Rikke Eline Lynggaard

Thisted

Tilbage

Kære dig ❣️ Velkommen til min holistiske oase for kvinder i alle aldre.

Jeg har gjort mig umage for at skabe et rum, der summer af tryghed og nærvær, det oplever du så snart du træder ind af døren, hvor jeg står og tager godt imod dig. Det er vigtigt for mig at holde et rum for dig, hvor du kan slappe af og nyde at du har valg at priotere dig selv.

3 vigtige elementer i mine behandlinger er : ro, balance og vejrtrækning, – det oplever du bla ved at jeg starter hver kropsbehandling med 30 min afspænding af kroppen, med kærlige tryk (på meridianbanerne) og en kort guidning, der invitere dig til at gi slip.

Jeg arbejder meget intuitivt, i et smukt samarbejde mellem dig og mig, gerne i stilhed, så der er ro til at gi slip og evt forløse.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner, inden for :
– Massage ryg/nakke/skulder
– Cupping krop / Ansigt -Zoneterapi
– Mentoring
– Kraniosakral
– Ofte en blanding, af lidt af det hele.. 🥰 (Og med de 5 elementer som guide.) (jeg guider dig undervejs, så du ikke er i tvivl om hvad der skal ske)

Mine visioner for livet er at skabe i liv, hvor vi kan tør stole på at vi er – med alt vi er.. Ikke at søge lykken ude for os selv, men inde i os. For du er lige præcis den du skal være…

Jeg kender til følelsen om ikke at være nok/go nok, til stress, barnløshed (som heldigvis, fik en lykkelig slutning) – Jeg har arbejdet dybt med mig selv, og det er blevet til en ting, som jeg faktisk nyder. For hver gang jeg får pillet et lag af, kommer jeg tættere på MIG og min sandhed.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for at høre nærmere.

Kærlige kram Rikke Eline LOTUS ENERGY mind body soul Thisted / THY 🌱

21669513

Rikke Eline Lynggaard

Industrivej 61. 7700 Thisted
Tlf 21669513

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.