godkendelse af, at jeg kan en masse fagligt. Men mindst lige så meget - og måske endnu vigtigere for mig - har det været en rejse ind i mig selv.

Et vildt år fyldt med indsigter, erkendelser, erfaringer om hvem jeg er, hvad jeg har været og hvad jeg kan blive. Et år, som har budt på så mange nye og dybe venskaber med de smukkeste sjælesøstre, jeg nu også kan kalde kollegaer. 
Et år, hvor forbindelsen til mig selv og mit indre er blevet næret, styrket og dyrket på den fineste og mest intense vis og hvor jeg samtidig har lært så mange powerfulde og værdifulde værktøjer. Sidst men ikke mindst, har det været en rejse og en fornemmelse af at være kommet hjem til mig selv og stå pisse stærkt i mig, min indre kerne, min sårbarhed, mit eget værd. Jeg har min egen ryg - altid. Og glemmer jeg det, så har jeg de dejligste mennesker til at hjælpe mig tilbage på sporet. For vi er ikke skabt til at være alene, vi er skabt til at støtte hinanden og stå sammen, bakke hinanden op og bære hinanden fremad. 

Jeg ved, at det her er første skridt på min næste rejse, og jeg er både spændt, nervøs, fyldt med glædesbobler indeni og - allervigtigst for mig - er jeg fyldt med tillid til, at jeg kan og vil tage skridtene i lige præcis den retning, der er sand for mig og følge med, hvorend det bærer mig hen. 

At have haft så meget støtte og opbakning hele vejen, både fra jer og indefra mig selv, har føltes så trygt og kærligt, og jeg er hamrende taknemmelig over at være landet det helt rette sted, på det helt rette tidspunkt, med de helt rigtige mennesker. ❤❤


Katrine Nygaard Lystbæk Gjesse, FacebookInstagram

Spaceholding og

workshops

På uddannelsen lærer du om at "holde space" og skabe workshops, retreats, kvindecirkler mm. Du lærer teknikker ifht selv at formidle og undervise, samt om hvad der er vigtigt når du er den der faciliterer og skaber rummet. 

Sted:
 God energi Bagsværdvej 70 B 1 sal, 2800 Kongens Lyngby

Datoer: 

Adgang til online studie starter ved tilmelding

18, 19 20 September 2024

13, 14, 15 November 2024

11, 12, 13 december 2024

22, 23, 24 Januar 2025

19, 20, 21 Februar 2025

Studietur 28 april - 5 maj 2025 (Møn)

25, 26, 27 juni 2025

Eksamens modul 14, 15 august

OBS. Der kan forekomme ændringer i datoerne med 6 mdrs varsel

Uddannelsen er blevet længere

Uddannelsen er gået fra at vare 1 år, til at vare 1,5 år. Det er samme uddannelse som det altid har været, men nu med endnu mere tid til at fordybe os i mentoring, indre barn healing og personlig udvikling. 

Mentoring og indre barn healing, er essentielt når vi gerne vil skabe balance i kroppen. 
Og vi kommer til at sætte disse elementer endnu mere i fokus. 

At arbejde med menneskers personlige udvikling, kan gøres på mange måder


Som Holistisk Mentor har du mulighed for at facilitere personlig udvikling på flere forskellige måder. Feks. kan du afholde: 


´

1:1 Sessions

1:1 Sessions online

Workshops

Kvindecirkler 

Retreats

Eller bruge det i andre former, formater og sammenhænge som passer til dig

Energibehandlinger

Energibehandlinger er, når du kombinerer forskellige teknikker og metoder, ud fra den energi der opstår i jeres session. Du følger dét, der er energi på, og arbejder samtidig med kropppens energisystem og den mentale energi. 

Tryk og glad kvinde

workshops 

På uddannelsen lærer du at afholde"Tryk & Glad workshops" f.eks med fokus på hormonelle problemer, træthed, dårlig søvn, ondt i maven osv. Fokus på uddannelsen er til voksne, og på overbygningen lærer du til børn. Som energi mentor har du i øvrigt adgang til materiale, du kan dele ud på dine workshops. 

De 5 elementer

De 5 elementer er et fantastisk redskab til at forstå kroppen og skabe en brugbart symptombillede af klienten, så dine behandlinger kan blive super effektive og målrettes klienters individuelle behov.

En uddannelse i:

Mentoring   Kropsbehandling/kropsterapi
Indre barn Healing Personlig udvikling  Din egen indre rejse

Cases

Her lærer du at tænke i cases, og kommer ind i tankegangen om, hvordan du allerbedst kan behandle i forskellige situationer. Vi gennemgår rigtige cases, og snakker om, hvordan man kan gribe dem an ifht teori og de fem elementer.

Massage

Massage er en skøn måde at skabe flow, lethed og afslappethed i kroppen. Du lærer at give overall massage på kroppen, samt hvordan du giver massage ift. de 5 elementer, så din massage får en mere kropsterapeutisk funktion.

Meridianmassage

Her bliver du endnu mere fortrolig med kroppens fantastiske meridianbaner. Du lærer at massere meridianerne, styrke dem med strygninger samt hvordan du masserer de organstyrende muskler.

Mange af behandler teknikkerne og de meget teoretiske dele, er en del af online-studiet og kan dermed gennemgåes igen og igen. 

Hovedfokus i den fysiske undervisning er:

Indre barn healing 
Mentoring
Traume-bevidsthed og følelseshealing
Zoneterapi, akupressur, kranio sakralterapi, cupping

Øvrige teknikker studeres via onlinestudietDu er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en særlig betalingsordning eller har brug for at drøfte dine muligheder ifht det økonomiske 

Ansøg om optagelse her

"Jeg føler mig nærmest som født på ny!"

"Gennem min uddannelse ved Katrine er jeg blevet set og støttet i min rejse indad. Jeg har fået skrællet en masse lag af, som ikke nærede mig mere og jeg føler mig igen i kontakt med min kerne og mit livs længsler. Et sind og et indre jeg savnet i hele mit voksne liv. Jeg har fået en masse værktøjer som jeg kan bruge på mig selv, min familie og mine klienter i alle aspekter af livet. Den bedste investering i mig selv, for mig selv og mine yndlings omkring mig."

Anniliva Høyer, Holistisk Energiterapeut & Mentor

"Jeg har aldrig lært så meget om mig selv på så kort tid."

"Og jeg har virkelig fået blod på tanden til at lære endnu mere om mig selv og dykke endnu dybere. Det er nu blevet fedt at arbejde med mig selv. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, aldrig har jeg lært så meget om mig selv, på så kort tid. Alle burde simpelthen igennem et sådan forløb som Katrines uddannelse. Den giver så meget god energi og kærlighed til dig selv og til verden."

Line Sofie Bøtner Petersen, Holistisk Energiterapeut & Mentor

Optagelse på uddannelsen

Det er vigtigt at uddannelsen er et match til dig. Det er vigtigt for alle parter at vi er 100 % sikre på, at uddannelsen passer til dig og dine behov. Derfor er det et krav, at du udfylder ansøgningsskemaet og tager grundig stilling til spørgsmålene. På den måde kan Katrine og uddannelsesteamet finde ud af, om uddannelsen er den helt rette for dig.

Hvem kan deltage på uddannelsen?

Uddannelsen kræver ingen specifikke forudsætninger, andet end et brændende ønske om at skabe mere flow i dit eget liv, og at gøre en kæmpe forskel i andres liv.

Du kan deltage hvis du ønsker at arbejde professionelt med mentoring og kropsbehandling, uanset hvad du har lavet før i dit liv.

Du kan deltage hvis du er kropsbehandler i forvejen og gerne vil lære en masse nye teknikker, eller blive fantastisk til at mestre energarbejdet og mentordelen.

Du kan også deltage, selvom du ikke umiddelbart ønsker at bruge uddannelsen professionelt, men gerne vil kunne hjælpe dig selv, familie og venner.

Du kan også deltage, hvis du blot ønsker at arbejde dybt med dig selv, din intuition, din unikhed, dit hjerte og åbne op for flow på alle planer af dit liv.

Eneste krav er, at det føles rigtigt for dig i dit hjerte! Når du lægger alle praktiske, økonomiske og frygtbaserede tanker fra dig, og det føles som et kæmpe JA i kroppen - så er uddannelsen og studieturen det helt rigtige for dig.

Uddannelsen 2024/2025 er inklusiv:

  8 dages lækkert studie-retreat til fantastiske Møn


Overbygningen til 'Tryk & Glad behandler' uddannelsen, hvor fokus er på babyer og børn 
(du får altså 2 uddannelser, hvis du ønsker det)

● 8 undervisningsmoduler i København

● KÆMPE onlinestudie med evighedsadgang, som løbende bliver opdateret  

● Et stærkt undervisnings- og mentorteam, som støtter dig hele vejen

● Vidunderlige gæsteundervisere 

"Du tilegner dig uvurderlig viden, teori og konkrete teknikker og værdifulde redskaber, hvad enten du drømmer om at arbejde som selvstændig terapeut, ønsker personlig udvikling, eller i rollen som eksempelvis forælder eller qua dit virke som fagperson har et ønske om at videreuddanne og udvikle dig teoretisk og metodisk."

Nadia Kyed, Holistisk Energiterapeut 2018

"Jeg har fået fyldt en masse fantastiske behandlingsmetoder og teknikker i min værktøjskasse og er tryg i at bruge dem alle"

Lisa Tholstrup, Holistisk Energiterapeut & Mentor 2019

"Jeg vil SÅ meget anbefale denne uddannelse til andre.
Wow det er den fedeste måde at studere på. 

Jeg troede ikke det ville være muligt at være så afslappet under en uddannelse, men det er det her, fordi I holder rummet og os så skide godt. Så fra at jeg kom 1. gang, hvor jeg aldrig har været væk hjemmefra med overnatning, aldrig har rejs alene før og havde angstanfald, da vi mødtes, til nu, hvor jeg nyder at komme afsted. 

Jeg ved, hvad min angst handler om takket være denne uddannelse OG det fedeste er, at jeg lærer at give den her fede værktøjskasse videre og hjælpe andre til at de kan få ro på deres kroppe."

Alice, Holistisk Mentor & Energiterapeut 22-23
@kerneelementet

"Uddannelsen har givet mig mod, styrke og troen på mig selv.
Jeg har nærmest fra dag et fået gang i min klinik - og det skyldes, at jeg følte et match med alt, hvad katrine Birk har lagt i uddannelsen. Jeg tror mere på mig selv. Jeg ved, at jeg kan, hvad jeg sætter mig for.


Så udover, at jeg står stærkere i mig selv, er jeg blevet klædt godt på til at kunne udføre behandlinger på øveklienter, også selv om at det var helt nyt for mig. Der er så meget materiale, både til opslag, og online. Du bliver støttet og hjulpet, og omfavnet af det skønneste mentorteam. Hvis du mærket et match med uddannelsen, så tøv ikke med at sende en ansøgning, det er det BEDSTE jeg nogensinde har gjort for MIG."

Rikke Eline, Holistisk Mentor & Energiterapeut 22-23
@lotusenergy_rikkeeline

“En særdeles uvurderlig investering i DIG!”

"Katrine Birks fantastiske uddannelse til holistisk energiterapeut er en uddannelse, som formår at sende dig på en dyb, inderlig, personlig og transformerende rejse ind i dig selv, både som behandler og som menneske. 

Derudover tilegner du dig uvurderlig viden, teori og konkrete teknikker og værdifulde redskaber, hvad enten du drømmer om at arbejde som selvstændig terapeut, ønsker personlig udvikling, eller i rollen som eksempelvis forælder eller qua dit virke som fagperson har et ønske om at videreuddanne og udvikle dig teoretisk og metodisk.

Ydermere bliver du en del af et helt særligt og unikt fællesskab af mennesker, som gensidigt løfter hinanden i henholdsvis deres faglighed og ikke mindst personlige udvikling og rejse.

Katrines uddannelse er en investering, ikke blot i din faglighed og fremtid, men i særdeleshed en uvurderlig investering i DIG, som menneske og som unikt individ."


Nadia Lind
"Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv"

"Jeg vil anbefale alle, der føler en tiltrækning til Katrine Birks uddannelse til Holistisk Mentor og Energiterapeut, at springe ud i det. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv og min vej videre i livet. Jeg har aldrig før prøvet at være på en så meningsfuld og udviklende uddannelse og indre rejse som denne. Det er et fantastisk springbræt, til at springe ud i et nyt arbejdsliv, men også en mulighed for en meget dyb indre rejse og udvikling. Jeg har hele vejen igennem uddannelsen følt mig så meget passet på, set og holdt, at jeg turde tage de tunge skridt, jeg vidste var nødvenligt i min indre rejse, for at kunne hjælpe andre med at gøre det samme. Jeg har lært så sindssygt meget og føler mig allerede nu som en virkelig dygtig behandler."

Line Halkjær Toldbod, @line_halkjaer_toldbod


"Vi har kunne stråle i vores unikke lys"

"Uddannelsen til Holistisk Energiterapeut og Mentor har været ligeså meget en livsrejse som en uddannelse. Jeg har fået fyldt en masse fantastiske behandlingsmetoder og teknikker i min værktøjskasse og er tryg i at bruge dem alle. Men det der har betydet mest for mig er, den forandring der er sket indeni. Katrine, Nanuka og resten af det fantastiske hold har været eminente til at støtte og løfte os på en måde, som betyder at vi har kunne stråle i vores unikke lys.

Der sker noget magisk i det forum. Alt det lys, både Katrine og holdet samt alle ens nye søstre ser i en, gør at man skinner klarere og mere sikkert og man får en tro på, at det er sandt hvad de ser. Derfor skal man også gå ind i det, med hjertet forrest. For man forandrer sig! Til noget der er større og bedre og mere i tråd med den smukke sjæl, man virkelig er.

Jeg kan ikke takke Katrine nok, for at optage mig på uddannelsen i sin tid og støttet så fint op om min udvikling. Uden dette, var jeg aldrig nået dertil, hvor jeg er i dag.

Så hvis du føler dig kaldet til en uddannelse/livsrejse, som rykker dig fysisk, mentalt og spirituelt og føder dig som en stærkere og mere sand udgave af din sande essens, så giv dig selv den gave, at blive en del af dette magiske –og samtidig SÅ håndgribelige- univers
."

Lisa Tholstrup, Holistisk Energiterapi v. Lisa TholstrupHjemmestudie

Uddannelsen består blandt andet af et kæmpe onlinestudie, som du har evigheds adgang til. I onlinestudiet finder du teori, teknikker, inspiration til mentoring og personlig udvikling, indre barn healing, meditationer og meget mere. Derudover skal du også have øvesessioner + egenbehandling. 
Du skal regne med at bruge ca. 25 timer pr måned på hjemmestudie.