Nanna Fortner

Ringsted

Tilbage

Smukke sjæl! Hej og VELKOMMEN!

Tak for nysgerrigheden til hjertevejen ♡

Her er nøgleordene: kærlighed, varme, blidhed, ro, omfavnelse og nærvær. 

Et space der giver dig ro til at mærke dig selv og finde ind til din kerne  

Når du kommer hos mig, gør jeg mit bedste for at skabe et trygt og rart rum for dig. Et rum hvor du kan være med lige præcis det som rør sig i dig.  Jeg har ingen forventninger til dig eller til behandlingen. Jeg ønsker blot at du føler dig tryg til at give slip og være dig – med alt du er. En energibehandling hos mig skaber ro til dit nervesystem, så du bedre kan mærke dig selv og din krop. I min optik er det nemlig herfra healingen kan foregå. 

Slipper du hovedet og kommer ned i kroppen, kan du bedre mærke hvad der foregår i dig. Du mærker tydeligere hvad din krop prøver at kommunikerer og giver dermed mulighed for healing af ubalancer samt til et liv i flow.   

Holistisk Energiterapi er en sammensætningen af flere forskellige teknikker bl.a: Akupressur, zoneterapi, visualisering, healing, kranio sakral, cupping og EFT ♡

Jeg mærker intuitivt ind i, og sammensætter en unik behandling som passer til dig og dine ubalancer. Energiterapi er et fantastisk redskab til at støtte op om din krops processer. Mit udgangspunkt er nemlig at du og din krop ved bedst. Jeg er her blot for at holde spacet og støtte op om healingen. Kroppen er selvhelbredende, hvis man blot tillader sig selv at lytte til den. 

Alt jeg gør, gør jeg med en intention om at hjælpe dig på bedste vis.

Lad hjertet vise vejen
Nanna     

Nanna Fortner

Åkandevej 52a
4100 Ringsted (kolonihave)
Tlf: 41 27 47 23

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.