Mega effektiv hjælp til din baby, når babyen fx er forkølet! Har ondt i maven! Sover dårligt! Ved øreproblemer! Og andre typiske gener!

Kunne det ikke være mega fedt at slippe for unødvendig:

 • Forstoppelse, ondt i maven, luft i maven, mavekneb mm.?
 • Kolik?
 • Urolig og unormal dårlig søvn?
 • Forkølelse, snotnæse, hoste?
 • Svækket immunforsvar?
 • Skævheder i kroppen, nakke- ryg-, bækken- og hofteskævheder?
 • Mellemøresbetændelse og andre øreproblemer?
 • Stresset nervesystem og uro?
 • Smerter i forbindelse med tandfrembrud?
 • Eksem og andre hudlidelser?
 • Og mere!?

Forløbet gir' dig mulighed for at gøre en KÆMPE forskel for din baby!

Forløbet er designet til dig med en baby eller et barn, der ønsker helt naturligt at gøre en KÆMPE forskel og hjælpe din egen baby hjemmefra. Du lærer at behandle med zoneterapi og akupressur mod alle typiske ubalancer, gener, sygdomme mm. som normalt opstår i et hjem med babyer og småbørn <3 

En gave til din baby hele livet igennem

Alt dét, du lærer på dette forløb kan bruges til at forebygge og lindre sygdomme hos dit barn hele livet igennem. Jeg har mest fokus på babyer undervejs, men du kan sagtens bruge alle teknikkerne til børn og voksne.  

"Næsten aldrig forkølet længere"

"Vores pige på 4, havde konstant snotnæse, så en kollega anbefalede Katrine. Vi var på en workshop hvor hun viste, hvordan vi selv kunne trykke på nogle punkter hjemmefra. Efter dét har hun næsten ikke været forkølet - helt utroligt!"

"Hjalp med tænder, bleer og sygdom"

"Jeg gik på efterfødselsforløb hos Katrine Birk og lærte en masse zoneterapi, jeg ofte giver til min datter. Det har virkelig hjulpet hende meget med alle mulige ting, tænder, bleer, sygdomm osv. ved slet ikke hvad jeg skulle have gjort uden!"

"Mere glad efter Katrines hjælp"

"Katrines online kursus har hjulpet os helt ubeskriveligt meget med vores drengs mave. Han var 6 mdr. da vi gik i gang, og har lige siden været meget mere glad og aldrig ked af det på samme måde længere. Jeg kan varmt anbefale Katrine Birk og hendes kurser til alle."

 • 10 ugers intens og dybdegående onlineundervisning med videoer og tilhørende PDF'er, du kan studere når det passer ind i din hverdag og gense så ofte, du har brug for det. Forløbet starter den 1. august 2016.
  Der er lagt vægt på, at undervisningen er nem, let og overskuelig, så du kan have din baby på armen undervejs. 
 • Sparring med Katrine under hele forløbet - hver uge har du mulighed for at stille ét spørgsmål til Katrine, som hun svarer på via en ugentlig video.
 • Gode råd og støtte undervejs fra professionelle baby- og børnebehandlere, uddannet af Katrine, i lukket Facebookgruppe
 • Mulighed for at sparre med de andre forældre, som deltager på forløbet i den lukkede Facebookgruppe
 • Spændende bonusser fra blandt andet Rose Maimonide, Rikkeliva Holm, Mikkala Kissi og Mette Carendi

Forløbet består af

Ugentlige temaer på tryk & glad forløbet

Udover temaerne kommer du til at lære:

Ved præcis, hvad du har brug for at lære

Jeg er selv mor til en lille trold på snart 3 år. Min datter gjorde mig endnu skarpere på, hvilke sygdomme/gener, der er fantastiske at kunne gøre noget ved når man har en lille én i hjemmet. Til august får vi endnu en herhjemme og jeg vil derfor være helt inde i babyverdenen igen. 

Uge 4. Forstoppelse, luft i maven, mavekneb, diarré og Kolik
Her lærer du, hvordan du hjælper når dit lille pus vrider sig grundet mavekneb, har været forstoppet i flere uger, har luft i maven, som gør ondt, har fået diarré, eller lider af kolik.

 

Uge 2. Bedre søvn - mindre uro og stress
Her lærer du, hvordan du kan hjælpe din baby til at sove bedre. Det er desværre ikke naturligt, at babyer skal sove igennem fra start, men du lærer, hvordan du kan støtte din baby til nemmere at sove. 

Uge 3. Væk med tilbagevendende forkølelse, hoste og snotnæse! 
Her lærer du, hvordan du styrker din babys lunger, så din baby undgår at blive forkølet hele tiden. Du lærer også førstehjælp til forkølelse, så du fx kan sørge for luft gennem næsen og hurtigere helbredelse.

Uge 8. Tandsmerter og ømme gummer i forbindelse med tandfrembrud
Her lærer du, hvordan du kan bedøve smerter, når din baby er stærkt påvirket af at få tænder eller har ømme gummer.

Uge 5. Mellemøresbetændelse, væske i ørene og andre ørelidelser 
Her lærer du, hvordan du kan forebygge og behandle mod diverse ørelidelser. Mange babyer og børn får fx i dag dræn i ørene, hvilket i mange tilfælde helt kan undgås med zoneterapi. 

Uge 6. Eksem, kløe, rød numse og andre hudlidelser
Her lærer du, hvordan du støtter kroppen til at blive fri for eksem, tørre pletter, rødme, knopper, rød numse mm. Du lærer også, hvordan du dulmer kløe fx i forbindelse med skoldkopper. 

Uge 7. Skævheder i ryg, nakke, hofte og bækken
Mange babyer får skævheder under en fødsel, som ingen lægger mærke til. Det kan være årsag til mange ubalancer, som giver ondt i maven, kolik, urolig søvn mm. Her lærer, hvordan du via zoneterapi kan forløse diverse skævheder og spændinger i din babys krop. 

Uge 1. Teori med forbedredelse 
I denne uge vil du lære nogle af de grundlæggende teorier bag behandlingen, så du har det bedste udgangspunkt til at gå i gang. På denne måde har du mulighed for undervejs på forløbet at tilpasse dine behandlinger, så de passer 100% til din baby. 

Uge 9. Sådan styrker du immunforsvaret 
Her lærer du, hvordan du styrker og støtter op omkring immunforsvaret, så din baby undgår tilbagevendende sygdom. 

Uge 10. Styrke og energi til mor
I denne uge fokuseres der på mødrene. Både for mors skyld, men også fordi at når mor har det godt har baby det også godt. Her er fokus at styrke mors krop, skabe balance omkring amning og give mere energi, fx energi til underlivet og bækkenbunden. 

Aldrig før har jeg tilbudt et så dybdegående (og billigt) forløb

Jeg har aldrig før tilbudt et så dybdegående forløb, hvor jeg har samlet så mange af de bedste teknikker indenfor zoneterapi og akupressur til forældre - som helt klart vil hjælpe med at lette din og din babys hverdag fuldstændig! Forløbet er pt. væsentlig billigere, sammenlignet med andre forløb og onlinekurser, jeg har hidtil har tilbudt. Med tryk & glad forløbet ønsker jeg at nå endnu bredere ud og på den måde hjælpe flere familier. 

Du lærer at lindre sygdomme og forebygge

Du lærer både at lindre sygdomme og gener, som ér opstået, så din baby hurtigere bliver rask. Eller at forebygge så din baby slipper for sygdom. Mange babyer har også brug for en hjælpende hånd til at få fordøjelsen eller andre organer op at køre, og du kan med zoneterapi og akupressur støtte din babys krop til at modne hele systemet. 

Zoneterapi som en kærlig og naturlig hverdagsting

Du lærer at bruge zoneterapi og akupressur som en helt naturlig og kærlig behandlingsform, som for alvor går ind og støtter din babys krop. Alle de zoner og punkter, du lærer er helt naturlige og tilgængelige fra naturens side. Du er som forælder designet til at kunne hjælpe din baby - på dette forløb lærer du præcis hvordan! 

Du lærer teorien bag, som gør dig i stand til at behandle endnu dybere

På forløbet dykker vi sammen ned i de helt konkrete teknikker, men også dybt ned i teorien bag så du har mulighed for at skæddersy behandlinger helt specielt til din babys behov.

Tryk & glad baby på 10 uger

Grundreglerne for hjemmebehandling - alt hvad du skal vide for at komme i gang

Her lærer du ALT, hvad der skal til for, at du bliver mester i at tolke din babys signaler. Du ved præcis, hvad du skal være opmærksom på når du behandler, hvor meget du kan behandle, hvor ofte du kan gøre det, hvad du kan forvente af reaktioner mv. 

Energimæssige sammenhænge i din babys krop

Her lærer du om, hvordan forskellige dele af kroppen er smeltet sammen og påvirker hinanden. Dét gør, at du kan behandle meget bredere og meget mere specifikt til din baby. Du vil fx lære at hudubalancer er tæt relateret til lunge og tyktarm. Øjenproblemer - fx øjenbetændelse - kan være relateret til leveren. Mellemøresbetændelse er relateret til nyre og blære. Og mange flere.

De 5 elementer - hvordan en ubalance ét sted, kan give symptomer et andet sted

Her lærer du den ældgamle kinesiske visdom om de 5 elementer. Du lærer, hvordan alle dele og organer af din babys krop hænger sammen og hvordan organerne påvirker hinanden. Fx kan en ubalance ét sted give symptomer et andet sted i kroppen. Du bliver skarp til at spotte, hvor din babys ubalance stammer fra og dermed hvad netop din baby har mest behov for.  

Organuret - tidspunktet din baby døjer med gener fortæller rigtig meget

Tidspunkterne på døgnet, hvor din baby døjer med ubalancer er ikke tilfældige. Ved at kigge på hvornår på døgnet din baby døjer med ubalancer, kan du blive skarpere på, hvor ubalancen i virkeligheden stammer fra samt hvordan du behandler allerbedst. Ved at behandle de rigtige organer på de rigtige tidspunkter og bruge organuret til at skabe et symptombillede, vil din baby få endnu mere gavn af behandlingen. 

Mette Vang

Christina Hindholm

Mathilde Hartmann

 • 10 ugers online undervisning, du kan studere i dit eget tempo
 • Undervisningsvideoer, som du kan downloade, så de er dine til evig tid 
 • PDF'er og materiale til at printe
 • Mulighed for at stille Katrine et spørgsmål hver uge og få personlig sparring til netop din baby
 • Støtte og vejledning fra uddannede baby- og børnebehandlere i Facebookgruppen
 • Netværk med andre forældre, der deltager på forløbet
 • Bonusmateriale med meridianmassage og babymassage
 • Bonusmateriale fra Rose Maimonide, Rikkeliva Holm, Mikkala Kissi og Mette Carendi 

I alt kun 2.999 kr. 

Din samlede investering i din baby og din familie er inklusive:

Kan jeg bruge forløbet selvom jeg har større børn?
Yes! Det kan du helt sikkert. Alt det, du lærer kan bruges til dit barn hele livet igennem. Hvis temaerne ellers er interresante for dig og dit barn, er det super relevant. Du skal dog være indstillet på at jeg omtaler børnene som "babyer" ;-)

Hvad hvis jeg ikke kan nå at studere temaerne hver uge?
Dette forløb er selvfølgelig designet således, at du kan studere tilbage i tiden, hvis du har haft mindre tid en uge, og frem i tiden, hvis du har mere tid en anden uge. Undervisningsmaterialet ligger tilgængeligt 10 uger efter forløbet er slut, og du har også mulighed for at downloade det hele - så det er dit til evig tid :-)

Hvad hvis jeg ikke forstår materialet, eller har behov for særlig hjælp til min baby?
Du har hver uge mulighed for at stille ét spørgsmål til Katrine, som hun besvarer samlet via en videooptagelse. Dét giver dig mulighed for personlig sparring til netop din baby. Undervejs vil der også være gode råd og støtte fra uddannede baby- og børnebehandlere inde i den lukkede Facebookgruppe, du bliver en del af. Så du har altså rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Mest stillede spørgsmål

Har brugt 10 år på at samle erfaringer til dette forløb

Jeg har brugt de sidste 10 år på at uddanne mig, dygtiggøre mig og prøve en hel masse forskellige former for alternativ behandling af. Jeg er blandt andet uddannet indenfor zoneterapi, akupunktur, massage, healing, kraniosakralterapi og mere. Jeg har i ca. 10 år drevet klinik og gjort mig en masse erfaringer, som er dem jeg giver videre til forældre. Pt. underviser jeg på mine forskellige uddannelser, og underviser forældre i mødregrupper, på biblioteker, vuggestuer mm. 

Jeg vil ELSKE at hjælpe og støtte dig og din baby!! 

Mit navn er Katrine Birk og jeg glæder mig helt vildt til at dele alle mine bedste erfaringer med behandling af babyer og børn med dig. 

Jeg brænder virkelig for at lære dig som forælder, hvordan du selv kan behandle din baby, især fordi jeg gang på gang på gang har oplevet effekten. Ikke bare dén forløsning babyen får, men også hele den forløsning familen bliver smittet med. 

Har hjulpet hundredevis af familier allerede

Jeg har hjulpet hundredevis af forældre med, hvordan de selv behandler deres babyer hjemmefra, via 1-til-1 sessioner, workshops, forløb og online. Dette forløb er klart det mest dybdegående jeg hidtil har tilbudt forældre og kommer til at sparke røv!

Mit ønske og intention med dette forløb er at nå endnu bredere ud end jeg normalt gør og dermed hjælpe endnu flere familier.

Derfor er dette forløb pt. betydeligt billigere end de forløb, jeg normalt tilbyder. Hvis forløbet kommer op og køre igen, kan jeg ikke garentere det holder den lave pris. 

Sammenlignet med mit online kursus "Tryk og glad babymave", som koster 1600 kr., får du på dette kursus 10 x så meget indhold + sparring undervejs! 

Væsentlig biligere end de forløb, jeg normalt tilbyder! 

Sprøde bonusser, som hjælper din baby på endnu flere måder! 

Førstehjælp til skrantende småfolk - af Rose Maimonide

Rose Maimonide er indehaveren af medlemsklubben "Grøn stue" og blandt andet forfatter til bøgerne "Baby - 100% uden tilsætning" og "Dit sunde barn - sådan". Hun har lavet en udførlig guide med naturlige råd til hvordan du kan afhjælpe: Arp, diarré, eksem, feber, forkølelse, forstoppelse, kolik, mellemøresbetændelse, tandfrembrud og uro.

Naturlig akuthjælp dit barns fordøjelse - af Rikkeliva Holm

Rikkeliva Holm er Holistisk Detox terapeut & Coach. Hun har specialiseret sig i at behandle børn og har lavet en fantatisk guide med kosttilskud og andre gode råd, som passer fantastisk sammen med zoneterapien. 

Sådan møder du dit barn kærligt, uanset hvordan det opfører sig - af Mette Carendi 

Mette Carendi er forældrerådgiver, forfatter og foredragsholder, og er forfatter til bogen "Harmoniske unger". Vi har været så heldige at få en optagelse fra et af hendes foredrag, hvor hun giver en masse gode råd til at møde sit barn kærligt, blandt andet når barnet har ondt i kroppen. 

Kom i form efter din fødsel med mor & barn træning -  Mikkala Kissi

Mikkala Kissi er stifteren og indehaveren af træningsformen Living Yolates. Hun guider dig gennem dybe stræk, styrkende øvelser og lette bevægelser, som smelter ømheder væk og styrker din krop efter fødslen. Hvis mor har det godt har baby det også godt. Det er derfor vigtigt også at finde lidt tid til at prioritere genoptræning.

Guide til babymassage i forhold til kinesisk medicin -  Katrine Birk

I denne ekstra guide vil du lære, hvordan du yderligere kan supplere din behandling ved hjælp af kinesisk babymassage. 

Tryk din baby glad, sund & rask - og få en let og harmonisk hverdag!

Online
forløb på 10 uger, hvor du lærer at give din baby super dybdegående akupressur og zoneterapi hjemmefra, som forhindrer unødvendig og tilbagevendende sygdom samt lindrer og beroliger når det gør ondt eller når noget er ubehageligt for din baby

Dette forløb lærer dig at give din baby zoneterapi og akupressur, så du rent faktisk kan hjælpe, lindre og stille noget effektivt op i de situationer!

Se med her og hør hvordan du kan hjælpe din baby!

Sund, rask og glad baby? Tilmeld dig nu!Naturlig start til din baby?Tilmeld dig nu!

Tilmelding til Tryk & glad baby på 10 uger <3
Starter 1. november 2016 

Tryk din baby glad, sund & rask - og få en let og harmonisk hverdag!

Starter 1. november 2016 Tilmeld dig nu!Tilmeld dig nu
Book din plads nu
Gør hverdagen med din baby nem og let Tilmeld dig nu!

Forløbet kan købes i 3 rater 

1. rate betales ved tilmeding. 2. rate betales 1/11. 3. rate betales 1/12

"Siden jeg er begyndt på det punkt også i torsdags, har hun skidt 2-3 gange om dagen"

"Jeg må da lige fortælle om min bette pige på 9 uger :-D
Hun har allerede fra fødslen haft lang tid mellem hendes afføringer 9-12 dage, hun har dog ikke være så påvirket af det, men været lidt generet af luft og havde meget ildelugtende prutter :-/

Hun har helt fra fødslen fået hyppig zoneterapi på fordøjelsessystemet(er jo zoneterapeut) men det har ikke rigtig haft den store effekt. Til trods for flerekurser i spædbørnszoneterapi, har jeg ikke før hørt om at spædbørnsfordøjelsen sidder på hæle.

Siden jeg er begyndt på det punkt også i torsdags, har hun skidt 2-3 gange om dagen 
:-D Og idag da vi havde mødregruppe viste jeg lige fordøjelsen og hælen til dem og hun sked med det samme:-D

Elsker bare at lære nyt og har bestemt ikke fortrudt jeg har taget dit kursus Katrine, selvom jeg er uddannet i forvejen. Håber jeg engang kan tage børnebehandler uddannelsen hos dig.

Billedet er min veltilfredse datter som lige har skidt så meget at det kom helt ud på mine bukser  ;-D
Hun er begyndt at grine hvergang hun har lavet og jeg spørger om hun nu har skidt på sin mor igen(hvilket er sket et par gange siden torsdag allerede)"

Signe Buhl Nielsen, zoneterapeut og deltager på Tryk og glad baby 10 uger 

"Jeg kan altså stadig ikke få armene ned over hvor givende dette kursus er!!"

 

"Har virkelig lagt mærke til den måde mine børn giver sig selv zoneterapi på. Når jeg fx skal aften-amme min dreng på 8 mdr er det første, han gør når han får brystet i munden at hive fat i sin storetå <3 og min datter ligger og nusser sig selv i panden med med sin nusser ❤️

 

Jeg syntes det er for vildt ❤️❤️

 

Af hjertet tak Katrine birk, for at du har åbnet en ny verden for mig!"

Mette Skov Jørgensen, deltager på Tryk og glad baby på 10 uger

"Selv i dagplejen trykkes der på fødder"

 

"Har optur over, at de alle kommer og stikker fødderne i hovedet på mig ;) Er så forbandet glad over, at de selv kommer og siger "nusse tæer, Tina"

Jeg gør det *ubevidst* også på andres børn i dagplejen og en kollega kommer og siger, at nu gør de det (*satme*) :D :) også på hinanden hos hende!! TOTAL OPTUR!!!"

Bettina Nielsen, dagplejemor og deltager på Tryk og glad baby på 10 uger

"Det er så fedt når man kan give sine børn noget godt"

 

"Malaika på 23 mdr. er signalstærk og har svært ved at finde ro og jeg har aldrig måtte nulre hendes tæer. Jeg trykker og nulrer når jeg får lov. Nu er Malaika selv begyndt at sige til, når hun har brug for lidt tå-kærlighed. I dag smed hun sko og sokker og bad om at blive nusset. Da lillesøster på 3 måneder kort efter blev urolig, hev hun resolut sokkerne af hende og gav sig til at trykke. "

Wilhelmina Magallanes, mor og deltager på Tryk og glad baby på 10 uger

Fix the following errors:
Hide