Energiterapi arbejde: Birgitte blev fri for symptomer efter kemoterapi

Tilbage

Jeg har været så heldig, at have denne skønne kvinde, som du kan se i videoen, til energiterapi på min klinik. Hun havde en del ubehagelige gener efter kemobehandling, men heldigvis ikke længere nogen brystkræft.

Formålet med behandlingen var at få skabt balance i hendes krop, så hun ikke skulle døje med eftervirkningerne af kemoterapien.

Og dét må man sige vi fik skabt – efter 2 behandlinger havde hun ikke længere gener i benene – som ellers havde været fuldstændig slemme i laaaaaang tid! Og dernæst gik vi ind og arbejde med at få skabt ro i hendes krop og nervesystem, så hun bedre kunne sove om natten – det gik også super godt!

Kombinationen af akupunktur, akupressur, cupping, kraniosakralterapi, healing og massage, var fuldstændig perfekt for Birgitte – og jeg er så lykkelig over at denne dejlige og positive dame kom til mig, og jeg fik lov til at hjælpe hende <3

Alle de her teknikker som jeg brugte fungerede så effektivt, fordi jeg brugte `Holistisk energiterapi´ til mærke efter, hvilken kombination hendes krop og sjæl ville hjælpes bedst af at få. Jeg mærkede altså intuitivt i mit hjerte, hvad der skulle til, for at hun fik det bedre.

Jeg kunne også have brugt mit hoved og en opskrift, og regnet ud hvad der ville ha’ været bedst for Birgitte – men det ville 100% ikke have hjulpet ligeså godt!

Energien i hjertet og intuitionen er meget, meget større, end hovedet. Altså er den hurtigste vej at finde frem til den bedste behandling for skønne Birgitte (og alle andre klienter) selvfølgelig at mærke efter med hjertet! <3 <3 <3 <3

Hvorfor fortæller jeg denne historie, når jeg ikke længere tager imod klienter?

Jeg vil super gerne dele denne historie med dig af 2 grunde…

1) Snart er der 28 uddannende Holistiske energiterapeuter på vej ud i verden, for netop at hjælpe kvinder som Birgitte! Hold øje med dem – de er SÅ seje og dygtige! Jeg kommer selvfølgelig til at linke til dem her på min side, når de er færdiguddannede <3

2) Hvis DU drømmer om at hjælpe kvinder som Birgitte (eller skønne sjæle der døjer med andre gener fysiske, psykiske eller sjælelige) så har du lige NU mulighed for at tilmelde dig min uddannelse til `Holistisk energiterapeut & behandler´som starter oktober 2016 og inkluderer 14 dages rejse til magiske Bali til feb´2017!!!

På uddannelsen lærer du at bruge ALLE de teknikker og metoder som jeg brugte på Birgitte – akupunkturen er skiftet ud med akupressur, men stadig med den helt samme effekt!

Alle kan være med på uddannelsen og blive energiterapeuter uanset baggrund <3

Læs mere om uddannelsen her 

share this article

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.