Katerina Jermilova Knudsen

Christianshavn

Hej. Jeg hedder Katerina, og på min lille hyggelige klinik på Christianshavn kan jeg trykke dit barn/baby glad.

Så hvis dit barn har nogle ubalance i sit system i form af uro, problemer med fordøjelsen, hyppige forkølelser, bevægelsesapparatet, kolik, mellemørebetændelse og meget mere, er I velkommen til at bestille en behandling hos mig. I mine behandlinger bruger jeg forskellige teknikker inden for akupressur, zoneterapi, meridian massage, babymassage og EFT.

Jeg elsker at arbejde med børn og deres forældre for at vi sammen  kan støtte barnets fysiske og mentale tilstand. Efter min mening er børn super skønne at arbejde med, da deres system er så uspoleret og fint, at der kun skal få behandlinger til at genoprette balancen. Børn er gode til at vise og markere deres ubalancer, og jeg elsker at afkode deres signaler, og hvad de nu prøver at fortælle mig. Der er afsat 45 minutter til mine baby/børnebehandlinger, som består af selve behandlingen og vejledning af forældrene om,  hvad de kan gøre hjemme for sit barn. Hos mig får du som regel en hjemmeopgave med hjem på zoner og punkter, som du som forælder skal trykke på for at trykke dit barn glad. Jeg lærer også dem, at selve trykket ikke er nok. Det er meget vigtigt, hvilken intention som forælder du har med, når du trykker på dit barn. Hvis du har en baby, som har svært ved at falde i søvn, er det meget vigtigt, at du tænker inde i dig selv: “Ro og balance, mit lille pus, mor er her” “Jeg elsker dig” i stedet for 1000 andre forskellige ting, vi ofte har i vores hovede. Korte hverdagsbehandlinger fra forældrenes side kan gøre en stor forskel i dit barns helbredsmæssige og følelsesmæssige status. Hvis du har et high-need barn med autisme og ADHD, kan jeg også give gode redskaber  til dit barn og dig selv som forælder. Nogle gange har forældrene også brug for en behandling. Du skal huske, at moderens psykiske og emotionelle tilstand  påvirker direkte barnet.  Jo mere du lærer at tage vare på dig selv og styrke dig selv følelsesmæssigt, jo bedre kan du støtte dit barn. I hverdagen er vi meget oppe i vores hovedet, derfor lærer jeg også i mine sessioner forældrene at genskabe mere kontakt til deres hjertebevidsthed, fordi det er der, hvor alle de rigtige beslutninger findes.

Jeg er uddannet Tryk & glad baby- og børnebehandler og Holistisk energiterapeut hos Katrine Birk. Har også en uddannelse som zoneterapeut.

Katerina Jermilova Knudsen

HarmoniZonen
Wildersgade 23 A, st
1408 København K
Tlf: 61 36 37 18

Hjemmeside

Email