Jeg undersøger aldrig en skid, før jeg gør det! – Jeg bruger min intuition

25th juli 2015

Jeg bliver træt af at undersøge ting, det dræner mig og jeg føler jeg spilder min tid for vildt! Så jeg gør det ikke. Det er uden tvivl ikke “fornuftigt” men der sker til gengæld de vildeste ting <3 og fuck fornuften ;-)

I stedet mærker jeg efter intuitivt og dét har altid ført mig fantastiske veje. Der er altid sket fantastiske ting, som da selvfølgelig giver helt vildt god mening, men som jeg aldrig havde regnet ud med hovedet.

Jeg blev inspireret til at dele dette med dig, fordi jeg har lige tilmeldt mig Susanne Wexøe’s nye uddannelse til life-master med overbygning til coach, som starter til oktober <3
– Og jeg tilmeldte mig uden at have læst hvad den egentlig gik ud på, jeg kunne bare mærke mit hjerte hoppe og danse af begejstring over den, da jeg opdagede at den fandtes – og dét er det allervigtigste! Det var uden tvivl universet der ledte mig til den! – og det har jeg stor respekt for <3

Efterhånden har jeg så meget erfaring med at mærke ting, at jeg med 100% sikkerhed kan sige det bliver den vildeste rejse for mig, og det er den absolut bedste coach uddannelse jeg kan tage!

Jeg kan mærke at jeg med denne uddannelse, vil komme til at gøre den bedste forskel for så mange mennesker og kan slet ikke vente! (Her er link til life-master uddannelsen hvis du mærker det samme)

Jeg tager altid store beslutninger med mit hjerte – det her her intuitionen bor.

Når du følger din intuition, kommer du i kontakt med dit livsformål, med lykken, glæden og åbne døre <3 At tænke sig frem til en løsning, kan jeg på ingen måde anbefale, universet er så meget vildere end hovedet forstår eller kan regne ud. I hjertet kan du mærke energien, mærke universet og og mærke hvad der er bedst at gøre.

vil du lære at mestre arbejdet med din intuition?

Hvis det her med at mærke efter intuitivt taler til dig, og du har lyst til at lære hvordan du bruger det i behandlinger, så tjek også min egen uddannelse ud, som starter til Januar. Her lærer konkrete behandlings-værktøjer og teknikker i form af zoneterapi, akupressur, healing mm. og så du lærer også at mestre energiterapien (arbejdet med intuitionen) så det er fra hjertet du behandler, og dine behandlinger bliver unikke og magiske <3 Læs mere om uddannelsen til “holistisk energiterapeut og behandler” her 

Gratis lyt-til-din-intuition-guide kommer MEGET snart!<3

Kommentarer

You Might Also Like