Sted 

Sessions i Lyngby foregår: 

Lyngby Hovedgade 39, 3. sal, 2800 Kongens Lyngby, Danmark.
Du går om i baggarden, bag Imerco, og finder indgangen lige ved siden af en tøjbutik.

Ved online sessions får du tilsendt zoomlink 5 min før din session starter

Familieterapi

Parterapi

Individuel terapi


Om Katrine Birk

Katrine Birk har været kropsterapeut og mentor, siden slut teenageårene. Hun har haft en succesfuld klinik i mange år, samtidig med, at hun har uddannet sig og dygtiggjort sig inden for forskellige behandlingsformer, samt coaching, mentoring og familerådgivning. Katrine har mange uddannelser og kurser bag sig, inden for kropsterapi, selvudvikling, healing, intuitionsarbejde mm. Pt er under under uddannelse til familie- og parterapeut. 

Katrine er forfatter til 6 bøger (Tryk & Glad bogserien), podcast-stifter (Konflikter og kærlighed), Hun er mor til 2 piger og bonusmor til 2 piger, og så bor hun i et lille kolonihavehus med sin kæreste Goodluck Casper og alle børnene.

Se Katrines uddannelsesmæssige baggrund her

Individuel terapi

Dette er en 1:1 session, du kan booke hos Katrine Birk. Denne session tager udgangspunkt i en problemstilling, et indre barn, en indre uro, knas i relationer eller lignende, som du gerne vil have støtte til at forløse og blive klogere på. 

Denne session består primært at samtale, kombineret med kropsterapi, indre barn healing, visualisering mm., som kan understøtte din process. 

Parterapi

OBS! Katrine er 4 års studerende til parterapeut på Black Bird institute, og tilbyder sessions imens hun stadig er under uddannelse. Derfor er prisen reduceret. 

Katrine tilbyder parterapi-sessions med fokus på, at du og din partner/ven/dit familemedlem mm. kan komme til at kommunikere på en måde, hvor I faktisk kan høre, hvad den anden har på hjertet. 

Når vi kan kommunikere på en kontaktfuld måde, hvor vi både lytter og bliver lyttet til - vil de problemer som fylder, kunne forløses mere klart. 

Denne session består primært af samtale, måske kombineret med energiøvelser.

Familieterapi - tilbudspris

Måske du oplever problemstillinger i jeres familie, som du har brug for støtte til at håndtere. Katrine er uddannet familierådgiver fra Black Bird institute og er pt under uddannelse som familieterapeut, hvor hun er færdig februar 2023. Katrine arbejder ud fra det nye børnesyn og støtter familier til at integrere et ligeværdigt, ansvarfuldt og kærligt samspil mellem forældre og børn.

Måske kommer du alene, med din partner og/eller børn. Det aftaler vi på mail inden første session. 

Sessions i Lyngby 750 kr. kr inkl moms, varighed ca. 70-80 minutter
Prisen stiger til 1100 kr pr session pr 1/2 2023

Ikke åbent for booking pt

Sessions i Lyngby 750 kr. kr inkl moms, varighed ca. 70-80 minutter
Prisen stiger til 1100 kr pr session pr 1/2 2023

Har du spørgsmål? 

Send meget gerne mail til: info@katrinebirk.dk Du er altid velkommen til at skrive, og få klarhed på dine spørgsmål inden du evt. booker tid. 

Skriv altid gerne for meget end for lidt :)  Katrine sidder klar til at hjælpe dig med at vurdere om en session med hende vil være det rigtige. 

Book session hos Katrine Birk

Vælg mellem 3 forskellige slags:

Mulige tider

Det er muligt at booke tider om mandagen i tidsrummet 9-15
Derudover kan du via info@katrinebirk.dk booke tid til online sessioner