Sådan foregår en session

Sessionen foregår online via Facetime, Skype eller hvad der nu passer bedst. Vi kan også godt snakke via telefon, men jeg foretrækker, at vi kan se hinanden imens. 

Du præsenterer din udfording/længsel/drøm/problem og jeg vil via energi-øvelser og samtale, støtte dig i at få kontakt til dit hjerte, din power og din unikke energi, som i sidste ende, har de HELT rigtige svar til dig.

Jeg tuner ind i dig undervejs og giver foreslag, sparring og vejledning i, hvordan du kan steppe up i din energi, løse dine udfordinger og tackle situationer bedst muligt. 

Energi-øvelser kan f.eks. være akupressur, vejrtrækning, eller bevægelse undervejs - det gør vi for, at du kan mærke dig selv endnu bedre og/eller integrere ny visdom i din krop. 

En session varer mellem 60-80 minutter

Investering 


Prisen for online energi-coahing er 1.500 kr. + moms for én session af ca. 60-80 minutters varighed.Kan du mærke energi på os to? 

Først og fremmest, uden du nødvendigvis behøver vide, hvad energi-coaching er og hvad der kommer til at foregå, skal du mærke ind i, om der er energi på os to sammen. Har jeg har noget til dig, som vil være med til at højne din energi, træde mere ind i din smukke unikke power, støtte dig i at leve dit fulde potentiale, hjælpe dig med at slippe lavfrekvent energi, som gør, at du ikke kan være det menneske du ønsker eller andet? 

Når jeg tilbyder energi-coaching, er det ikke fordi jeg har fokus på "noget bestemt". Jeg forestiller mig, at du på en eller anden måde kender mig og ved, hvad jeg står for (måske via sociale medier, måske via mine bøger, via kurser/uddannelser/foredrag/workshops) og, at DU kan mærke, om der er noget, jeg kan hjælpe dig med. 


Måske kan jeg hjælpe dig med:

 • At handle på en drøm og en længsel dit hjerte har.
 • At skabe flow i din virksomhed og steppe op i dit pengemindset.
 • Udfordringer, du mærker i dit moderskab, sammen med dine børn.
 • At blive bedre til at rumme dit barn i de følelser det har, og ikke komme til at gentage mønstre, som lukker det ned. 
 • At tackle hverdagssituationer med dine børn, på en måde, hvor du støtter dem i at udvikle et højt selvværd.
 • Udfordinger, du har i relationer til familie, venner, kollegaer eller andre.
 • At stå stærkere i din selv, og blive bedre til at lytte til, hvad dit hjerte og din intuition fortæller dig.
 • At forvandle tung og lav energi i dit liv til flow, glæde og høj energi.
 • At tackle en eller anden udfording/situation som du står i/overfor.
 • At blive mere synlig på sociale medier. 
 • At få øje på dine traumer/indre børn og skabe balance omkring dem.
 • Eller andre ting, som du mærker, jeg kan vejlede, støtte og hjælpe dig med. 

Ansøg om at booke session

For at booke en session, skal du sende en mail til info@katrinebirk.dk og kort beskrive, hvad du ønsker min støtte, hjælp og coaching til. Dette er en form for ansøgning. Jeg læser alle ansøgninger igennem, og tilbyder kun sessioner til dem, jeg kan mærke, at jeg kan hjælpe. 

Dette er for at sikre både dig og mig, at ingens tid bliver spildt, men at du virkelig har en mulighed for at rykke dig. 

Jeg tilbyder meget begrænsede antal sessioner, og ønsker derfor også at tilbyde sessioner til dem, som jeg er virkelig tror på, at jeg kan hjælpe.

Når du har ansøgt, vil jeg inden for max. 2 dage, vurdere om vi er et match, og sende dig nogle forslag med tidspunkter. Når vi har aftalt en tid, får du et link til onlinebetaling. Når du har betalt for din session, er din booking fuldført. 

Pt kan du kun booke i uge 12

Pt. er der åbent for sessioner i uge 12, i tidrummet 9-16. Det vil blive muligt at booke tid længere ud i fremtiden, om en uge eller to. Pt har jeg ikke overblik over mine kommende uger, pga Corona virus. Det skal dog siges, at jeg kun åbner for få sessioner, og hvis jeg er i forløb med nogle fra uge 12 af, er det ikke sikkert jeg åbner op for flere tider foreløbig. Vi ser hvad der sker, i denne spændende tid ;-)
Book session ved at send en mail til info@katrinebirk.dk og beskriv hvad du ønsker støtte og coaching til. Herefter får du tilbudt tider, hvis jeg mener vi vil være et godt match.

Send mail til info@katrinebirk.dk for at booke din session. Jeg håber vi ses online!
Knus fra Katrine <3 

DU har en helt særlig energi indeni dig - når du tuner ind i den, og lever ud fra din egen sandhed, vil du opleve det vildeste flow, power, lykke og visdom 


Er det tid til at steppe op i din smukke energi personligt, i familien i din buisness, eller i dine relationer? 

Online Energi-coaching

1:1 sessioner med Katrine Birk

Pt kun åben for bookinger i uge 12 

Du har fortjent det fedeste liv, fyldt med nydelse, flow og dejlig energi - jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at du kommer til at opleve det! 

Traumer, indre børn, hæmmninger og gamle mønstre kan forvandles til den vildeste energi, der løfter din dig, frem for at holde dig tilbage i livet