Derfor skal du elske at blive syg!

Tilbage

ELSK NÅR DU BLIVER SYG <3

Rigtig mange mærker ubalancer på lunge og tyktarm disse dage – Du kan f.eks opleve at være super forkølet, hoste, snotte mm. Og få forstoppelse diarré, mavekramper mm.

Det skyldes at vi lige nu er i “metal-element-tid” Lang historie kort, så behandler man i kinesisk medicin ud fra de 5 elementer, hvor hvert element repræsenterer nogle organer.

Efterår er metal – som er knyttet til lunge og tyktarm.

DET ER IKKE DÅRLIGT NÅR DU BLIVER SYG <3 

Det er faktisk din fantastiske krop, som er i gang med at rette op på ubalancer. Og lige nu er der kæmpe potentiale for at arbejde med at rette ubalancer op i din lunge og tyktarm <3

Du kan reagere på 2 måder (okay måske også flere, men groft sagt):

1) Du kan blive sur på din sygdom, ønsk at den bare skal væk NU, og syns det er skide irriterende!

2) Du kan opfatte din sygdom som et kærligheds-signal for kroppen, som om at den faktisk prøver at hjælpe dig.

NÅR DU BLIVER SUR PÅ DIN SYGDOM – så spænder kroppen op, og holder fast i den, så ubalancerne ikke forsvinder. Du kommer til at være syg længe, du har ikke fået rettet op på dine ubalancer, du lærer ikke det du skal lære af det, og din sygdom vil komme igen og igen og igen.

NÅR DU MØDER DIN SYGDOM MED KÆRLIGHED; ACCEPT OG NYSGERRIGHED – så vil din sygdom få plads, fred og energi til, at rette op på de ubalancer der er behov for. Du bliver hurtigere rask, du bliver ikke syg gang på gang på gang, og du vil ha meget større chance for, at permanent rette op på den ubalance der gør at sygdommen kommer..

AKUPRESSUR OG ZONETERAPI er til for at STØTTE din krop – PÅ EN KÆRLIG MÅDE

Når du giver dig selv, dine børn eller klienter behandling – så tænk på at du hjælper kroppen igennem den process, den naturligt har behov for.

Vi har brug for at gå igennem sygdom for at forløse. Men når vi bliver sur på sygdommen, så forløser vi ikke en fis.

Brug akupressur og zoneterapi, som et kærligt redskab til at hjælpe og støtte din krop – ikke et redskab der skal få din dumme sygdom til at gå væk lige NU.

DIN krop er fantastisk – DU er fantastisk – ALT er som det skal være 🙂

Hvis du vil støtte din krop gennem sygdom på en kærlig måde, så kan du finde alle mine gratis hjemmebehandlings-guides her

Kys og kærlighed til dig og din skønne krop <3

share this article

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.