Nanna Werdelin Ravn

Vejen

Tilbage

Velkommen til mit magiske univers, kæreste du.

Mit navn er Nanna Werdelin Ravn og min rejse i forståelsen af mig selv og min plads i livet, har været og er stadig magisk. Jeg tror på at man vokser og udvikler sig igennem hele livet.

Det har på sin vis altid ligget i kortene, at jeg skulle gå min egen vej men først efter jeg blev mor, turde jeg lytte til min krop og virkelig mærke ind i hvad der er vigtigt for mig. Det var for mig et utroligt sårbart sted at stå og når jeg kigger tilbage, har jeg fået skabt det som jeg selv manglede dengang, en Kærlig Start.

Kærlig Start er et sted, hvor kvinder kan finde ro til det nervesystem, som hver dag tager ansvar for andre. Hvor kvinder kan bearbejde de tanker og følelser som sætter sig i kroppen og hvor de kan få lov til at lande på ny i kroppen, hovedet, hverdagen, livet eller hvor end der er behov fokus.

Som Holistisk Mentor og Energiterapeut har jeg erfaring indenfor flere forskellige felter og jeg benytter mig bl.a af zoneterapi, akupressur, massage, cupping, healing, mentoring, kranie sakral terapi og intuitiv bevægelse. Jeg arbejder meget intuitivt og derfor er alle sessioner og forløb individuelle og tilpasset dig.

Udover 1:1 sessioner og forløb, afholder jeg også workshops, retreats og cirkler.

De kærligste kram

Nanna

Nanna Werdelin Ravn

Møllevej 14, Askov, 6600 Vejen
TLF: 29856960

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.