Kan man bruge babyzoneterapi kurset professionelt?

6th juli 2015
babyzoneterapi kursus

Spørgsmål:
“Hej Katrine

Jeg har lige tilmeldt mig dit 7-trins kursus og glæder mig til at komme igang. Jeg overvejer kraftigt og melde mig til dit online kursus.
Jeg har en datter på 10 måneder der ofte har forstoppelse og refluks.

Jeg er jordemoder og har min egen klinik hvor jeg udbyder gravidmassage, akupunktur og babymassage.

– Mit spørgsmål til dig er om jeg i klinikken “også” må udbyde zoneterapi til babyer (altså selvfølgelig kun det/de punkter jeg lærer hos dig) ?.
Eller er det kun til privat brug hvis jeg tilmelder mig hos dig?

På forhånd tak

De bedste hilsner fra Anja.”

Svar:
Hej Anja :-)

Du kan sagtens ta’ det og lære teknikker til dine baby-klienter. Der er faktisk en ret stor del af dem der har taget kurset som er behandlere i forvejen, og som gerne vil lære at behandle baby maver også. Det lyder også som om, at det ville give super god mening i dit tilfælde.

Men da det er et kursus primært henvendt til forældre til hjemmebrug, har jeg ikke lavet eksamen eller prøve, og du får ikke et bevis. Derfor kan du sagtens tilbyde mave/tarm zoneterapi til babyer alligevel, når du har gennemført kurset. Du lærer nemlig alt hvad der skal til, for at hjælpe babyerne bedst muligt.

Du kan ikke kalde dig “zoneterapeut” efter kurset, da dét jo er en længere uddannelse. Men du kan godt tilbyde mave/tarm babyzoneterapi, for det vil du blive herre sej til :-)

Udover at du har muligheden for at hjælpe andre babyer og voksne, er det også guld værd at kende disse teknikker til din egen datter. Det der med at have nogle effektive teknikker at bruge, hver gang der opstår problemer er SÅ fedt!

I går havde min datter slugt en masse vand fra et svømmebassin i haven, fyldt med dejlige bakterier ;-) Hun fik selvfølgelig dårlig mave senere på dagen, men efter én gang zoneterapi sked hun det ud, og der var ikke flere problemer – det er mega fedt at kunne det i sådanne tilfælde også :-)

Kærlig hilsen Katrine

Du kan tilmelde dig babyzoneterapi kurset mod alle former for mave/tarm probelmer her

Kommentarer

You Might Also Like