Anita Krauw

Gadstrup

Tilbage

Kæreste du, velkommen til.

Holistisk Energiterapi er en vidunderlig og blid måde at behandle på og som kombinere forskellige behandlingsteknikker. De teknikker jeg blandt andet bruger er zoneterapi, cupping, akupressur, massage, kranio sakral terapi, terapeutiske olier og mange andre.

Jeg arbejder intuitivt og du vil derfor altid modtage en behandling som er skræddersyet til dig og det som du har behov for.

Min overbevisning er, at når vores krop larmer og vil have opmærksomhed, så er der oftest mere på spil. Så har vi ikke lyttet til os selv.

Gennem fysisk behandling, skaber jeg kontakt til de steder på og i din krop, der kalder på opmærksomhed og omsorg. Min hænder har en magisk evne til at finde og løsne stagnationer og ømheder i din krop. Derudover støtter jeg dig i hvordan du healer, slipper og drager omsorg for det der larmer.

Uanset hvilken ubalance eller smerte, fysisk som psykisk, du måtte føle, vil jeg altid starte med at hjælpe din krop og dine tanker i ro. For når dine tanker er i ro, kan din krop meget bedre tage imod behandlingen og heale. Din krop får med andre ord, mulighed for selv at finde den balance den har behov for. For så klog er den nemlig og du kan så meget selv 😉

Har du et ønske om forandring, bedring og er nysgerrig på, at se din situation med nye øjne eller blot hvile i din egen proces – så står jeg lige her. Jeg holder dig. Støtter dig. Møder dig. Spejler dig. Du kan forvente af mig, at jeg er 100% ærlig og kærlig.

Jeg har et dybfølt ønske om, at støtte dig på din rejse og healing, uanset om det er en fysisk smerte eller en følelse inden i dig.

Du kommer med alt hvad du er og føler – og intet er forkert.

Anita Krauw

Vestervej 7
4621 Gadstrup
Tlf: 22 64 06 04

Hjemmeside

Email