Er du alternativ behandler? Min dejlige veninde og kollega søger lejer til den lækreste klinik i Danmark – Valby<3

11th august 2015
  • Er du alternativ behandler og mangler et rum fuld tid ?

  • Vil du gerne have et sted som fylder dig med flow, kærlighed og god energi?

Så har min smukke kollega Sara Jordell lige nu et lokale til leje, på den skønneste klinik i hele Danmark <3

Klinikken ligger 2 min fra Valby St. lige ved Valby Langgade, og cafe livet.

Du kan læse mere om Sara på www.sarajordell.dk og skynde dig at kontakte hende på mail@sarajordell.dk

Klinikken er smuk, fyldt med kunde-flow, super god energi, healing og har en masse kærligheds-historier bag sig <3

Jeg finder aldrig så lækker og skøn en klinik igen!

Sara søger en lejer fordi jeg pr. 1/11 lukker, og har solgt min del til Sara – kun fordi jeg vil fokusere på at lave mine kurser og uddannelser, klinikken er den bedste ever! Lige siden vi for 4 år flyttede dertil har der kun været flow i mine behandlinger og i klient-strømmen. Jeg slutter et sted hvor jeg har fuldt booket op 4 mdr frem, og en masse nye henvendelser hver eneste dag.

Så der er virkelig mulighed for flow! <3

 

Kommentarer

You Might Also Like