Hjælp til baby der ikke gider sove længe ad gangen: “Findes der punkter mod søvnproblemer eller uro?”

2nd juli 2015
Lær din baby spædbarn at sove

Spørgsmål:

Hej Katrine
Først vil jeg lige sige tusind tak for din video om forstoppelse, mavekneb. Hold da fast en lorteble vi fik, det kunne næsten ikke være i bleen ;-)
(og trykkede endda kun på punkterne under knæskallen)

Findes der nogle punkter mod søvnproblemer eller uro?
Har en baby (15 dage gammel) som kun sover 45/1 time ad gangen :-(

Mvh. Sanne Kornum

Svar:

Kære Sanne :-)

Fedt at du kunne bruge videoen mod forstoppelse og mavekneb til babyer – det er sjovt så glad man kan blive over lort ;-)

Din baby er kun 15 dage gammel, så først og fremmest skal du vide at det stadig er mega okay, at han ikke gider sove så længe ad gangen. Altså han fejler ikke noget og der er ikke noget i vejen med ham. Men helt sikkert vil det være godt for ham, hvis han kan få sovet lidt længere tid ad gangen.

Der er flere ting du kan gøre for at hjælpe din baby med at blive bedre til at sove, og sove længere lure.

En del babyer gider ikke sove, fordi de døjer med mave/tarm problemer. Men det lyder jo som om i har fået styr maven. Lav dog gerne øvelserne fra videoen “førstehjælp til baby med ondt i maven og forstoppelse” eller brug zonen “spædbarn tarmsystem” (hvis du har taget mit online babyzoneterapi kursus) par gange om ugen, for at holde gang i maven, så dét i hvert fald ikke bliver et problem.

Jeg har lavet en videoguide med punkter og zoner, som giver en bedre og dybere søvn til babyer og børn. Den hedder “lær din baby/barn at sove bedre.”  den guide kan du se og behandle ud fra :-)

Især zonen på storetåen over neglen, vil være rigtig god i jeres tilfælde. Punktet har forbindelse til søvncenteret i hjernen, og vil hjælpe din baby med hurtigere, at få en god og sund døgnrytme og søvnrytme. Hvis du behandler dette punkt jævnligt, vil din baby hurtigere lære at sove igennem – sejt ikke? :-D

En anden zone som jeg ikke viser i videoen, men som vil hjælpe din baby til bedre søvn, er en zone på storetåen. Her får du fat i hjernen og nervesystemet og det giver babyer rigtig meget ro. Zonen er ret nem at behandle, fordi du bare kan massere hele storetåen. Babyerne plejer også at elske det :-)

få din baby til at sove bedre

Punktet på storetåen der giver ro til din baby

Rigtig god behandlingslyst :-)
/Katrine

Kommentarer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply