Cathrine Ejsing

Albertslund

Tilbage

Velkommen til mit hjerteunivers ❤️
Worthy Heartfulness- Awaken Nature

Jeg tilbyder behandlinger hvor du bliver set og mødt lige der hvor du er. De aller vigtigste nøgleord for mig er, nærvær, ro, tillid, at blive set og tryghed.

For der kan sker noget helt fantastisk når vi ligger på briksen i varme,  trygge og kærlige hænder. Når vi kan give fuldstændig slip på hverdagen og “blot” lade kroppen arbejde.

For vores krop er fuldstændig unik og mega faktisk! 

Vores krop søger altid efter at genetablere balance, og ved lige præcis hvad den skal bruge trykkene fra fx akupressur eller zoneterapi til. 

Depression, angst, vrede, sorg, bekymringer, “ligegyldighed”, og glæde er alle følelser som kan sætte sig i kroppen som fysiske stagnationer. Hvad end det er en skulder der smerter, en næse der løber eller en mave der driller, så er det kroppens måde at kommunikere til os på. 

Hvis vi gentagende gange ignorerer disse symptomer eller slet ikke ligger mærke til dem og fortsætter med 110 km i timen, så er det at vi for alvor kan blive rigtig syge. 

Det synes jeg er virkelig interessant at arbejde med! 

Når vi lærer at samarbejde med vores krop, sker der noget ganske magisk ✨

Jeg elsker at bruge min intuition i samarbejde med dig, når jeg behandler og mærker ind i lige præcis hvad du har brug for, og når alle teknikkerne smelter sammen til en fuldendt behandling.

For mig er det en ære at få lov til at guide mennesker i et safe space til at mærke sig selv og at lytte til sin helt unikke og smukke krop. 

Du finder mig lettest på min Instagram profil Worthy Heartfulness, og kan booke din tid til behandling på min hjemmeside ❤️

-Love
Cathrine

Cathrine Ejsing

Væverlængen 8
2620 Albertslund
Tlf: 41 41 55 97

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.