Heidi Hermansen

Roskilde

Tilbage

Jeg er uddannet Tryk & glad baby-/børnebehandler hos Katrine Birk samt Body-sds kropsterapeut og har været behandler igennem flere år. At behandle babyer/børn er en unik og fantastisk mulighed, og det giver for mig så god mening at understøtte og hjælpe børns kroppe og energisystem til selv at skabe balance. Jeg kan hjælpe med fx forkølelse, forstoppelse/diarre, eksem/hududslæt, øreproblemer samt kolik, uro og søvnbesvær. Jeg behandler desuden en del mødre og fædre, da de fleste forældre ofte også har en del ubalancer i kroppen, føler sig presset og stresset mv.

Min baby/børnebehandling bygger på det bedste fra zoneterapi, akupressur, massage og energiterapi for derigennem at støtte og booste barnets system til at fungere bedst muligt. Udgangspunktet for behandlingen er altid, hvordan dit barn har det og at få ham/hende til at føle sig tryg. Børn tager generelt rigtig godt imod behandling, og der er ofte effekt med det samme, men det afhænger selvfølgelig af, hvor længe barnet har haft symptomer, og hvor meget kroppen er påvirket.

Jeg sætter 30 min af til hver behandling, men det kan varierer alt efter, hvordan dit barn tager imod behandlingen. Alt efter hvad dit barn kommer med, kan det være hensigtsmæssigt, at barnet for en række behandlinger for at symptomerne forsvinder helt.

Jeg giver mange gange enkelte “øvelser”, som I som forældre kan bruge hjemme for at gøre behandlingen mest effektiv.

Jeg behandler både i et klinikfællesskab i Roskilde samt i Køge.

Har du nogle spørgsmål, så ring eller skriv endelig til mig.

Heidi Hermansen

Ro's Kilde
Vindingevej 34E
4000 Roskilde
Tlf: 28 78 20 88

Hjemmeside

Email