Kroppen og psyken hænger sammen: Sådan kan du dæmpe følelsmæssigt stress og hudlidelser

17th august 2015

Dette svar kan bruges mod alle former for følelsesmæssig stress, der har sat sig som ubalancer i huden. Det kan f. eks være eksem på kroppen, akne, alle former for røde tilstande i huden mm. 

Spørgsmål: 
Hej Katrine.
Jeg skriver til dig i håb om du måske kan hjælpe mig på en eller anden måde.
Jeg vil prøve at fortælle dig kort:
Jeg er en pige på 23 år, som det sidste år har været igennem mange ting følelses mæssigt. Mine forældre fik fra hinanden og det tog hårdt på mig og mistede min højt elskede mormor i julen som betød ALT for mig. Jeg stresser rigtig nemt, lider af angst, er meget sensitiv, føler ikke at jeg kan finde mig selv ( at jeg ligesom altid føler jeg ser på mig selv ude fra, at jeg ikke er i min krop)  også har jeg i et halvt år nu lidt af perioral detmatit i ansigt i slem grad, at jeg nu har været sygemeldt fra job i måned. Det påvirker mig rigtig meget psysisk og ville gøre alt for det ville forsvinde i mit ansigt, så jeg kunne fokusere på at få ro i mit liv.
Jeg håber meget på at høre fra dig, at du evt kan forslå noget.
Kærlig hilsen Nanna

Svar:
Kære Nanna <3

Der er super mange ting at tage fat på i dit spørgsmål, som jeg siger under videoen, så ville jeg elske at give dig en energibehandling. Men du kan gøre det hele selv – har lavet en video til dig, som forhåbentlig kan hjælpe dig videre i denne omgang <3

For lige at opsummere fra videoen:

  • Lav gerne jordforbindelses øvelsen hver dag som det første du gør.
  • Træk vejret til dine følelser og bank på brystkassen, hver gang du føler dine følelser hober sig op.
  • Og massér hvert punkt et par minutter eller mere, gerne dagligt. Punkterne sidder i øvrigt på begge sider af kroppen, og du må meget gerne stimulere begge sider.

Rent kostmæssigt vil jeg anbefale dig at skære alt mælk, gluten og sukker ud af din kost i en periode. Da det er super dårligt for immunforsvaret og giver hudlidelser – du vil virkelig blive overrasket over hvor meget dét i sig selv vil hjælpe <3
Spis gerne løs af koldpresset øko kokosolie, og en god fiskeolie f.eks den flydende fra nordic naturals.

knus og kram fra Katrine

Kommentarer

You Might Also Like