Holistisk energiterapeut

Uddannelse ved Katrine Birk

Uddannelsen består af


Omfattende hjemmestudie. Her finder du grundige undervisnings videoer med stort set alt dét, du lærer på uddannelsen. Det giver dig en nyttig baggrundsviden inden vi ses og mulighed for at repetere efter behov. Du finder også lydfiler, visualiseringer, meditationer, yolates øvelser og meget mere, som støtter dig i din rejse ned i dit hjerte og forstærker din kontakt til din intuition. Du skal påregne ca. 5 timers hjemmestudie pr. uge hele uddannelsen igennem.

3 undervisnings dage i København. Her gennemgår vi en masse teknikker, kommer i gang med at behandle og du lærer hele det skønne hold at kende. 

Hjemmetræning. Du har løbende prøveklienter, Katrine støtter og svarer på spørgsmål mm. undervejs i processen. 

14 dage på Bali, hvor vi går i dybden med alle teknikkerne og den indre process det kræver, at blive en dygtig behandler - og ikke mindst hygge og og nyder livet. 

Eksamen, som skal bestås for at kunne blive certificeret

Katrine Birk er den primære underviser. Men derudover er der superdygtige assistenter med på alle uddannelsesweekenderne og spændende gæsteundervisere.

Modul 1 - Meridianlære & meridianmassage
I dette modul vil du lære den grundlæggende kinesiske filosofi og sygdomsteori. Du vil lære om meridiansystemet, og alle de forskellige faktorer tilknyttet hver meridianbane. Du lærer teknikker til at massere meridianbanerne, og dermed styrke dem. Og du lærer hvilke muskler der er energimæssigt forbundet til de pågældende meridianbaner, og hvordan du kan massere dem, og bruge dem i dine behandlinger.

Modul 2 - Akupressur og cupping
Du lærer basis akupressur - med omk. 50 energipunkter/akupunkturpunkter, så du kender punkter til enhver situation. Du lærer en ældgammel effektiv teknik som kaldes "cupping" hvor man ved hjælp af sugekopper, kan fjerne gammelt stagneret energi fra kroppens muskler.

Modul 3 - Thetha-healing, healingcode og EFT
Dette modul har fokus på at behandle psykisk. Du lærer forskellige healingsteknikker, som du kan bruge til at opløse gamle følelses mønstre hos dine klienter.

Modul 4 - Zoneterapi
I dette modul vil du lære basis zoneterapi. Du vil lære at behandle de forskellige systemer under fødderne. Fordøjelsessystemet, luftvejssystemet, lymfesystemet, hormonsystemet, knoglesystemet, udrensnings-systemet mm.

Modul 5 - Intuitiv bevægelse, at kunne guide din klient i meditation & kraniosakral terapi
På dette modul lærer du, hvordan du kan bruge bevægelse og Living Yolates i dine behandlinger. Når din klient sætter bevægelse på nogen af de ting i har arbejdet med, vil behandlingen have effekt i et helt andet lag  og virke endnu dybere. Vi får besøg af Mikkala Kissi, stifteren og indehaveren af Living Yolates, som vil undervise os. Du vil også lære, hvordan du guider din klient gennem meditation og selv-healing under dine behandlinger.

Yderligere vil du på dette modul lære nogle kranio-sakral teknikker, som blandt andet kan bruges til at berolige din klients nervesystem og afhjælpe en masse lidelser.

Modul 6 - Putting it all together, kunsten at lave et symptombillede og hvordan driver man en succesfuld klinik og business
 Her vil vi samle op på de de ting vi har lært i de forrige moduler, og få sat det hele sammen så alle teknikkerne, du har lært, bliver til én utrolig powerfuld behandling. Vi vil gennemgå symptombilleder igen og jeg vil dele tips og tricks til at drive en succesfuld klinik.

Er du klar til at blive en unik og inspirerende alternativ behandler?
 Og tage en ekstraordinær, livsforvandlende uddannelse og rejse, hvor du fordyber dig fuldstændig i dig selv, dit studie og din livsnydelse?

Hør mere om hvad uddannelsen går ud på her!

Depositum: 10.000 kr. (betales ved endelig tilmelding, hvis man er blevet optaget på uddannelsen)


Du har mulighed for at betale for uddannelsen i rater. Der vil komme mere info herom når et nyt uddannelseshold bliver offentliggjort. 

 

Det BEDSTE inden for alternativ behandling samlet i én uddannelse

 • Akupressur
 • Zoneterapi
 • Meridianmassage
 • EFT & intuitiv tapping
 • Healing
 • Kraniosakral terapi
 • Cupping
 • Intuitiv bevægelse
 • Visualisering
 • Intuitionsarbejde

 

En unik uddannelse, sat sammen af det bedste, af det bedste, inden for forskellige grene af alternativ behandling. Alt bliver smeltet sammen af 'energiterapi' som er dybt intuitionsarbejde - hvor du for alvor mærker alle disse teknikker og metoder indefra. Du kommer til at behandle dybt fra dit hjerte og mindre fra dit hoved - hvilket gør dig til en fuldstændig magisk og unik energiterapeut & behandler. 

Vi kommer igennem 6 moduler - hvert modul har et tema og udover dét, vil du på alle modulerne lære at arbejde dybt med din intuition, arbejde med energiterapi og finde ind til dine unikke, fantastiske evner som behandler.

Modulerne

Du lærer at give behandlinger, som gør kæmpe forskel for dine klienter fyisk, psykisk & sjæleligt - samtidig med du åbner op for frit flow i dit eget liv, finder ind til din kerne og bliver mester i at mærke efter!

Det er ikke din erfaring, og alle dine færdigheder "i hovedet", som gør dig til en dygtig og unik behandler!
Det er din evne til at mestre din intuitin, mærke efter indefra og være i dit hjerte, som gør dig i stand til at gøre en kæmpe forskel for dine klienter <3

DU ER HELT SPECIAL OG UNIK - SERIØST!
På denne uddannelse lærer du at definere dine behandlinger ud fra hvem du er som menneske og behandler. Du lærer at lytte til de unikke beskeder du får, ingen andre kan behandle netop som dig, når du behandler fra dit hjerte <3 

Jeg er spirituel, men på en meget lidt højtidelig måde. Det behøver på ingen måde blive for seriøst og alvorligt. Jeg går ind for at nyde live fuldt ud, og det skal være sjovt, smilende, let og hyggeligt at arbejde med energi. Du får selvfølgelig en masse teoretisk viden, men når det så er sagt, er jeg ikke så glad for at putte energi i kasser og bokse. Så jeg opstiller ikke nogen "regler" som sådan. Jeg har nemlig stor respekt for dig som menneske og behandler. Jeg tror på at når du lever ud fra dit hjerte, så tiltrækker du netop dé klienter som du kan hjælpe. Du er derfor en unik kanal for de klienter du har tiltrukket, og du modtager beskeder ingen andre får. Derfor er det sindsygt vigtigt, hvis du vil skille dig ud som behandler, at lære hvordan du lytter til de signaler, beskeder og guidens netop dú får. 

Lidt om mig som underviser, som er godt at vide, så du ved om vi er et godt match ;-)

Du lærer at behandle super bredt 

Efter uddannelsen til Holistisk energiterapeut & behandler, kan du tilbyde dybdegående energibehandlinger, som gør dig i stand til at afhjælpe folks problemer som f.eks ondt i kroppen, søvnproblemer, uro, hovedpine, fordøjelsesproblemer, luftvejsproblemer, gentagende sygdomme, hormonelle ubalancer, menstruationsproblemer, stress, spændinger og meget mere! Du lærer også at behandle den psykiske ubalancerne bag symptomerne, så dine behandlinger virker meget mere dybdegående, og symptomerne ikke vender tilbage. 

Din investering i dig selv og uddannelsen

Normalpris 50.000 kr. 

 • Kæmpe online studie
 • 3 undervisningsdage i København 
 • En masse supervision og øvelse
 • 14 dage på Bali inkl alt 
 • Evig adgang til det kæmpe online læringsforum, hvor stort set hele uddannelsen også ligger som onlineundervisning
 • Q&A undervejs
 • Eksamen


NB! Køb af uddannelser hos Katrine Birk af bindende, det vil sige, at pengene ikke gives retur efter betaling. Det gælder både depositum og det resterende beløb. Du kan gøre brug af fortrydelsesretten op til 14 dage efter depositum er betalt. Der er mulighed for at videresælge sin plads i særlige tilfælde. Skriv til info@katrinebirk.dk ved spørgsmål til dette. Det er ikke muligt at overføre sin plads til et fremtidigt hold. 

Se handelsbetingelserne her

Mulighed for ratebetaling

På denne uddannelse lærer du at finde svarene i dit hjerte, i stedet for at finde svarene på et stykke papir

Mere om energiterapi og udgangspunktet for uddannelsen

 • Energiterapi er det jeg har valgt at kalde sammensmeltningen af alle de behandlingsformer jeg bruger. Fordi det hele er at arbejde med kroppens energi, sjælens energi, følelsernes energi og universets energi.
   

 • I energiterapi arbejder du bevidst med den energi som du ubevidst mærker, føler og bruger hele tiden.
   

 • Du følger energien, din intuitionen og universets guide. Din evne til dét, kan være mere eller mindre trænet, men inde bag alle vores lag, så besidder vi allesammen denne kraft og power fra universet. Vi er en del af helheden.
   

 • Alt stammer fra den samme energi, men er sammensat på forskellige måder. Vi har derfor allesammen en evne til at “føle ind” i ting, og påvirke vores egen energi og energier omkring os.
   

 • På denne uddannelse vil du lære teknikker indenfor akupressur, zoneterapi, healing, massage, kraniosakral terapi mm. som alt sammen er redskaber, du kan bruge til at udvikle din intuition og lave energiterapi sessioner ud fra.
   

 • I energiterapi er der ikke nogen regler - du finder ind til din helt unikke måde at behandle på, udfra hvad der passer bedst til dig, og de klienter du tiltrækker når du lever fra dit hjerte.
   

 • De punkter og zoner du lærer, stammer fra kinesisk medicin som kan spores omk. 3000 år tilbage. Dengang kunne man ikke vise noget videnskabeligt bag teorien. Alligevel fandt man alle de her zoner, punkter og meridianbaner.
   

 • Det kunne man fordi man var super skarp til at mærke energien, have kontakt til universet og bruge intuitionen. Guess what... det kan du også lære!

Jeg startede med at uddanne mig indenfor alternativ behandling, efter 10. klasse da jeg var omkring 17 år. Alternativ behandling har altid fascineret mig meget! Da jeg var 18 år, var jeg i gang som selvstændig. Siden har jeg videreuddannet mig stort set hele tiden. Jeg har taget et hav af alternative uddannelser, og på denne uddannelse sammensætter jeg bedste af det bedste! Udover at du får en masse konkrete værktøjer, lærer du at mestre den hemmelige ingrediens, som gør dine behandlinger helt unikke - nemlig energiterapien -

Efter nogle år som alternativ behandler, fandt jeg ud af noget sjovt. Nemlig at mine energi-behandlinger blev fuldstændig magiske, når jeg slap alt min teoretiske viden, slap mit hoved, slap alle reglerne - og behandlede ud fra mit hjerte og min intuition. Siden da er min forretning kun vokset, og de resultater mine klienter har opnået, har været helt rørende fantastiske.

Jeg elsker at arbejde med energiterapien, fordi det er så skønt at se hvordan sammenspillet mellem krop, psyke og sjæl virkelig rykker folk i deres liv <3  

Ubearbejdede følelser sætter sig som ubalancer i vores system, og du lærer at bearbejde disse følelser, så de ikke blokerer og larmer i vores krop!

Du vil måske opleve at det ikke er alle dine klienter, som er klar på at skulle behandles "psykisk eller sjælemæssigt" - Men det behøver de heller ikke være bevidste om, at de bliver, under din behandling. Du vil lære at heale psykisk og sjælemæssigt blot med dine hænders berøring.

Det er aldrig til at sige hvad der sker under en energibehandling, fordi du følger dét der er energi på. Jeg har f.eks oplevet at løbe ud gaden med bare tæer om vinteren, sammen med min klinten for at hoppe og leve livet. Jeg har skruet op for musikken og danset vildt med mine klienter.

Jeg har også oplevet at lave energibehandlinger på klienter, hvor dét der har været energi på, udelukkende har været zoneterapi, akupressur eller healing.

Typisk vil en energibehandling dog være en kombination af alle de metoder du lærer at behandle med på denne uddannelse. Men det afhænger helt af klienten, dig som behandler og energien.

Spørgsmål?

Du er ALTID velkommen til at stille os dine spørgsmål på info@katrinebirk.dk

Hvem kan deltage på uddannelsen?

Der er absolut ingen specifikke krav for at kunne deltage på uddannelsen. 

 • Du kan deltage hvis du ønsker at arbejde professionelt med alternativ behandling, uanset hvad du har lavet før i dit liv
 • Du kan deltage hvis du ér alternativ behandler i forvejen, og gerne vil lære en masse nye tekinikker, eller blive fantastisk til at mestre energiterapien
 • Du kan også deltage selvom du ikke ummidelbart ønsker at bruge uddannelsen professionelt, men gerne vil kunne hjælpe dig selv, familie og venner
 • Du kan også deltage hvis du blot øsnker at arbejde dybt med dig selv, din intuition, din unikhed, dit hjerte og åbne op for flow på alle planer af dit liv

Eneste krav er, at det føles rigtigt for dig i dit hjerte! Når du lægger alle praktiske, økonomiske og frygtbaserede tanker fra dig, og det føles som et kæmpe JA i kroppen - så er uddannelsen og retreatet på Bali det helt rigtige for dig.

Husk, at hvis du er i tvivl så send en mail til info@katrinebirk.dk, så vil Katrines team forsøge at guide dig til at finde ud af, hvad der er bedst for dig og besvare spørgsmål <3 

“Mit navn er Maria og jeg er 35 år. For 2 år siden startede jeg i energiterapi hos Katrine Birk, fordi jeg led af slem PCO (en hormonel ubalance) som gav mig en masse bivirkninger, f.eks skægvækst. Men allerværst var dog, at min læge havde sagt jeg aldrig ville være i stand til at blive gravid, hvilket min kæreste og jeg var meget kede af.

Jeg startede i behandlingen for at mindske nogle af de symptomer jeg døjede med, og skabe balance i mit system – men slet ikke for at blive gravid, det havde jeg aldrig regnet med kunne ske.

I de energiterapi sessioner jeg fik af Katrine Birk kom vi vidt omkring. Fysisk fik jeg både zoneterapi, kranio sakral terapi og akupressur, samt en videoguide med punkter jeg selv skulle stimulere hjemmefra.

Men noget af det der gjorde mest indtryk på mig var EFT og healing. Hun lavede behandling med mig, hvor vi fandt frem til nogle af de følelser inde i mig, som blokerede mig i mit system. Jeg var ikke selv klar over det fyldte så meget, men det gik mig f.eks rigtig meget på, at vi ikke var i stand til at få børn. Katrine forklarede mig at der ikke var noget galt med følelsen i sig selv, som jeg døjede med. Men at det der skabte kaos i mit system var, at jeg ikke selv var klar over, at jeg døjede så stærkt med følelsen. Jeg havde altså lukket følelsen inde i mit system.

Da vi lavede EFT og healing, føltes det fuldstændig som om jeg fik åbnet min krop, fjernet alt det mørke og fik en masse lys ind i stedet for. Det er noget af det allermest vilde jeg har prøvet, på den gode måde!

Vi dansede også i nogen af sessionerne, det var lidt grænseoverskridende først, men det gjorde at jeg mærkede min krop på en helt anden måde end hvad jeg var vant til. Dansen gav mig en glæde for min krop, som jeg havde meget brug for, efter at have været gal på den i mange år pga. PCO og barnløshed.

Efter jeg havde været hos Katrine 3 gange, med ca. 2 ugers mellemrum, var jeg igen gået over tid med menstruation – hvilket jeg var vant til. Jeg kom ned til Katrine 4 gang. og efter 2 minutters zoneterapi udbrød hun “er du sikker på du ikke er gravid”? Efterfølgende undskyldte hun, og sagde at det skulle hun selvfølgelig ikke have sagt, det var bare fordi mine fødder føltes sådan, men det var nok bare fordi min menstruation var på vej.

Jeg skød tanken væk igen, og men da jeg stadig ikke havde fået menstruation i 2 uger, tog jeg alligevel en test. Testen viste 2 fine streger, hvilket var helt overvældende for mig. Jeg brød sammen af lykke gråd, og kunne slet ikke snakke da jeg ringede til min kæreste som var på arbejde. Først troede han jeg var kommet til skade, men da han forstod hvad jeg sagde, begyndte han også selv at tude, og vi var så glade.

Nu har vi simpelthen den dejligste, sunde datter på over et år. Hun havde lidt start problemer med maven, som Katrine selvfølgelig også hjalp os med, ved hjælp af hendes online zoneterapi kursus, så vi selv kunne trykke på hende.

Jeg er Katrine evig taknemmelig for den hjælp hun har givet mig. Ikke mindst de redskaber og indsigter jeg har fået, så jeg faktisk nu klarer mig rigtig godt uden Katrines hjælp.

Det er helt utroligt hvad der kan ske efter så få behandlinger når man møder den rigtige behandler – hvis du overvejer en energiterapeut, kan jeg kun anbefale dig at gå til Katrine Birk.

De kærligste hilsner fra Maria.”

Gravid efter 3 behandlinger, trods lægernes udmelding - Marias historie med energiterapi sessioner

Fik fjernet gener efter kemo, blot med 2 behandlinger - Birgittes historie med energiterapi sessioner

Jeg har været så heldig, at have denne skønne kvinde, som du kan se i videoen ovenover, til energiterapi på min klinik. Hun havde en del ubehagelige gener efter kemobehandling, men heldigvis ikke længere nogen brystkræft.

Formålet med behandlingen var at få skabt balance i hendes krop, så hun ikke skulle døje med eftervirkningerne af kemoterapien.

Og dét må man sige vi fik skabt - efter 2 behandlinger havde hun ikke længere gener i benene - som ellers havde været fuldstændig slemme i laaaaaang tid! Og dernæst gik vi ind og arbejde med at få skabt ro i hendes krop og nervesystem, så hun bedre kunne sove om natten - det gik også super godt!

Kombinationen af akupunktur, akupressur, cupping, kraniosakralterapi, healing og massage, var fuldstændig perfekt for Birgitte - og jeg er så lykkelig over at denne dejlige og positive dame kom til mig, og jeg fik lov til at hjælpe hende <3

Alle de her teknikker som jeg brugte fungerede så effektivt, fordi jeg brugte `Holistisk energiterapi´ til mærke efter, hvilken kombination hendes krop og sjæl ville hjælpes bedst af at få. Jeg mærkede altså intuitivt i mit hjerte, hvad der skulle til, for at hun fik det bedre.

Jeg kunne også have brugt mit hoved og en opskrift, og regnet ud hvad der ville ha' været bedst for Birgitte - men det ville 100% ikke have hjulpet ligeså godt!

Energien i hjertet og intuitionen er meget, meget større, end hovedet. Altså er den hurtigste vej at finde frem til den bedste behandling for skønne Birgitte (og alle andre klienter) selvfølgelig at mærke efter med hjertet! <3 <3 <3 <3

Hør Stella fortælle om Holistisk energiterapeut uddannelsen

Denne skønne dame har gået på min uddannelse til Holistisk energiterapeut 2016. Her snakker Nanuka Alstrup - medunderviser på uddannenlsen og Stella om hvad man kan bruge uddannelsen til. 

Du kan læse mere om Stella på hendes hjemmeside Engle-gaarden.blogspot.dk, hvor hun løbende blogger om energiterapi, undervisningen på uddannelsen og en masse andre spændnede ting. 

"Jeg er nu ved at afslutte min uddannelse til Holistisk energiterapeut og behandler hos Katrine Birk, hvilket er vildt dejligt og virkelig sørgmodigt på een gang.

Uddannelsen har for mig været dybt transformerende personligt og spirituelt, og jeg har været dybt taknemmelig for at kunne tage denne rejse sammen med en gruppe fantastiske kvinder, som på hver deres måde er fuldstændig unikke og har bidraget på hver deres måde til et stærkt og smukt fællesskab af ubetinget kærlighed og støtte til hinanden.

Uddannelsen har givet mig en række super effektive og stærke redskaber til at kunne behandle og hjælpe klienterne i min klinik til at støtte, styrke og balancere deres energisystem, og jeg elsker den måde vi lærer at bruge dem intuitivt og fuldstændig fra hjertet. At kunne kombinere zoneterapi, akupressur, meredianmassage, kraniosakralterapi, cupping, healing og EFT gør, at jeg virkelig kan komme i dybden med mine behandlinger og afhjælpe mine klienters udfordringer fra flere forskellige niveauer, hvor nogle arbejder mere på det fysiske, fx zoneterapien, og andre arbejder direkte på det følelsesmæssige plan som fx EFT'en.

Som underviser og som menneske lever Katrine fuldstændig fra sit hjerte. Hun er et meget givende og omsorgsfuldt menneske, der deler gavmildt ud af sin guldgrube af viden og erfaring. Hun er en dygtig underviser, der formidler stoffet på en letforståelig og klar måde, hun har humor og har i det hele taget en skøn og dejlig energi omkring sig, som er uhøjtidelig og meget smittende.

Da jeg først hørte om uddannelsen og mærkede Katrines energi var jeg ikke i tvivl om, at det var det, jeg skulle, og selvom jeg ikke havde pengene til det, da jeg meldte mig til uddannelsen, stolede jeg på, at Universet nok skulle hjælpe mig med at manifestere pengene, da jeg kunne mærke i hjertet, at det var det helt rigtige for mig at tage Katrines uddannelse, og jeg er så taknemmelig for, at jeg stolede på min intuition og på Universet, for det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv "

"Katrines uddannelse er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv"
Maria Moon, Holistisk energiterapeut

Der er ikke åben for ansøgninger endnu

Eller læs videre

Ansøg om optagelse herAnsøg om optagelse her

Optagelse på uddannelsen

Det er vigtigt for begge parter at være 100% sikker på uddannelsen passer til dig og dine behov. Derfor er det et krav, at du udfylder ansøgningsskemaet og tager grundig stilling til spørgsmålene. På den måde kan Katrine og hendes team finde ud af, om uddannelsen er den helt rette for dig.

Lukket for ansøgninger lidt endnu

"Jeg har aldrig følt mig bedre klædt på som behandler" 

"Tak til Katrine Birk for en fremragende uddannelse som Holistisk Energiterapeut <3

Mange af mine kunder spørger, hvor længe jeg har læst på uddannelsen- det virker på dem, som om at jeg har læst på uddannelsen i mange år, og jeg er kun nyuddannet.

 Katrines uddannelse varede kun et halvt år, men jeg har aldrig følt mig bedre klædt på som behandler.

 Man får et unikt sammenspil af den teoretiske og praktiske viden samt kæmpe stor interesse for faget og hvordan kroppen, sindet og psyken hænger sammen.

 Katrine formår med sit supergode materiale, som er lavet af hendes personlige erfaringer, at ramme os behandlere dybt i hjertet, så vi kan videregive hendes hjertevarme behandlinger til vores kære kunder.

 Det er så skønt"


Katerina Jermilova Knudsen
Holistisk energiterapeut og zoneterapeut V/HarmoniZonen chr. Havn

Det har været den største gave til mig selv at uddanne mig hos Katrine!

"Jeg er lige blevet ramt af den vildeste taknemlighedsfølelse <3

At møde et menneske der kun giver rumlighed og kærlighed. Og som virkelig tror på mig ⭐️ Det er den største værdi og jeg føler mig meget heldig!

 Katrine, du er fantastisk, på alle mulige måder, og din uddannelse er præcis det samme - den er så personlig og livsgivende. Det har været den største gave til mig selv at uddanne mig hos dig <3


Det er jo ikke bare en uddannelse, det er SÅ meget mere. Den åbner op for en rejse, en livsrejse. Det er fantastisk. Jeg er dybt taknemlig og rørt over den rejse jeg har været på sammen med dig. En rejse der stadig fortsætter for mig som behandler og jeg er fuldstændig vild med det <3"

 

Sara Oxenvad 

Holistisk energiterapeut, Valby

Jeg har måtte nive mig i armen for at tjekke uddannelsen ikke var en drøm!

 "Første gang jeg hørte om Katrines uddannelse fik jeg et kæmpe sug i maven. Det her var SÅ meget noget for mig. Men jeg handlede ikke.. Undskyldninger som tid og penge fik lov til at lukke ned for den gnist, der var tændt i mig. 

Da Katrine nævnte i et nyhedsbrev, at pladserne snart var revet væk, måtte jeg handle. For jeg vidste, at den her uddannelse ville være noget ganske særligt. Det var den også! 
Katrine er den sjoveste og mest cool underviser, jeg nogensinde har mødt. 
Der har været så meget støtte, faglig sparring og fantastisk stemning gennem hele uddannelsen, at jeg har måtte nive mig i armen, for at tjekke om det ikke var en drøm. 
Mit hold har været en flok skønne og skøre kvinder, jeg allerede savner at ses med hver måned til endnu et modul (Katrine næste uddannelse starter hvornår? ;-)). 
Katrines uddannelse er ikke bare en uddannelse! Det er en rejse ind i dig selv. 
Personligt har jeg måtte slippe forestillingen om, hvordan ”en rigtig behandler” er. Nogle gange kan jeg kun behandle med en hånd grundet smerter i hænderne. Resultatet for klienten bliver det samme. 
Tak Katrine for at hjælpe mig til at indse dette, lærer mig alle de magiske teknikker og for at være en kæmpe inspiration for os alle <3 <3 <3 
Jeg kan på det varmeste anbefale Katrines uddannelse."

Mai Smidt - Holistisk energiteraeput, Herlev

 

"At starte på uddannelse som Holistisk energiterapeut har for mig været den vildeste og mest fantastiske rejse"
 
"Jeg har altid i mit arbejde og mødet med andre mennesker villet og ønsket at gøre en forskel - dog helt uden at vide i hvilken retning jeg skulle bevæge mig. Indtil jeg stødte på Katrine og hendes opslag omkring starten af en ny og spændende  udd..
 
Det kom som kaldet til mig og mit liv...og efter lang tids stress mm vidste jeg bare at det var det jeg skulle. Tror at jeg for første gang i mit liv bare har kastet mig ud i det, uden at vide hvor jeg ville lande - men det hele føltes Så rigtigt og var ikke et sekund i tvivl.... alle ting gav lige pludselig mening..
 
Står nu her 8 mdr efter - og er stadig ikke et sekund i tvivl. At starte på udd som Holistisk energi terapeut har for mig været den vildeste og mest fantastiske rejse. En rejse ind i mig selv og mit hjerte- men samtidig  også fundet vejen til hvordan jeg kan gøre en forskel for andre i mit arbejde.
Men også helt sikkert for mig selv og mine kære...En bagage jeg vil kunne tage med mig nu og resten af livet...
 
Mødet med de andre på udd samt Katrine har også bare været den vildeste optur- Så hjertevarme og kærlige mennesker skal man lede længe efter.. At mødes med så vildt fremmede mennesker og samtidig føle at man er en stor familie lige fra starten af - gør bare man ved, man er på rette hylde. Og savner vildt meget alle mine skønne " gamle" venner.
 
Giver min skønneste anbefalinger retur til Smukkeste Katrine mus og til alle jer som kunne tænke sig at starte på udd. Det bliver den vildeste optur, fyldt med så meget kærlighed og powerfuld energi...
Namaste og jubijæææææ...
Kæmpe krammer <3"

Heidi Nielsen
Holistisk energiterapeut

Start af nyt hold endnu ukendt . skriv dig på ventelisten her

Datoer for uddannelsen inkl. 14 dage på Bali 2018

29/8: Onlinestudiet begynder

6/11, 7/11 og 8/11 (2017): De 3 livedage i København

11/2 - 25/2 (2018): Undervisning på Bali

1/5: Skriftlig eksamen (online)

5/5: Skriftlig opgave afleveres

10/5, 11/5, 12/5: Afsluttende kærlighedssupervisonssamtale online (ca. 25 minutter)


De 14 dage på Bali er inklusiv ankomst- og afrejsedage. Der vil være i alt 9-10 dage med undervisning fordelt på hele dagen og 2-3 øvefridage, hvor du fx kan tage på stranden, ind til byen eller lignende. 

Onlinestudiet

I onlinestudiet bliver du præsenteret for stort set alle teknikker, som du skal igennem på uddannelsen. Onlinestudiet er fyldt med nemme og overskuelige undervisningsvideoer. Du får også tilsendt et skriftligt materiale (på ca. 100 sider).

Du skal regne med at bruge minimum 5 timer på onlinestudiet hver uge under hele uddannelsen.


Mødedage i København

Disse dage er kickoff på virkelig at komme i gang med at behandle, så du føler dig 100% klar til at øve inden undervisningen på Bali. Fokus er også at lære hinanden at kende, så du ved hvem du skal til Bali med og kan lave øvegrupper og aftaler om at flyve sammen. 

 Og så selvfølgelig får du al den info omkring Balituren, du har brug for på disse 3 dage.


14 dage i udlandet

Uddannelsen inkluderede 14 intense og spændende dage på Bali i 2018. Der blev virkelig gået i dybden med alle teknikkerne, samtidig med at du kommer i dybden med den smukke indre process der sker på uddannelsen. Holistisk energiterapi er en livsstil, og den får du virkelig tunet ind i her. 


LÆS MERE OM DE PRAKTISKE DETAJLER VED BALI TUREN HER