Sådan foregår en session

Sessionen foregår fysisk på Østerbro eller online via zoom.

Du præsenterer din udfording/længsel/drøm/problem og jeg vil via energi-øvelser og samtale, støtte dig i at få kontakt til dit hjerte, din power og din unikke energi, som i sidste ende, har de HELT rigtige svar til dig.

Jeg tuner ind i dig undervejs og giver foreslag, sparring og vejledning i, hvordan du kan steppe up i din energi, løse dine udfordinger og tackle situationer bedst muligt. 

Energi-øvelser kan f.eks. at kontakte dit indre barn, visualisering, bevægelse mm. 

En session varer mellem 60-80 minutter

Priser og praktisk


Online sessions: 950 kr inkl moms, varighed ca. 70-80 minutter

Normalpris: 1100 kr. kr inkl moms, varighed ca. 70-80 minutter

Har du spørgsmål? Send meget gerne mail til: info@katrinebirk.dk Du er altid velkommen til at skrive, og få klaring på dine spørgsmål inden du evt. booker tid. Skriv altid gerne for meget end for lidt ;-) Jeg vil rigtig gerne hjælpe med at vurdere om jeg kan hjælpe dig, hvis du føler dig i tvivl :-)

Sted: Hos Salig, Masnedøgade 20, 2 sal, 2100 København Ø
eller online via zoom 



Kan du mærke energi på os to? 

Måske du slet ikke behøver vide så meget konkret om mine ydelser, hvad du gerne vil arbejde med, eller hvad der kommer til at foregår en session - måske du blot kan mærke energi på os to sammen? Hvis du mærker energi på os, så vil jeg MEGA gerne arbejde med dig!


Jeg vil så gerne hjælpe dig med:

  • Udfordringer, du mærker i dit moderskab, sammen med dine børn

  • At blive bedre til at rumme dit barn i de følelser det har, og ikke komme til at gentage mønstre, som lukker det ned. 

  • At heale dit indre barn, og arbejde med de sorger, længsler og svigt som kan sidde tilbage fra barndommen

  • At handle på en drøm og en længsel dit hjerte har.

  • At tackle hverdagssituationer med dine børn, på en måde, hvor du støtter dem i at udvikle et højt selvværd - samtidig med du selv har det godt!

  • Udfordinger, du har i relationer til familie, venner, kollegaer eller andre.

  • At stå stærkere i din selv, og blive bedre til at lytte til, hvad dit hjerte og din intuition fortæller dig.

  • At forvandle tung og lav energi i dit liv til flow, glæde og høj energi.

  • At tackle en eller anden udfording/situation som du står i/overfor.
  • Eller andre ting, som du mærker, jeg kan vejlede, støtte og hjælpe dig med.

DU har en helt særlig energi indeni dig - når du tuner ind i den, og lever ud fra din egen sandhed, vil du opleve det vildeste flow, power, lykke og visdom


Er det tid til at steppe op i din smukke energi i livet? 
Steppe op i kontakten til dit hjerte, dine drømme, dine længsler?
Steppe op i dit moderskab og dit familieliv?


1:1 sessioner med Katrine Birk

Energimentoring, personlig udvikling & Familievejledning

Du har fortjent det fedeste liv, fyldt med nydelse, flow og dejlig energi - jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at du kommer til at opleve det! 

Traumer, indre børn, hæmmninger og gamle mønstre kan forvandles til den vildeste energi, der løfter din dig, frem for at holde dig tilbage i livet

Introtilbud i april og maj

I flere år, har det ikke været muligt at booke 1:1 sessioner hos mig - men da jeg fornyligt er blevet færdigudannet familerådgiver, har jeg simpelthen fået SÅ meget energi på, at åbne op for flere 1:1 sessioner igen. Derfor åbner jeg også op med introtilbud som gælder april og maj måned. Her kan du spare 300 kr på en session.  


Om Katrine Birk

Katrine Birk har været kropsterapeut og mentor, siden slut teenageårene. Hun har haft en succesfuld klinik i mange år, samtidig med, at hun har uddannet sig og dygtiggjort sig inden for forskellige behandlingsformer, samt coaching, mentoring og familerådgivning. Katrine har mange uddannelser og kurser bag sig, inden for kropsterapi, selvudvikling, healing, intuitionsarbejde mm. 

Katrine er forfatter til 6 bøger (Tryk & Glad bogserien), podcast-stifter (Konflikter og kærlighed), Hun er mor til 2 piger og bonusmor til 2 piger, og så bor hun i et lille kolonihavehus med sin kæreste Goodluck Casper og alle børnene.

Se Katrines uddannelsesmæssige baggrund her

Healing af dit indre barn

Børn er totalt afhængige af deres forældre, og vil instinktivt gøre ALT hvad de kan, for at få deres forældres kontakt og kærlighed. De vil også meget gerne undertrykke sider af sig selv, som derfor ikke får lov til at modnes og vokse op. Det gør, at vi følelsesmæssigt kan opleve, at vi som voksne reagerer som børn, når vi kommer ud i pressede situationer - og det gør vi ofte, som børnefamiler! 

I sessioner hos mig, vil vi hvis nødvendigt, arbejde med dit eget indre barn, så du kan få kontakt, omsorg og healing til de sider af dig selv, som ikke blev mødt som barn. Det er typisk de samme steder, vi har svært ved at møde vores "rigtige" børn.