Jordforbindelse er essentielt når du vil opnå dine drømme!

Tilbage

I denne video møder du skønne Stine – som har gået til energiterapi hos mig <3

Hun forklarer så fint, hvordan energiterapi har givet hende jordforbindelse, så hun har været i stand til at mærke sig selv, finde ro og få det bedre psykisk.

“Jordforbindelsen” er kontakten til din krop og selvfølgelig jorden – og du er på denne jord i din krop, for some sweet reason! 

Hvis det ikke var meningen, du skulle være forbundet til din krop og til denne jord, så ville du nok aldrig være blevet født 😉 Jeg tror dét der sker når vi dør er, at vi forlader kroppen og forlader jorden – derefter har vi heller ikke brug for jordforbindelsen længere – men så længe vi lever i denne krop på denne jord, så er det SUPER vigtigt med jordforbindelse!

Du har en “drøm”, “mission”, “et kald”, “et livsformål”, “en sjæle-mission”, “en unikhed” – eller whatever du nu vil kalde det! 

– som du er blevet sat på jorden for at opnå. Det er altså en “drøm” (vælger jeg at kalde det nu her) som du af en eller anden uvis grund skal fuldføre i samarbejde med jorden og din krop – ellers havde din sjæl alene godt kunne klare det.

Hvis du ikke har jordforbindelse, så kan du heller ikke give næring til din “drøm” og dit “liv” – det hele handler om at lade dine bevidstheder samarbejde.

Dit “hjerte” er kontakten til sjælen, som viser dig vej
Din “jordforbindelse” nærer din drøm og din krop
Dit “hoved” sørger for at få det hele til fysisk at kunne ske!

Så altså hvis du ikke har jordforbindelse og mærker din krop – kan du få det ret downeren fyisisk, psykisk og sjæleligt!

Heldigvis hjalp energiterapi Stine til at få jordforbindelse og få det SÅÅÅ meget bedre i sit liv <3 

Hvis du gerne vil hjælpe dig selv eller andre til f.eks mere jordforbindelse, så skulle du tjekke min uddannelse til holistisk energiterapeut ud her 

Ps. Hvis du vil vide mere om de her ting, så holder jeg tirsdag d. 21/6 gratis online foredrag, hvor du kan få hele forklaringen 😉 Tilmeld dig her

share this article

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.