Følelseshealing

Akupressurkursus med Katrine Birk
- over 3 dage og et onlinestudie
Et kursus, som giver dig adgang til
at heale følelser gennem akupressur.

Ønsker du at få indblik i, hvordan du kan hjælpe dig selv, din familie eller dine klienter med energitryk, energiarbejde og akupressur?

Velkommen til et unikt akupressurkursus som gør dig i stand til at heale følelser

Vi kommer til at have særligt fokus på

- Stress
- Angst
- Skam
- Overbekymring
- Vrede
- Jalousi
- Dårligt selvværd

Ingen følelser er dårlige
- men de kan godt være stagnerede

Der er ingen følelser som er “dårlige” så længe de er i flow. Men de følelser vi ofte betegner som “dårlige” er typisk dem, som sætter sig som stagnationer i vores system og giver psykiske lidelser, eller viser sig som som fysiske lidelser.

Ofte har vi svært ved at udtrykke vores store følelser, og give udtryk for vores behov. Når vi ikke udtrykker vores følelser på en balanceret måde (f.eks uden skyld og skam), vil følelserne sætte sig som stagnationer og ubalancer i vores krop.

Ved hjælp af akupressur og energiterapi bliver du i stand til at gøre en forskel for andre. Ved at støtte kroppens energisystem til at slippe de stagnerede følelser, møde klienterne kærligt i alle slags følelser, kan følelserne komme i flow inde i kroppen og blive healet.

Hjælp andre (og dig selv) med at opløse hæmmende følelser
- og støt dem i at mærke frihed, lethed og flow

Du lærer bl.a.

Akupressur-punkter

Du lærer at behandle en række dejlige og brugbare akupressur-punkter at kende, som gør dig i stand til at skabe flow i kroppen - og dermed lade følelserne flyde frit i stedet for at stagnere. Derudover lærer du også hvordan du behandler punkterne med mest effekt, hvordan du finder dem på en simpel måde, samt hvordan du kan studere videre på egen hånd, og lære endnu flere skønne akupressurpunkter på sigt.

Psykologi i kinesisk medicin

Du lærer basal psykologi ift. kinesisk medicin, som giver dig en forståelse for, hvad følelser er, og hvad de gør i vores krop. Du lærer også hvordan du skaber rum for at folk tør give slip og lukke deres følelser ud, hvordan du håndtere dine klienters store følelser, og hvordan du reagerer hensigtsmæssigt så den følelsesmæssige healing får rum til at finde sted.

Energiterapi og healing

Her lærer du hvordan du beskytter din egen energi, når du arbejder med psykisk sårbare mennesker. Lær også, hvordan du med din energi skaber et rum, som er healende og forløsende i sig selv. Lær hvordan du arbejder med din krop og dit hjerte frem for dit hoved, når du behandler.

Vejrtrækning og visualisering

På kurset lærer du at guide klienten gennem vejrtrækning og visualisering, imens du udfører akupressur. Dette bringer et ekstra og enormt effektivt lag til behandligen, så klienten kan på et dybere plan kan slippe de stagnerede følelser, og skabe flow i krop og sind.

Meridianbaner - onlinestudie før vi ses

1 måned før vi ses, får du adgang til et onlinestudie, som vil give dig en nyttig baggrundsviden om kroppens meridianbaner. Det vil lære dig kroppen bedre at kende, og give dig en forståelse for hvordan vi så effektivt via akupressur, kan heale følelser.

Brug kroppens magiske energisystem

til at gøre en forskel for andreEt unikt kursus, hvor du lærer omsorgsfulde energitryk
som skaber frihed i kroppen og healer:


Stress, angst, vrede, jalouxi, dårligt selvværd,
unødvendig bekymring, skam og mere ..

Alt det praktiske​

Hvem kan deltage?

Det kræver intet forudkendskab til akupressur, meridianbaner eller altrenativ behandling at deltage. Alle er velkomne uanset baggrund.

Hvordan kan teknikkerne bruges?

Du kan bruge teknikkerne som behandler, der vil hjælpe dine klienter. Du kan også bruge teknikkerne på dig selv, dine børn, familie og venner.

Hvad koster det?

Early bird: 5.000 kr. + moms (6.250 kr. inkl. moms)

Der er mulighed for at betale i tre rater med 30 dages mellemrum, hvor første rate forfalder til tilmelding - pris 6.550 kr. inkl. moms (raterne er 2.183,75 kr, 2.183,75 kr. og 2.182,50 kr.) Der er 100 kr. gebyr på hver rate.

Early bird udløber en måned før kursets startdato
Pris for 3 dage 6.500 kr. + moms (8.125 kr. inkl. moms)

Hvad er med i prisen?

Du får 3 opturs undervisningsdage i Kbh, udleveret materiale, certifikat, samt online studie i meridianbaner (værdi 1600 kr).

Kurset er også inkl lækker forplejning.

Hvor foregår det?

Kosmos center, Bjelkes Allé 17 A, 2200 Kbh N

(der kommer ikke kurser af denne slags andre steder i landet, hvis du bor langt væk, anbefaler vi varmt at leje lejlighed via AIRBNB, hvor du kan få dejlige og billige overnatninger)

Hvor mange er der plads til?

Der er plads til 20 super dejlige kursister på holdet

Dato og tid?

Der vil i alt komme 1 kursus af denne slags
- 20. 21. og 22. august 2018

Alle 3 dage er fra kl. 10.00 - 16.00

Katrine Birk

Katrine Birk er blandt andet akupunktør og zoneterapeut. Katrine har taget flere specialer i at bruge akupressur til at heale følelser, og ønsker at give den læring og erfaring videre til dig. Katrine er den primære underviser, og derudover er der også skønne hjælpeundervisere til stede, som kan hjælpe og støtte dig undervejs.

3 dages kursus i energiterapi og akupressur

Find din unikke power og skab alt det flow,
du drømmer om i dit liv og som behandler.