Katja Petersen

Katja Petersen
Hallelevvej 8
4200 Slagelse
Tlf: 24 82 10 90

Email

En holistisk energiterapeut hjælper dig og din krop til at skabe den balance, der skal til så dit system naturligt kan helbrede sig selv. En holistisk energiterapeut arbejder med de alternative behandlingsteknikker lige netop DU har brug for. ❤️

Zoneterapi, akupressur, healing, EFT, intuitiv tapping, meridianmassage, kranio-sakral terapi, cupping er nogle af de overskønne teknikker, du kan opleve en energiterapeut hjælper dig med.

En holistisk energiterapeut kender til kroppens, psykens og sjælens helt utrolige sammenspil og påvirkning af hinanden, og arbejder på flere planer.

En holistisk energiterapeut putter ikke “energi” i kasser, rammer og systemer – energiterapeuten mærker din energi, tuner sig ind på dit system, tilpasser behandlingen 100% til DIG – hvilket gør behandlingen ultra mega effektiv.

En holistisk energiterapeut kan hjælpe dig med en laaaang række fysiske spændinger og gener… Vrøvl med maven, tilbagevendende sygdom, ondt i kroppen, eksem, hormonelle ubalancer, træthed og meget mere!

Udover dét kan en holistisk energiterapeut også hjælpe dig med at skabe flow følelsesmæssigt, og opløse de uforløste følelser, som kan skabe gener i din krop.

En holistisk energiterapeut møder dig fra hjertet og brænder for at hjælpe dig! ❤️