Det seje ved zoneterapi er, at du helt naturligt kan gøre en kæmpe forskel ved at optimere sundheden og livskvaliteten for dig selv, dine børn eller dine klienter. Der er rigtig god grund til, at zoneterapi er den mest brugte og udbredte teknik i verden indenfor alternativ behandling - det hjælper SÅ mange mennesker og virker helt fantastisk!

Hvis du drømmer om at kunne bruge en ordentlig håndfuld teknikker indenfor zoneterapi, og hjælpe en masse dejlige mennesker - så kom hjertens gerne med!

Lær en masse zoner og teknikker, så du kan hjælpe klienter med den mest brugte form for alternativ behandling på verdensplan!

Kurset udbydes ikke pt

Er du interesseret i grundkursus i zoneterapi anbefaler vi, at du tjekker onlinekursus "Tryk dig selv glad" ud!

"Katrine er en fantastisk underviser, som skaber masser af positiv energi og glæde omkring sig! Hun brænder for at dele ud af sin ekspertise, som hun er utrolig god til at formidle videre. Efter et kursus hos Katrine føler man sig helt høj af al den viden, energi og glæde man er blevet beriget med. Jeg vil klart anbefale Katrines kurser til alle med interesse indenfor alternativ behandling. Katrine er en ener! :-) <3" 

"Jeg har lige været på Katrines kursus i zoneterapi og energiterapi. Allerede dagen efter sidste kursusdag, begyndte jeg at bruge de ting, vi havde lært - med stor succes. Kurset foregik i en utrolig tryg og kærlig stemning, der gjorde det let både at lære og stille spørgsmål. Det var bestemt det energiboost jeg længe har trængt til, både på et personligt plan, men også i forhold til mit daglige arbejde som kropsterapeut."

Stine Ruge

2 dages zoneterapi & energiterapikursus

Gør en forskel efter dette kursus og hjælp folk til at få mere sundhed, velvære og energi - samt meget mindre sygdom og ubehagelige symptomer!

Efter dette kursus vil du være i stand til at hjælpe både børn og voksne ved at give:

 • Støtte til alle de udrensende organer, som dagligt er udsat for et kæmpe pres i form af luftforuening, kemikalier og stress
   
 • Energi til alt omkring luftvejene, så du kan forløse eller forebygge forkølelse, snotnæse, astma, hoste mm.
   
 • Hjælp til fordøjelsen og alle de mange voksne og børn, som dagligt lider af forstoppelse, oppustet mave, irritation omkring tarmene, diarré og mere
   
 • Balance til hormonerne - især mange kvinder døjer med problemer som PMS, uregelmæssig menstruation, infertilitet, besvær ved overgangsalder og lignende
   
 • Energi til hele immunforsvaret, der er med til at forebygge sygdomme og styrke kroppen generelt
YES jeg vil mega gerne med!

På kurset lærer du endnu mere, nemlig at:

 • Din krop og dit system kender alle disse zoner i forvejen og du er fantastisk!
   
 • Når du inddrager energiterapi som en naturlig del af din behandling, så kan du arbejde intuitivt og bruge den dybe visdom som allerede ligger i din krop
   
 • På den måde kommer dine behandlinger til at fungere super effektivt allerede efter de 2 dage, uanset erfaring!

Sanne Teute

Din investering inklusive 2 kursusdage
 + 1 onlinedel, certifikat & bonusser 

EARLYBIRDRABAT
til de første 10 tilmeldte
2900 kr. + moms

Du glemmer aldrig dét, du lærer på kurset!

Efter kurset får du nemlig adgang til en onlinedel, hvor du til hver en tid kan gense og opfriske alle de zoner og systemer, du har lært på kurset.

Udover dét vil der også være en masse ekstra zoner og bonuslæring i onlinedelen 

(onlinedelen kan købes separat til 1.600 kr)

Certifikat - dit bevis på, at du har været med!

Når du har gennemført kurset vil du modtage et certifikat som bevis på din deltagelse, som du kan hænge op i din klinik, lægge i din skuffe eller kysse hver aften inden du går i seng ;-)

Forudsætninger for at kunne deltage...

Der er ingen forudsætninger for at kunne deltage på dette kursus. Der plejer altid at komme skønne sjæle som aldrig har behandlet før, og smukke sjæle som har erfaring inden for andre former for alternativ behandling. Du kan deltage med henblik på at behandle klienter, venner, familie og naboer ;-)

Systemer inden for zoneterapi som du lærer på kurset:

 • Udrensningssystemet
 • Luftvejssystemet
 • Fordøjelsessystemet
 • Hormonsystemet
 • Lymfe- og immunforsvarssystemet 

 

Wooow - jeg vil gerne lære alle de her fede ting!

Har du spørgsmål til kurset?

Hvis du har spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at sende en mail på info@katrinebirk.dk

(Onlinedelen har i sig selv værdi 1.600 kr)

Ekstra ekstra, du får med som bonus!

I onlinedelen vil du udover gennemgang og repetition af alle zoner, du har lært på kurset få:

 • Ekstra zoner, som du kan fordybde dig i
 • Foredrag om de 5 elementer 
 • Visualisering med Sussanne Wexøe, som vil hjælpe dig i dit arbejde med at blive mere intuitiv

Tid, sted og pris

Der er pt. ikke nogen kurser i kalenderen
Hvis du er nysgerrig og ønsker dig et grundkursus i zoneterapi og akupressur, så anbefaler vi dig onlinekurset "Tryk dig selv glad"Pris: Prisen er 2900 + moms for de første 10 tilmeldte, herefter er prisen 3600 + moms 
Antal pladser på holdet: 24

Mulighed for ratebetaling. Betal for kurset i 3 rater a 1208,34 kr. + 100 kr. i administrationsgebyr pr. rate (300 kr. i alt). Beløbet er inklusiv moms og viser prisen pr. rate ved early bird rabat. 

Jeg vil SÅ gerne med!

Hvem underviser?
Katrine Birk er den primære underviser på kurset. Derudover vil der være super søde og topdygtige Holistiske energiterapeuter med, til at hjælpe dig :-) 

Find onlinekurset "Tryk dig selv glad" her