Vivi Højbjerg Kristensen

Esbjerg

Tilbage

Hjerteligt velkommen til, skønne dig! Tak fordi du kigger forbi.

Har du lyst til at træde ud af hamsterhjulet? Lever du et liv i stress og jag? Har du istedet lyst til at leve et liv, der nærer dig og skaber glæde og lethed? Så er du havnet det rigtige sted.

Min mission er at hjælpe dig, til at få et mere roligt og afbalanceret liv, til at udleve dine potentialer og følge dit hjerte. 

Jeg er af den overbevisning, at mange af vores fysiske udfordringer, stammer fra uhensigtsmæssige følelser og tanker, der sætter sig som blokeringer og stagnationer i kroppen. 

Jeg ønsker at hjælpe dig af med disse blokeringer og skabe et liv fyldt med flow, ved hjælp af de bedste former for alternativ behandling, kombineret med coaching. Vores kroppe er særdeles kloge og med den rette behandling, kan den støttes i at helbrede sig selv.

Hos mig får du altid en blid og kærlig energibehandling, i et trygt og roligt rum, som bliver tilpasset netop dig og det du har brug for. Jeg behandler intuitivt, så du vil aldrig opleve at to behandlinger er ens, da jeg mærker ind i hvad netop din krop har behov for. 

Du er velkommen, lige præcis som du er og her er plads til at være dig og alle de følelser du nu rummer.

Det er meget vigtigt for mig, at der er tillid og at du føler dig tryg. Har du brug for en snak, inden du booker en behandling, er du velkommen til at kontakte mig. 

Jeg tilbyder også flere former workshops, bl.a. indenfor behandling af børn, boost af selvkærlighed, forskellige kvindeproblemer og kursus i hjemmebehandling. Har du et specifikt ønske, så sig endeligt til. 

Jeg glæder mig til at tage i mod dig.

Kærlige og varme hilsner
Vivi

Vivi Højbjerg Kristensen

Skyttens Kvarter 61A
6710 Esbjerg V
Tlf: 28 74 11 07

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.