Christa Teige

Christa Teige
Overskousvej 1
2500 Valby
Tlf: 24 44 23 01

Email

Et hjerteligt velkommen til alle!

Jeg hedder Christa Teige og er uddannet Holistisk energiterapeut og behandler hos Katrine Birk. For mig er det utrolig vigtigt, at du får en behandling i en rolig, tryg og let energi. Du vil blive mødt med empati og dyb respekt.

Uanset hvad du kommer med af ubalancer i krop, sind og sjæl, vil jeg hjælpe med at skabe ro, flow og god energi i dig. Da jeg jo har en holistisk tilgang til behandlinger vil jeg heale dig, så du kan føle dig let og blomstre som den person, du er.

Jeg vil benytte mig af forskellige teknikker som Meridianmassage, Akupressur, EFT, Healingcode, Thetahealing, Kranio sakral, cupping og Zoneterapi. Jeg vil behandle udfra min intuition og bruge den behandlingsform, som virker rigtig for lige netop dig. For du er noget helt specielt, med den krop, det sind og den sjæl, du har. Jeg arbejder udfra mit hjerte og vil sammen med dig give dig den bedste behandling.

Jeg er desuden uddannet pædagog og mindfulness instruktør og vil i løbet af efteråret 2016 være færdig som Alternativ baby- og børnebehandler.