Holistisk Energiterapeut
& Mentor

Holistisk Energiterapeut & Mentor uddannelse

En 1-årig uddannelse hos Katrine BirkInklusiv 11 dage i Portugal og online overbygning til Tryk & Glad behandler uddannelsen

Er du klar til at blive en unik og inspirerende behandler & mentor?

Klar til at hjælpe dejlige klienter med at få flow i krop, sind og livet generelt?

Vil du tage en ekstraordinær, livsforvandlende uddannelse og rejse, hvor du træder ind i din egen power, skaber det vildeste flow i livet, og gør en stor forskel for andre?

En uddannelse hvor du skaber din egen måde at behandle og coache på, som er i fuldstændig alignment med din unikke essens, med teknikker inden for:

holistisk energi terapeut
 • Akupressur
 • Zoneterapi
 • Meridianmassage
 • EFT & intuitiv tapping
 • Healing
 • Kraniosakral terapi
 • Cupping
 • Intuitiv bevægelse
 • Visualisering
 • Intuitionsarbejde
 • Energi-mentoring/coaching
 •  
Skærmbillede 2018-05-16 kl. 11.43.22

En unikt sammensat uddannelse

Uddannelsen er sat sammen af det bedste af det bedste inden for forskellige grene af alternativ behandling samt energi-mentoring

Du bliver superdygtig til at bruge teknikker fra de forskellige behandlings-, mentoring- og coachingformer, og med din unikke essens og helt særlige måde at være i verden på, smelter du teknikkerne sammen til din helt egne energibehandlinger.

Dine behandlinger bliver smeltet sammen af 'energiterapi', som er dybt intuition arbejde og hjerteenergi - hvor du for alvor mærker alle disse teknikker og metoder indefra. Du kommer til at behandle dybt fra dit hjerte og mindre fra dit hoved - hvilket gør dig til en fuldstændig magisk og unik energiterapeut & mentor.

Du kommer til at gøre en kæmpe forskel for andre, samt leve dit eget liv i flow fra din essens.

I en energibehandling giver du klienten:

Afspænding

Dyb afspænding helt ind til kernen, som hjælper kroppen med at stresse af og geare ned, hvilket vil skabe rum for dyb healing og balance indefra.

Balance

En balancerende behandling på klientens energisystem f.eks ved hjælp af zoneterapi, akupressur, meridianmassage, kranio sakral terapi eller et mix af de skønne teknikker du kommer til at mestre.

Energi-mentoring

Energi-mentoring hvor du støtter klienten i at træde ind i sin power, få mere energi og overskud, mærke sit hjerte og sin kerne, og leve fra sin essens.

"Du bliver mester til at give behandlinger, som gør en kæmpe forskel for dine klienter fysisk, psykisk og sjæleligt - samtidig med du åbner op for frit flow i dit eget liv, finder ind til din kerne og bliver mester i at mærke efter!"

Uddannelsen består af:

Omfattende og dybdegående hjemmestudie

Hjemmestudiet indeholder videoer, lydfiler, meditationer, træningsøvelser mm., som du skal igennem løbende, og bruge til at forberede dig grundigt inden de fysiske moduler. I onlinematerialet bliver langt det meste teori og teknikker gennemgået, så du har mulighed for at fordybe dig i dit helt eget tempo. Du skal regne med at bruge ca. 25 timer pr. måned til at studere online og have øveklienter.

Undervisning i København

Der er i alt 14 dages undervisning i København fordelt over 5 gange af 2-3 dage. I undervisningen går vi i dybden med de teknikker, du har studeret online. Vi øver og vi integrerer diverse teknikker og metoder, samt får svar på spørgsmål og får det hele helt ind under huden.

11 dage studietur i uforglemmelige i Portugal

Her får vi for alvor hele livsstilen omkring Holistisk Energiterapi integreret i vores krop og energisystem. Vi får arbejdet intenst med energi, får dybere læring og et stærkt fællesskab i ryggen. Der sker simpelthen magiske ting, når man giver sig selv lov til at forlade de vante rammer, og tager på en fysisk rejse ud i verden og ind i sig selv.

Hjemmetræning undervejs

Undervejs på hele uddannelsen skal du træne og behandle minimum 10 klienter pr. måned og dokumentere dette. Til at starte med kan det være familie, venner og børn du øver dig på, og efterhånden som du føler dig tryg, skal du ud og finde “rigtige” prøveklienter. Derudover vil der være løbende opgaver med cases og andet teori som du skal deltage aktivt i hjemmefra.

Løbende sparring

Du får løbende sparring og hjælp fra både Katrine (i Facebookgruppen) og de forskellige hjælpeundervisere. Der vil også være Holistisk energiterapeut mentorer med på uddannelsen som du f.eks kan ringe til og få hjælp af løbende under forløbet.

Eksamen og afslutningsmiddag

Der vil være både en online skriftlig eksamen og fysisk eksamen i København, som skal bestås, for at du kan få dit certifikat. Efter eksamen er der fælles hygge afslutningsmiddag i København.

Tryk & Glad behandler uddannelsen

Når du har bestået din eksamen til Holistisk energiterapeut, kan du tage overbygningen til baby-og børnebehandler med Tryk & Glad certifikat, så du også kan kalde dig “Tryk & Glad behandler”. Tryk & Glad delen har særligt fokus på at behandle babyer og børn, samt undervise deres forældre i hvordan de behandler hjemmefra. Dette gøres nemt ved online studie, løbende dokumentation af prøveklienter og en afsluttende eksamen med Katrine online. Læs mere om uddannelsen her.

Hvorfor er uddannelsen inkl. 11 dage i smukke Portugal?

Uddannelsen inkluderer en studierejse til Portugal 11 dage (inkl ankomst og afrejse dagen + én fridag, så altså 8 reelle undervisningsdage).

Og hvorfor gør den det?

3 gange før har jeg holdt denne uddannelse inklusiv en rejse, og jeg er fuldstændig blæst bagover over den vilde forandring det gør for folk. Det er 11 intense dage, hvor vi for alvor kan gå i dybden med hele livsstilen, som Holistisk Energiterapi er. Gamle blokerende og drænende mønstre, tankegange og vaner vil komme op til overfladen og blive healet.

Vi får skabt et helt unikt fællesskab, og du vil med garanti få venner for livet, som altid vil støtte dig i din essens og i at følge dit hjerte. Du vil få kollegaer, som du kender supergodt og som du altid kan ringe til, sparre med og søge inspiration hos. Du bliver hevet ud af din hverdag hvor du måske har børn, job eller andet, som optager din tid, og gør at du ikke får ordentligt tid til at fordybe dig.

Når du kommer hjem igen, vil du være kommet i kontakt med din essens, og blive nødt til at få den integreret i din hverdag. Udover det, bliver det bare pisse hyggeligt og nice!

Opholdet i Portugal er med i prisen, det eneste du selv skal betale er flybillet og transport til og fra stedet. ALT andet får du med. Læs mere praktisk om opholdet ved at klikke her.

Se video fra Monte da Orada, hvor vi har undervisning i Portugal herunder:

“Det er ikke din erfaring, og alle dine færdigheder "i hovedet", som gør dig til en dygtig og unik behandler! Det er din evne til at mestre din intuition, mærke efter indefra og være i dit hjerte, som gør dig i stand til at gøre en kæmpe forskel for dine klienter ♡!"

De spændende moduler

Modulerne er fordelt over onlinestudie og de fysiske dage. Nedenstående emner vil undervisningsmæssigt blive smeltet sammen, i de tilfælde hvor det giver mening.

Velkomst - alt det praktiske

Fokus på at lære hinanden at kende og komme i gang med at øve hvordan man bedst møder en klient, lejrer på briksen, tager lederskab, gør stemningen hyggelig, får klienten til at føle sig godt tilpas mm.

Akupressur

Akupressur er en vidunderlig og effektiv måde at behandle på. Du lærer omkring 50 yndlings energipunkter at kende og bliver samtidig klædt på til at kunne studere videre med flere akupressurpunkter på egen hånd. Du lærer om teknikker, tryk, hvordan du lokaliserer punkterne, mærker ind i punkterne og meget mere.

Zoneterapi

Zoneterapi er en megaskøn behandlingsform, hvor du lærer at afbalancere kroppen via massage på fødderne. Du lærer dejlige teknikker samt en hel række af de allermest relevante zoner på fødderne. Du lærer også at behandle “systemer i kroppen” f.eks luftvejssystemet, fordøjelsessystemet, nervesystemet, udrensningssystemet, knoglesystemet og mere, som virkelig kan gøre en forskel for dine klienter.

Energi, intuition, hjerte og univers

Disse ting er vigtige grundelementer i Holistisk Energiterapi. Vi vil løbende integrere det i alle de teknikker vi laver og i alle undervisningssituationerne. Det handler om at styrke din intuition, behandle fra dit hjerte, blive bevidst om energihuller, styrke dig selv, stå i dit lys, mærke dine unikke behandler-evner og få dem til at vokse.

Energicoaching

Her lærer du hvordan støtter du dine klienter til at skabe mere flow i deres liv, træde ind i deres power og leve deres liv fra deres kerne og essens. Du lærer at støtte dine klienter til at søge svarene inde i sig selv, og tage 100% kærligt ansvar for sit eget liv. Du lærer at træde ind i den coachende rolle, og hjælpe folk med at opnå deres drømmeliv.

Kranio sakral terapi

Er en super skøn metode til at balancere kroppen og skabe flow i systemet. Du vil lære omkring 15 virkelig skønne teknikker, som virker fantastisk både på krop og sind.

Healing

Alle kan heale, og det kan du også. Vi har fokus på forskellige healingsformer med teknikker inden for thetahealing og healing code, samt energihealing som kan smeltes sammen med alle teknikker du lærer på uddannelsen. I dette modul har vi også fokus på psykologi, og hvordan vi går direkte ind og healer traumer og stagnerede følelser.

Meridianmassage

Her bliver du endnu mere fortrolig med kroppens fantastiske meridianbaner. Du lærer at massere meridianerne, styrke dem med strygninger samt hvordan du masserer de organstyrende muskler.

De 5 elementer

De 5 elementer er et fantastisk redskab til at forstå kroppen og skabe en brugbart symptombillede af klienten, så dine behandlinger kan blive super effektive og målrettes klienters individuelle behov.

Følelshealing

Stagnerede følelser nemt kan være roden til fysiske skavanker. I dette modul lærer du endnu mere dybdegående, hvordan forskellige akupressurpunkter kan heale kroppens følelsesmæssige stagnationer. Du lærer flere punkter, samt hvordan dem du kender i forvejen har en dybere healende effekt.

Cupping

Er en ældgammel metode, hvor man bruger cupper til at fjerne gamle stagnationer fra kroppen. Du vil lære at behandle med nemme plastic-kopper, som kan løsne op for ømme muskler, smerter og stagnationer. Du lærer også at bruge cupping i samarbejde med akupressur.

Intuitiv bevægelse

Bevægelse skaber flow i kroppen og er med til at fjerne ubalancer og stagnationer. Kan lærer at guide din klient i bevægelser ift. de 5 elementer, og i forhold til den energi en øvelse giver kroppen. Dette giver dig mulighed for at hjælpe dine klienter på et super dybt plan.

Massage

Massage er en skøn måde at skabe flow, lethed og afslappethed i kroppen. Du lærer at give overall massage på kroppen, samt hvordan du giver massage ift. de 5 elementer, så din massage får en mere terapeutisk funktion.

Visualisering

Når du behandler en klient, er det ekstremt powerfuldt at kunne guide klienten ind i en meditation eller visualisering. På den måde hjælper du klienten med selv at skabe et healende space indefra og øge effekten af behandlingen.

Cases

Dette modul handler om at sætte alt din læring og viden sammen til én behandling. Her lærer du at tænke i cases, og kommer ind i tankegangen om, hvordan du allerbedst kan behandle i forskellige situationer. Vi gennemgår rigtige cases, og snakker om, hvordan man kan gribe dem an.

Businessdelen

Som nyopstartet behandler er det vigtigt, at du ved noget om at tiltrække klienter og markedsføre dig selv. På uddannelsen lærer du om at reklamere for dig selv på de sociale medier, som er nutidens vigtigste platform som selvstændig.

“DU ER HELT SPECIAL OG UNIK - SERIØST!

På denne uddannelse lærer du at definere dine behandlinger ud fra, hvem du er som menneske og behandler. Du lærer at lytte til de unikke beskeder du får.

Ingen andre kan behandle netop som dig, når du behandler fra dit hjerte ♡"

Hvad er holistisk energiterapi?

Holistisk energiterapi er sammensmeltningen af de bedste af de bedste teknikker inden for alternativ behandling, krydret med energi-coaching, hvor energiterapeuten hjælper klienten til at få det bedre, stå stærkt i sig selv, og finde ind til sin unikke essens. Energiterapeuter arbejder med kroppens, sjælens, følelsernes og universets energi.

 • I energiterapi arbejder du bevidst med den energi, som du ubevidst mærker, føler og bruger hele tiden.
 • Du følger energien, din intuitionen og universets guide. Din evne til dét, kan være mere eller mindre trænet, men inde bag alle vores lag, så besidder vi allesammen denne kraft og power fra universet. Vi er en del af helheden.
 • Alt stammer fra den samme energi, men er sammensat på forskellige måder. Vi har derfor alle sammen en evne til at “føle ind” i ting og påvirke vores egen energi og energier omkring os.
 • På denne uddannelse vil du lære teknikker inden for akupressur, zoneterapi, healing, massage, kraniosakral terapi, coaching mm., som alt sammen er redskaber, du kan bruge til at udvikle din intuition og lave energiterapi sessioner ud fra.
 • I energiterapi er der ikke nogle regler. Du finder ind til din helt unikke måde at behandle på, ud fra hvad der passer bedst til dig, og de klienter du tiltrækker, når du lever fra dit hjerte.
 • De punkter og zoner, du lærer, stammer fra kinesisk medicin, som kan spores omkring 3.000 år tilbage. Dengang kunne man ikke vise noget videnskabeligt bag teorien. Alligevel fandt man alle de her zoner, punkter og meridianbaner. Det kunne man, fordi man var super skarp til at mærke energien, have kontakt til universet og bruge intuitionen.

Guess what...
Det kan du også lære!

Holistisk Energimentor

Som noget nyt på uddannelsen vil du også få titlen "Holistisk energimentor". Uddannelsen er blevet dobbelt så lang siden de andre gange jeg har afholdt den, og der vil derfor være endnu mere fokus på coaching og mentoring af dine klienter, end der har været førhen.

Som Holistisk Energimentor bliver du trænet til at:

 • Hjælpe dine klienter med at spotte områder i deres liv, hvor de bliver drænede og mister energi.
 • Støtte dine klienter i at give slip på drænede mønstre i livet, og skabe meget mere energi og flow.
 • Hjælpe dine klienter med at nå de mål de sætter sig for i livet.
 • Inspirere dine klienter til at tune ind i deres unikke geni-zone, leve ud fra den og opnå fantastiske resultater i livet.
 • Støtte dine klienter i at stråle, lyse, være passionerede og glade.
 • Hjælpe dine klienter med at tage poweren hjem i livet, tage 100% ansvar, og dermed opleve et enormt flow i livet.

"På denne uddannelse lærer du at finde svarene i dit hjerte, i stedet på et stykke papir"

Hvad kan du som
Holistisk
Energiterapeut & mentor?

Efter uddannelsen til Holistisk energiterapeut & mentor, kan du tilbyde dybdegående energibehandlinger og mentorsessioner, som gør dig i stand til at afhjælpe folks problemer som f.eks ondt i kroppen, søvnproblemer, uro, hovedpine, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer, gentagende sygdomme, hormonelle ubalancer, menstruationsproblemer, stress, spændinger og meget mere!

 • Du lærer også at behandle den psykiske ubalancerne bag symptomerne, så dine behandlinger virker meget mere dybdegående, og symptomerne ikke vender tilbage.
 • Du sammensætter dine behandlinger af de elementer din klient har allermest brug for. Typisk vil du give en blanding af de forskellige behandlingsformer du lærer, dyb afspænding som åbner op for at kroppen kan balancere sig selv, samt en energi-coachende samtale.
 • Du har en coachende mentorrolle, som hjælper folk med at træde ind i deres lys, fylde deres liv med let og dejlig energi, skabe flow og megapower.
 • Derfor er en energibehandling er typisk sat sammen af både fysisk behandling og energi-mentoring, hvor du støtter klienter til at få mere flow i livet, mærke sit hjerte og leve ud fra sin essens.
 • Men da alle mennesker er forskellige, vil alle Holistiske energiterapeuter også lave forskellige energibehandlinger. Derfor består en stor del af rejsen til Holistisk energiterapeut & mentor i, at du finder ind til din unikke måde at lave behandlinger på. Det er nemlig når du laver energibehandlinger ud fra din helt egen unikke essens, at du for alvor kan gøre en forskel som behandler, være dybt inspirerende og støtte dine klienter på en super powerfuld måde.
 • Som Holistisk Energiterapeut & mentor har du mulighed for at starte op som selvstændig behandler. Du får et solidt fundament for at åbne klink, holde workshopd og hjælpe dine klienter dybt.

Underviser: Katrine Birk

Jeg er spirituel, men på en meget lidt højtidelig måde. Det behøver på ingen måde blive for seriøst og alvorligt. Jeg går ind for at nyde live fuldt ud, og det skal være sjovt, smilende, let og hyggeligt at arbejde med energi.


Du får selvfølgelig en masse teoretisk viden, men når det så er sagt, er jeg ikke så glad for at putte energi i kasser og bokse. Så jeg opstiller ikke nogen “regler” som sådan. Jeg har nemlig stor respekt for dig som menneske og behandler.


Jeg tror på at når du lever ud fra dit hjerte, så tiltrækker du netop de klienter som du kan hjælpe. Du er derfor en unik kanal for de klienter du har tiltrukket, og du modtager beskeder ingen andre får. Derfor er det sindssygt vigtigt, hvis du vil skille dig ud som behandler, at lære hvordan du lytter til de signaler, beskeder og guidens netop du får.


Jeg startede med at uddanne mig inden for alternativ behandling, efter 10. klasse da jeg var omkring 17 år. Alternativ behandling har altid fascineret mig meget! Da jeg var 18 år, var jeg i gang som selvstændig. Siden har jeg videreuddannet mig stort set hele tiden. Jeg har taget et hav af alternative uddannelser, og på denne uddannelse sammensætter jeg bedste af det bedste! Udover at du får en masse konkrete værktøjer, lærer du at mestre den hemmelige ingrediens, som gør dine behandlinger helt unikke – nemlig energiterapien.


Efter nogle år som alternativ behandler, fandt jeg ud af noget sjovt. Nemlig at mine energi-behandlinger blev fuldstændig magiske, når jeg slap alt min teoretiske viden, slap mit hoved, slap alle reglerne – og behandlede ud fra mit hjerte og min intuition. Siden da er min forretning kun vokset, og de resultater mine klienter har opnået, har været helt rørende fantastiske.


Jeg elsker at arbejde med energiterapien, fordi det er så skønt at se hvordan sammenspillet mellem krop, psyke og sjæl virkelig rykker folk i deres liv ♡

Teamet bag

Om teamet bag uddannelsen

 

Det er ikke mig (Katrine), som står bag denne uddannelse alene. Jeg er den primære uddannelsesleder, men uddannelsen er samlet med hjælp fra en masse dygtige og dejlige mennesker. I onlinestudiet er der f.eks. undervisning med nogle af mine dejlige kollegaer, og jeg inviterer løbende inspirerende og dygtige kollegaer ind som gæsteundervisere på uddannelsen.

 

Til selve undervisningen er der altid mig og Love Nanuka Alstrup, som er min højre hånd. Nanuka og jeg har arbejdet sammen i mange år, og hun har været med på sidelinjen på alle mine uddannelser. Hun er uddannet clairvoyant og laver lækre energibehandlinger. (Det er i øvrigt også hende der er skaberen af “Pastel & Neon” mine yndlingsøreringe og smykker!)

 

Løbende på uddannelsen vil der i øvrigt komme spændende gæsteundervisere, som underviser i deres specialer. Det ændrer sig fra år til år, og alt efter holdets behov, hvem der kommer med som ekstra undervisere.

 

Med på holdet er også tidligere Holistiske energiterapeuter, som nu er med som Holistiske energimentorere og med til at holde spacet for dig, støtte dig, hjælpe med teknikker og inspirere dig med deres rejse, da de lige har taget uddannelsen selv, og ved hvor du står i din process.

 

Min dejlige PA Ida, sidder som online support, og hjælper dig med alt det tekniske, hvis noget driller med onlinedelen, fakturaer, tidspunkter, forsvundne mails eller lignende.

 

Jeg finder de bedste af de bedste folk, og vi vil altid være der til at støtte dig på rejsen.

Optagelse på uddannelsen

Det er vigtigt, at vi passer sammen

Det er vigtigt for begge parter at være 100 % sikker på, at uddannelsen passer til dig og dine behov. Derfor er det et krav, at du udfylder ansøgningsskemaet og tager grundig stilling til spørgsmålene. På den måde kan jeg og mit team finde ud af, om uddannelsen er den helt rette for dig.

Hvem kan deltage på uddannelsen?

Uddannelsen kræver ingen specifikke forudsætninger, andet end et brændende ønske om at skabe mere flow i dit eget liv, og at gøre en kæmpe forskel i andres liv.

Du kan deltage hvis du ønsker at arbejde professionelt med alternativ behandling/terapi, uanset hvad du har lavet før i dit liv.

Du kan deltage hvis du er alternativ behandler/terapeut i forvejen og gerne vil lære en masse nye teknikker, eller blive fantastisk til at mestre energiterapien.

Du kan også deltage, selvom du ikke umiddelbart ønsker at bruge uddannelsen professionelt, men gerne vil kunne hjælpe dig selv, familie og venner.

Du kan også deltage, hvis du blot ønsker at arbejde dybt med dig selv, din intuition, din unikhed, dit hjerte og åbne op for flow på alle planer af dit liv.

Eneste krav er, at det føles rigtigt for dig i dit hjerte! Når du lægger alle praktiske, økonomiske og frygtbaserede tanker fra dig, og det føles som et kæmpe JA i kroppen - så er uddannelsen og retreatet i Portugal det helt rigtige for dig.

Har du spørgsmål?

Husk, at hvis du er i tvivl om noget som helst, så send en mail.

Jeg og mit team sidder klar til at vejlede dig. Du er også velkommen til at booke en afklarende telefonsamtale med mig, hvis du altså er seriøs omkring din eventuelle deltagelse, men finder tryghed i en samtale inden du tager den endelige beslutning.

Næste hold starter til november 2019

2019
1. november – Onlinestudiet starter
20., 21. og 22. november – 1. modul i København

 

2020
3., 4. og 5. februar – 2. modul i København
16., 17. og 18. marts – 3. modul i København
26. april – 6. maj – 11 dages undervisningsretreat i Portugal

30. og 31. juli – 4. modul i København
2., 3. og 4. september – 5. modul i København

1. oktober – skriftlig eksamen online

22. og 23. oktober – fysisk eksamen i København
23. oktober – Afslutningsmiddag i København

 

Tryk & Glad behandler – overbygningen 
Herefter har du 6 måneder til at tage den online overbygning til Tryk & Glad behandler. Når du er færdig med onlinestudiet afsluttes det med en online eksamen, som vi aftaler en tid til.

 

Kommer der flere hold? 
Det er ikke til at sige endnu, om der kommer flere hold. Hvis det starter flere hold op til Holistisk Energiterapeut, vil det først blive i 2021. 

 

Tryk & glad behandler uddannelsen kan kun tages som overbygning på Holistisk Energiterapeut Uddannelsen.

Din investering

Pris for uddannelsen er 65.000 kr.
(inkl. ophold i Portugal og Tryk & Glad certificeringen)

Overbygning til Tryk & Glad behandler uddannelsen (værdi 22.000 kr) tages online efterfølgende med online eksamen efter aftale

Ratebetaling

Du kan nemt betale uddannelsen i rater.
Depositum er 12.000 kr. og betales ved tilmelding.

Betal i 6 eller 12 rater

Ratebetalingen starter når du tilmelder dig, med et gebyr på 200 kr. pr. rate.

6 rater a 8.833,33 kr. + gebyr
(starter ved tilmelding og betales over 6 måneder)

12 rater af 4.416,67 kr. + gebyr
(starter ved tilmelding og betales over 12 måneder)

Hvis du gerne vil have en anden afbetalingsordning, som passer bedre til dine behov, er vi åbne for at finde en løsning. Dog skal alle rater være betalt inden slutningen af uddannelsen.

“En særdeles uvurderlig investering i DIG!”

Katrine Birks fantastiske uddannelse til holistisk energiterapeut er en uddannelse, som formår at sende dig på en dyb, inderlig, personlig og transformerende rejse ind i dig selv, både som behandler og som menneske.

Derudover tilegner du dig uvurderlig viden, teori og konkrete teknikker og værdifulde redskaber, hvad enten du drømmer om at arbejde som selvstændig terapeut, ønsker personlig udvikling, eller i rollen som eksempelvis forælder eller qua dit virke som fagperson har et ønske om at videreuddanne og udvikle dig teoretisk og metodisk.

Ydermere bliver du en del af et helt særligt og unikt fællesskab af mennesker, som gensidigt løfter hinanden i henholdsvis deres faglighed og ikke mindst personlige udvikling og rejse.

Katrines uddannelse er en investering, ikke blot i din faglighed og fremtid, men i særdeleshed en uvurderlig investering i DIG, som menneske og som unikt individ.

“Så meget plads til at være dig!"

Jeg valgte at ansøge til Katrines uddannelse til Holistisk Energiterapeut, dels fordi jeg mærkede en stor tiltrækning af Katrines måde at være i og anskue verden på, og dels fordi jeg mærkede, at jeg var på vej væk fra mig selv, fra min kerne og fra at gøre de ting, som jeg gerne ville.

Min rejse begyndte som en indre personlig rejse og slutter som noget meget større. Jeg har ikke bare fået en uddannelse med bred viden om alternativ behandling – jeg har fået mulighed for at hjælpe andre mennesker og mig selv, jeg har fået en familie af støttende mennesker omkring mig, og som behandler vedbliver jeg at udvikle mig. Det er en virkelig fantastisk uddannelse med de bedste undervisere og så meget plads til at være dig!

“Den vildeste rejse for mig”

At være med på din uddannelse har været den vildeste rejse for mig. Både personligt og professionelt. Jeg er gået fra knokle-mode til high-vibe-energi. Jeg har lært så mange fantastiske og unikke mennesker at kende. Og jeg har lært så mange ting, som jeg bruger både på arbejde og privat. At holde live-undervisningen på Bali var så fedt, på den måde fik vi 14 intense dage med fed energi og dybt connected til moder jord. Tak for dig, tak for alle de skønne undervisere og tak for alle mine helt vidunderlige medstuderende og kommende kolleger <3

“Den vildeste rejse for mig”

Jeg sad en sløj december måned i et kæmpe minus og købte den største gave til mig selv nogensinde - for jeg VIDSTE bare, at det var det, jeg skulle! Uddannelsen til holistisk energiterapeut!

Rejsen på Katrine Birks uddannelse har været en rejse hjem til mig selv. Det er ikke bare en uddannelse i forskellige alternative og terapeutiske behandlingsmetoder, det er en sjælerejse.

For mig har uddannelsen betydet et liv, der er gået fra en stresset hverdag i et job, jeg ikke trivedes i, til at være fuldtids-selvstændig med bæredygtig økonomi, og vigtigst af alt - at kunne slå øjnene op HVER dag og i sandhed være noget for mig selv og andre.

Jeg har som en kæmpe bonus lært mig selv og det hele menneske bedre at kende, så min måde at være i verden på har ændret sig gennem forståelse, ny bevidsthed og glæde.

Min varmeste anbefaling til at få dig selv og dit liv tilbage, samt at give dig selv en uddannelse med en KÆMPE vidensportal med evig tilgængelighed <3

“Plads til at freestyle og være intuitiv”

Jeg valgte Katrines uddannelse til Holistisk Energiterapeut frem for de traditionelle alternative behandlingsuddannelser, fordi der er plads til at freestyle og at være intuitiv i sin behandling på Holistisk Energiterapi uddannelsen. Hvilket passer rigtig godt til min behandlingsstil og personlige smag.

"Jeg har fundet min vej
- det føles så fucking fantastisk"

Jeg begyndte at følge Katrine Birk på de sociale medier for ca 1 år siden. Det var allerede det, der blev en “game changer” for mig pga af Katrines fuldstændig fantastiske tilgang til livet. Med 2 små børn, alverdens skavanker og en mand dedikeret til vores byggeprojekt var mit liv blevet fastlåst og super hårdt med alt for lidt søvn og jeg var ude af stand til at generere overskud. Da jeg så uddannelsen Holistisk Energiterapi tog det mig ikke mange minutter at søge om plads.

Denne uddannelse og især rejsen til Bali viste sig at være en ekspansion ud over alle grænser. Helt uforstyrret fra dagligdagens små og store problemer, et stort fællesskab og med en fuldstændig for vild energi som jeg stadig tænker tilbage på med største taknemmelighed. Det var en meget intens oplevelse. Lidt som flere års udvikling komprimeret til 14 dage. Jeg er selv klar over at jeg jeg har fået lettere adgang til min hjerteenergi samt fået et større flow, og jeg hører det også jævnligt fra min mand og generelt mine omgivelser. Jeg har fundet min vej og jeg er begyndt at tage små skridt af den og det føles så fucking fantastisk! Udover det har jeg har fået et solidt fundament som behandler og at jeg nu har åbnet min egen hjertebiks og er i stand til at hjælpe mennesker som jeg altid har drømt om er den største gave jeg nogensinde har fået eller åbnet for om man vil.

Katrine og hendes team har været fantastiske undervisere. De støttet mig på fineste vis, ikke i at lære mig deres vej, men i at gå deres vej og dermed vise mig hvordan jeg skulle finde min egen. Til dig der ønsker at manifestere kærlighed, udvikling og kommer tættere på din egen sandhed...kan jeg af hele mit hjerte Anbefale dig at tage Katrines uddannelse som Holistisk energiterapeut <3

"Jeg er en mere ægte version af mig selv"

Uddannelsen til holistisk energiterapeut har været den vildeste rejse. Mens jeg startede i livslang mesterlære hos universet, har Katrine kærligt holdt spacet for mig. Hun har nænsomt guidet mig til at se og forstå mig selv og min omverden på helt nye måder.

Katrines viden om menneskekroppens evne til at heale sig selv er yderst omfattende og hendes teknikker er mange. At have lært så mange forskellige magiske redskaber gør mig ikke bare i stand til at hjælpe andre, men har givet mig et helt nyt univers af viden og lærdom jeg kan gå ind i.

Gennem Katrines kærlige guidance og alle de mesterlige gæsteundervisere vi havde glæden af, kan jeg ærligt sige, at jeg er en mere ægte version af mig selv end jeg nogensinde har turdet være før. Tilliden til mig, mine medstuderende og vores medfødte kompetencer eksisterede fra første dag og kærligheden er nærmest palpabel når man er i rum med Katrine.

Jeg kan kun sige: GØR DET! Du fortryder aldrig at have taget Katrines uddannelse.
Den vil give dig glæde til resten af livet.

"Her var kvinden, som skulle hjælpe mig"

Jeg kiggede på Katrines uddannelse som Holistisk Energiterapeut, og mærkede med det samme en varme og kærlighed strømme gennem skærmen, jeg blev bevæget, og mærkede i mit hjerte, som jeg også mærker nu, det er det her, jeg har søgt ubevidst i flere år, her hører jeg hjemme...

Jeg havde haft en åbenbaring om, at jeg var på Bounty strande med fremmede kvinder og følte mig lykkelig. Nu var jeg klar over, hvad det syn betød.

Gennem min rejse på min Holistiske Energiterapeut uddannelse har Katrine hjulpet mig til at se vejen, givet mig selvværd, elske mig selv og mange flere. Efter en smuk meditation på Bali kiggede Katrine og jeg på hinanden og jeg sagde: "JEG ELSKER DIG". Hun sagde det samme og efter det, har jeg ikke været bange for at sige det til mange, flere gange.

Jeg har lært at tro på mig selv, at arbejde intuitivt, at det er mig der bestemmer over mig, mit arbejde og mit liv, det har ændret mit liv SÅDAN! Jeg er meget meget mere glad, jeg oplever mere LYKKE og KÆRLIGHED, for det jeg sender ud kommer igen

Jeg arbejder med energibehandlinger, hjælper kroppe i flow, healer, giver zoneterapi, og hvad der kommer gennem min intuition, akkupressur, kranio sakral, Og blide hænder. Det beriger både mig og mine klienter, det er det hele værd.

Jeg kan kun anbefale Katrine Birk på det varmeste kærligste jeg ved Tak tak tak for dig Andre siger om mig nu, du stråler indefra og udvendigt, selv min kropsholdning viser glæde og harmoni, min hud ser bedre ud, kost spiller også ind her, men glæden ved at hjælpe er størst.