Martine Pedersen

Næstved

Tilbage

Velkommen hos Hjerteenergi & Balance ❤️

Hos mig er der ro, tryghed og varme, og jeg har ingen forventninger til dig. Du skal blot være, tage imod og nyde ❤️ Når du er klar til det, er der plads til at give slip i dit tempo, imens jeg kærligt støtter dig og din krop til at genoprette balancen ❤️

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og er vild med filosofien om at vores krop og sind hænger sammen på alle planer. Jeg tror på, at det er følelsesmæssige blokeringer, der er med til at skabe ubalancer i vores krop og på den måde sætter ubalancen sig som fysiske skavanker og gener.

En energibehandling er en dybdegående holistisk behandling, der tager udgangspunkt i dig og de symptomer du kommer med. Formålet er at skabe balance i dit energisystem gennem aktivering af kroppens selvhealing. Udgangspunktet er, at menneskekroppen består af energi, som hele tiden påvirkes af vores omgivelser og vores indre. Vores krop er i balance når vores livsenergi er det.

På baggrund af, hvad du fortæller i en indledende kort samtale, og det jeg intuitivt mærker, at din krop har brug for, anvender jeg en eller flere behandlingsteknikker, som tilpasses dig. Følgende behandlingsformer kan indgå i mine behandlinger: Akupressur, zoneterapi, meridianmassage, cupping, kranio-sakral terapi, EFT/intuitiv tapping, healing, energimentoring/coaching.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik.

Kærlig hilsen, Martine

Martine Pedersen

Stejlehøjen 128
Mogenstrup
4700 Næstved
Tlf: 50 84 21 02

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.