Det seje ved zoneterapi er, at du helt naturligt kan gøre en kæmpe forskel ved at optimere sundheden og livskvaliteten for dig selv, dine børn eller dine klienter. Der er rigtig god grund til, at zoneterapi er den mest brugte og udbredte teknik i verden indenfor alternativ behandling - det hjælper SÅ mange mennesker og virker helt fantastisk!

Hvis du drømmer om at kunne bruge en ordentlig håndfuld teknikker indenfor zoneterapi, og hjælpe en masse dejlige mennesker - så kom hjertens gerne med!

Lær en masse vidunderlige zoner og teknikker, som du kan bruge til at hjælpe mennesker med at få det bedre - teknikkerne kan bruges både professionelt eller privat!

Jeg er på!

 Zoneterapikursus

Gør en forskel efter dette kursus og hjælp folk til at få mere sundhed, velvære og energi - samt meget mindre sygdom og ubehagelige symptomer!

Efter dette kursus vil du være i stand til at hjælpe både børn og voksne ved at give:

 • Ro til krop og sind - Du lærer hvordan du via zoneterapi kan berolige nervesystemet, og støtte krop og sind til at slippe stress og stressrelaterede spændninger 

 • Støtte til alle de udrensende organer, som dagligt er udsat for et kæmpe pres i form af luftforuening, kemikalier og stress

 • Energi til alt omkring luftvejene, så du kan forløse eller forebygge forkølelse, snotnæse, astma, hoste mm.
   
 • Hjælp til fordøjelsen og alle de mange voksne og børn, som dagligt lider af forstoppelse, oppustet mave, irritation omkring tarmene, diarré og mere
   
 • Balance til hormonerne - især mange kvinder døjer med problemer som PMS, uregelmæssig menstruation, menstruationssmerter, infertilitet, besvær ved overgangsalder og lignende
   
 • Energi til hele immunforsvaret, der er med til at forebygge sygdomme og styrke kroppen generelt

Kurset kan bruges både privat og professionelt

Hvis du i forvejen er behandler, kan du efter kurset inddrage zoneterapi teknikkerne i dine behandlinger. 

Kurset kan også bruges til dig uden behandler erfaring, som ønsker at kunne hjælpe dig selv, din familie, venner mm. ved hjælp af zoneterapi

Din investering 
inklusive 3 kursusdage
 + 1 onlinestudie og certifikat

Du glemmer aldrig dét, du lærer på kurset!

Efter kurset får du nemlig adgang til et onlinestudie, hvor du til hver en tid kan gense og opfriske alle de zoner og systemer, du har lært på kurset.

Udover dét, vil der også være en masse ekstra zoner og bonuslæring i onlinedelen. 

(onlinestudiet har i sig selv en værdi af 1.600 kr)

Certifikat - dit bevis på, at du har været med!

Når du har gennemført kurset vil du modtage et certifikat som bevis på din deltagelse, som du kan hænge op i din klinik, lægge i din skuffe eller kysse hver aften inden du går i seng 😉

Forudsætninger for at kunne deltage

Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage på dette kursus. Der plejer altid at komme skønne sjæle som aldrig har behandlet før, og smukke sjæle som har erfaring inden for andre former for alternativ behandling. Du kan deltage med henblik på at behandle klienter, venner, familie og naboer. 😁

Systemer inden for zoneterapi som du lærer på kurset:

 • Nervesystemet - ro på
 • Udrensningssystemet
 • Luftvejssystemet
 • Fordøjelsessystemet
 • Hormonsystemet
 • Lymfe- og immunforsvarssystemet

Har du spørgsmål til kurset?

Hvis du har spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at sende en mail på info@katrinebirk.dk

Hvem underviser?

Katrine Birk er den primære underviser på kurset. Derudover vil der være super søde og topdygtige hjælpere med, til at hjælpe dig 🥰

Katrine Birk har arbejdet med zoneterapi siden hun var ganske ung, og haft tusinder af klienter i hænderne. Hun er Danmarks førende formidler inden for zoneterapi til hjemmebrug og så har hun skrevet flere bøger inden for zoneterapi. 

 3 dage + onlinestudie 

Med Katrine Birk

Lær at bruge vidunderlige zoner på dig selv, familie eller klienter

Tilmeld dig her
Ja tak - jeg skal lære de her fede zoneterapi-teknikker

Et kursus i grundlæggende basis zoneterapi

 • Håndtering af fødder i zoneterapibehandlinger

 • Håndstillinger og behandlingsteknikker

 • Fodens opbygning af zoner 

 • Opvarmning af foden
   
 • Zoneterapiprogrammer, med vidunderlige zoner, som har bred behandlingseffekt - kort sagt, de bedste zoner, som alle burde kende til 😉

Til voksne og til de små

På kurset vil du lære både, hvordan du håndterer basal zoneterapi på voksne, på børn og på babyer.

Pris : 3.499 kr + moms

Mulighed for ratebetaling

Kurset kan betales samlet eller i 4 rater a 875 kr. pr. måned + moms

Derudover vil der tillægges administrationsgebyr på 80 kr. pr. rate


Dato:

1, 2 og 3 december eller 17, 18, 19 januar

Første dagen: 10.00-16.00
2. og 3. dagen: 9.30 - 16.00

Sted:

God energi v. Katrine Birk
Bagsvædvej 70B, 1 sal 
2800 Kongens Lyngby

Det er gratis parkering i området, offentlig transport lige til døren, og nemt at komme til fra f.eks København 

Tid og sted

Jeg skal da med - yeah!

"Vi lærte alt helt fra bunden og fik meget ekstra viden om kroppen oveni vores læren om zonerne"

"Det var enormt trygt at lande til zoneterapi kursus hos katrine. Nogle gange kan jeg føle mig utryg når jeg kommer nye steder, med nye mennesker men efter at Katrine bad os trække vejret sammen allesammen, landede den roligste energi over os. 

Vi lærte alt helt fra bunden og fik meget ekstra viden om kroppen oveni vores læren om zonerne. Vi fik lov til at øve på hinanden på briksene og det gav en bedre fornemmelse og tryghed i at kunne finde zonerne selv. 

Katrine og Augustas vilde og positive energi kan ikke sammenlignes med noget andet. Jeg gik smilende fra kurset, og da jeg kom hjem fik jeg komplimenter i flere dage efter, om at jeg selv havde den vildeste energi. Jeg vil anbefale alle som er nysgerrige på zoneterapiens verden, det her kursus 💖💥"

Isabella Nedergaard

@isabella.nedergaard

"Katrine og hendes 2 yndige assistenter udgør en fantastisk trio af erfaring, råd, forskellige spidskompetencer og udgør et godt team til at vejlede holdet gennem øvelserne og er altid klar til at vise punkter igen eller komme med tricks til at sidde bedre, give en indsigt i modtagerens oplevelse af behandlingen og meget mere."

"Katrine er en dygtig, smilende, erfaren og meget behagelig person og underviser med en skøn energi og et dejligt smil.

På kurset snakkede vi om indholdet og punkterne - og så alt muligt andet nørderi som kursisterne spurgte ind til. Katrine og hendes 2 yndige assistenter udgør en fantastisk trio af erfaring, råd, forskellige spidskompetencer og udgør et godt team til at vejlede holdet gennem øvelserne og er altid klar til at vise punkter igen eller komme med tricks til at sidde bedre, give en indsigt i modtagerens oplevelse af behandlingen og meget mere. 

Det hele foregik i et fint struktureret og planlagt program i en rummelig atmosfære. Systemerne til hver dag var nøje udvalgt efter hvad kursisterne kunne rumme af info og øvelse. 

Jeg blev klædt godt på inden kurset via hjemmeside og mail med kursus info. Jeg fik hurtigt præcist og brugbare svar via mailkorrespondance ved spørgsmål.

Der var et lækkert udvalg og sunde snacks, the, kaffe og lidt lækkert. 

Der var rig mulighed for at øve punkter gennem dagene og man blev sat i skiftende par eller hold, så man kunne få flere oplevelser og sparre med flere. 

Jeg oplevede at alle blev mødt på det niveau de var og guidet til det niveau de ville hen. Vi var mange forskellige typer mennesker på kurset med forskellige intentioner og det gav mange interessante snakke, synspunkter og muligheder. Hold op hvor grinte vi mange gange i løbet af det kursus. 

Jeg lærte mange nye ting om mine fødder, hvordan det opleves at få zoneterapi og ikke mindst den kæmpe effekt det kan have på kroppen ! 

Jeg fik tilbudt flere synspunkter og tilgange til at forstå, give og modtage zoneterapi, så jeg kunne finde hvad det virker for mig. 

Til dem der blev inspireret til at kaste sig ud i at købe og bruge nogle af Katrines bøger, var det både muligt at læse lidt i dem eller løbe nogle. De fleste havde sjovt nok mindst en af hendes bøger i forvejen - for hun gør sig også godt på skift 😉

Så hvis du kan lide glæde, lethed og fødder så vil jeg klar anbefale at tage kursuset ved søde, dygtige Katrine 💖

Og hvis du gør - så giv hende et kram fra mig! 😘

Sandra Christiansen Facebook

Tilmeld dig her

Vælg mellem 1, 2, 3 december eller 17, 18, 19 januar


"Jeg har virkelig lyst til at gribe fat i alle de fødder, der kommer min vej"

"Tak for et super godt kursus. Det var rigtig inspirerende og jeg har virkelig lyst til at gribe fat i alle de fødder, der kommer min vej :-) Særligt min søn på 10 år er stor fan, så ham øver jeg i vildskab på, og jeg har skrevet til alle naboer og venner om at komme forbi, så jeg kan få lov at øve. 

Kurset var rigtig godt tilrettelagt med teori og øvelse samt det vigtige indblik i et mere holistisk og følelsesmæssigt aspekt. Jeg har kun ros til dig. Du formår at holde rummet og skabe rigtig gode og trygge rammer." 

Lotte Bülow - Kraniosakral terapeut
Lottebulow.dk"Det var et rigtig inspirerende kursus og jeg har virkelig lyst til at gribe fat i alle de fødder, der kommer min vej :-)"

Lotte Bülow Biodynamisk kraniosakral terapeut

"Vi lærte alt helt fra bunden og fik meget ekstra viden om kroppen oveni vores læren om zonerne. Vi fik lov til at øve på hinanden på briksene og det gav en bedre fornemmelse og tryghed i at kunne finde zonerne selv."

Isabella nedergaard

"Tusind tak for det absolut BEDSTE zoneterapi kursus! Det var så godt skruet sammen, super læringsrigt, nærværende og fantastisk på alle måder. Du er en ENER! "

Juliane Saxov - Kropsterapi og velvære