Gravid efter 3 behandlinger, trods lægernes udmelding

Tilbage

Her får du en meget rørende og smuk beretning fra en af mine dejlige tidligere klienter, som gik til energiterapi hos mig på min klinik i Valby. Beretningen har tidligere ligget på min hjemmeside, så måske har du læst den før – men den er så sød og rørende at jeg simpelthen på dele den igen!

Gravid efter 3 behandlinger, trods lægernes udmelding – Marias historie med energiterapi

“Mit navn er Maria og jeg er 35 år. For 2 år siden startede jeg i energiterapi hos Katrine Birk, fordi jeg led af slem PCO (en hormonel ubalance) som gav mig en masse bivirkninger, f.eks skægvækst. Men allerværst var dog, at min læge havde sagt jeg aldrig ville være i stand til at blive gravid, hvilket min kæreste og jeg var meget kede af.

Jeg startede i behandlingen for at mindske nogle af de symptomer jeg døjede med, og skabe balance i mit system – men slet ikke for at blive gravid, det havde jeg aldrig regnet med kunne ske.

I de energiterapi sessioner jeg fik af Katrine Birk kom vi vidt omkring. Fysisk fik jeg både zoneterapi, kranio sakral terapi og akupressur, samt en videoguide med punkter jeg selv skulle stimulere hjemmefra.

Men noget af det der gjorde mest indtryk på mig var EFT og healing. Hun lavede behandling med mig, hvor vi fandt frem til nogle af de følelser inde i mig, som blokerede mig i mit system. Jeg var ikke selv klar over det fyldte så meget, men det gik mig f.eks rigtig meget på, at vi ikke var i stand til at få børn. Katrine forklarede mig at der ikke var noget galt med følelsen i sig selv, som jeg døjede med. Men at det der skabte kaos i mit system var, at jeg ikke selv var klar over, at jeg døjede så stærkt med følelsen. Jeg havde altså lukket følelsen inde i mit system.

Da vi lavede EFT og healing, føltes det fuldstændig som om jeg fik åbnet min krop, fjernet alt det mørke og fik en masse lys ind i stedet for. Det er noget af det allermest vilde jeg har prøvet, på den gode måde!

Vi dansede også i nogen af sessionerne, det var lidt grænseoverskridende først, men det gjorde at jeg mærkede min krop på en helt anden måde end hvad jeg var vant til. Dansen gav mig en glæde for min krop, som jeg havde meget brug for, efter at have været gal på den i mange år pga. PCO og barnløshed.

Efter jeg havde været hos Katrine 3 gange, med ca. 2 ugers mellemrum, var jeg igen gået over tid med menstruation – hvilket jeg var vant til. Jeg kom ned til Katrine 4 gang. og efter 2 minutters zoneterapi udbrød hun “er du sikker på du ikke er gravid”? Efterfølgende undskyldte hun, og sagde at det skulle hun selvfølgelig ikke have sagt, det var bare fordi mine fødder føltes sådan, men det var nok bare fordi min menstruation var på vej.

Jeg skød tanken væk igen, og men da jeg stadig ikke havde fået menstruation i 2 uger, tog jeg alligevel en test. Testen viste 2 fine streger, hvilket var helt overvældende for mig. Jeg brød sammen af lykke gråd, og kunne slet ikke snakke da jeg ringede til min kæreste som var på arbejde. Først troede han jeg var kommet til skade, men da han forstod hvad jeg sagde, begyndte han også selv at tude, og vi var så glade.

Nu har vi simpelthen den dejligste, sunde datter på over et år. Hun havde lidt start problemer med maven, som Katrine selvfølgelig også hjalp os med, ved hjælp af hendes online zoneterapi kursus, så vi selv kunne trykke på hende.

Jeg er Katrine evig taknemmelig for den hjælp hun har givet mig. Ikke mindst de redskaber og indsigter jeg har fået, så jeg faktisk nu klarer mig rigtig godt uden Katrines hjælp.

Det er helt utroligt hvad der kan ske efter så få behandlinger når man møder den rigtige behandler – hvis du overvejer en energiterapeut, kan jeg kun anbefale dig at gå til Katrine Birk.

De kærligste hilsner fra Maria.”

(Maria ønsker ikke at stå frem med efternavn og billede, da det er en meget personlig beretning for hende hun ikke ønsker kollegaer mm. skal kende til)

Vil du være energiterapeut?
Pt. tager jeg desværre ikke imod klienter, da jeg har fuld fokus på at uddanne energiterapeuter til at hjælpe på samme måde, som jeg f.eks hjalp Maria. Næste uddannelseshold foregår med 14 dages på Bali og  der er åbent for tilmeldinger nu. Du læse mere om uddannelsen til Holistisk energiterapeut og behandler her.

share this article

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.