Hvis det yderste af tungespids er meget rød, har du “ild i hjertet”

Tilbage

Din tunge er et kort over kroppens indre, der afslører hvordan dine organer har det!

Hvis du har været til behandling hos mig, har du måske oplevet at jeg gerne vil se din tunge. Det virker umiddelbart super mærkeligt, men det er faktisk så jeg kan se hvordan din krop har det indvendigt – og dermed hvilken behandling du har behov for.

Man kan spotte ubalancer ved at kigge på tunges form, farve, belægning, tandmærker, knopper, ruhed, revner mm. Det er suuuuper spændende, og jeg vil give dig et lille indblik i det i dag.

Jeg vil nemlig fortælle dig hvad dig hvad det betyder, hvis din tungespids er meget rød – det er den nemlig på mange i Danmark!

Hvis den yderste lille spids af din tunge er meget rød. Altså sådan mere end resten af din tunge, siger man det i kinesisk medicin at der er ild i hjertet. Det lyder umiddelbart meget sødt synes jeg, men på dansk vil man kalde det stress! Og det er mindre sødt 😉

Så rød tungespids = stress

Hvad kan du så gøre ved det?

Der er flere områder at gribe ind, jeg vil her får du nogle tricks 😉

  • Først og fremmest, slap af, stress af, nyd livet og fuck alt det du har travlt med!
  • Brug punktet “shenmen” du finder en dybere beskrivelse af punktet i mit gratis minikursus i magiske punkter, men jeg viser dig det også her. Punktet dæmper direkte “ild i hjertet” og er meeeeeega afstressende.
  • Styrk dit vand element! Vand slukker ildebrand (nu bliver det måske lidt kinesisk teknisk) Så du kan f.eks bade i havet, drikke en masse vand eller styrke nyre og blære punkter på din krop <3 Nyre og blære er forbundet med vand-elementet, ligesom hjertet er forbundet med ild-elementet. Jeg viser både et blære punkt (ved øjenkrogen) og et nyrepunkt (tarzan punktet) i min gratis video-guide: bliv glad, mærk lykke og få mere energi

Når du har afstresset i en periode og fået mindre “ild i hjertet” så vil din tungespids også blive samme farve som resten af din tunge. Så det er en super god indikator at holde øje med 🙂

PEACE <3

share this article

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.