Sted 

Sessions i Lyngby foregår: 

God energi v Katrine Birk

Bagsværdvej 70B 1 sal 
2800 Kongens Lyngby 


Book session via info@katrinebirk.dk

1:1 sessioner med Katrine Birk

Familieterapi

Individuel samtale- og energiterapi 


Om Katrine Birk

Katrine Birk har været kropsterapeut og mentor, siden slut teenageårene. Hun har haft en succesfuld klinik i mange år, samtidig med, at hun har uddannet sig og dygtiggjort sig inden for forskellige behandlingsformer, samt coaching, mentoring, familerådgivning og psykoterapi. Katrine har mange uddannelser og kurser bag sig, inden for kropsterapi, selvudvikling, healing, intuitionsarbejde mm. 

Katrine er forfatter til 6 bøger (Tryk & Glad bogserien), podcast-stifter (Konflikter og kærlighed), Hun er mor til 2 piger og bonusmor til 2 piger, og så bor hun i et lille kolonihavehus med sin kæreste Goodluck Casper og alle børnene.

Se Katrines uddannelsesmæssige baggrund her

Individuel terapi

Dette er en 1:1 session, du kan booke hos Katrine Birk. Denne session tager udgangspunkt i en problemstilling, et indre barn, en indre uro, knas i relationer eller lignende, som du gerne vil have støtte til at forløse og blive klogere på. 

Denne session består primært at samtale, kombineret med kropsterapi, indre barn healing, visualisering mm., som kan understøtte din process. 

Familieterapi

Måske du oplever problemstillinger i jeres familie, som du har brug for støtte til at håndtere. Katrine er uddannet familierådgiver og famileterapeut fra Black Bird institute. Katrine arbejder ud fra det nye børnesyn og støtter familier til at integrere et ligeværdigt, ansvarfuldt og kærligt samspil mellem forældre og børn.

Måske kommer du alene, med din partner og/eller børn. Det aftaler vi på mail inden første session. 

Sessions i Lyngby 1500 kr. kr inkl moms, varighed ca. 70-80 minutter

Sessions i Lyngby 1600 kr. kr inkl moms, varighed ca. 70-80 minutter

Har du spørgsmål? 

Send meget gerne mail til: info@katrinebirk.dk Du er altid velkommen til at skrive, og få klarhed på dine spørgsmål inden du evt. booker tid. 

Skriv altid gerne for meget end for lidt :)  Katrine sidder klar til at hjælpe dig med at vurdere om en session med hende vil være det rigtige. 

Book session via info@katrinebirk.dk

Vælg mellem 2 forskellige slags:

Mulige tider

Det er muligt at booke tider om mandage og tirsdage i tidsrummet 9-15
Derudover kan du også booke tid til online sessioner


Book session via info@katrinebirk.dk