Styrk din fertilitet med zoneterapi og akupressur

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog "Styrk din fertilitet" her

Det kan være sindssygt frustrerende og hårdt, hvis du ønsker at blive gravid, men har svært ved det. Derfor har jeg lavet denne videoguide, der har fuldt fokus på at styrke din krop til nemmere at kunne tage imod en graviditet.

Guiden er henvendt til kvinder, der har svært ved at blive gravide, men faktisk kan alle punkterne også sagtens bruges til mænd. 

Når det kommer til infertilitet, kan der være mange forskellige stadier. Nogle har bare lidt svært ved at blive gravide, nogle har prøvet i flere år, og andre har måske været ude for at abortere en eller flere gange. Uanset, hvor du står i det, kan denne guide styrke din fertilitet og hjælpe din krop til bedre at kunne tage imod og nære et lille foster.

Guiden kan bruges på alle tider af din cyklus. Der findes forskellige teorier om, hvornår i en cyklus det er bedst at behandle, men jeg vil virkelig anbefale dig at mærke efter i dig selv, da det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde.

Hvis du er i fertilitetsbehandling, er det supergodt at give den gas med punkterne fra denne guide samtidig. Brug gerne disse punkter dagligt som støtte under forløbet. Hvis du er i tvivl, om det på nogen måde kan være uhensigtsmæssigt under din behandling, så spørg endelig din læge eller en anden fagperson.

Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”. Her finder du endnu mere hjælp til at booste din fertilitet og til at forberede din krop til en graviditet.

Jeg sender dig en masse hep, en masse håb, en masse fred og en masse kærlighed, hvis du døjer med infertilitet.

Kæmpe kærlighed
Fra Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.