Du lærer cupping med særlig fokus på forløsning af spændinger, stagnation og smerter i:

- Ryg
- Nakke
- Skuldre
- Hals
- Kæber
- Hoved (hovedpine)


Derudover ansigtscupping med fokus på at:

- Reducere urenheder
- Mindske linjer
- Stimulere ansigtszoner
- Forløse hovedpiner og kæbespændinger

 

Meld dig til her

Hør mere om cupping kurset her 

Hvad er cupping terapi og hvorfor? 

Cuppingterapi er en populær behandlingsmetode, som med kæmpe effekt kan lindre spændinger og smerter i kroppen, og skabe mere frihed til at have det godt. 

Katrine Birk har 15 års erfaring med cupping, og har hjulpet flere hundrede klienter med f.eks med at fjerne rygsmerter, spændingshovedpine, migræne mm. ved hjælp af cupping-terapi. 

Her er en meget kort forklaring, på teorien bag cupping-terapi: 

Mærkerne efter cupping er affaldsstoffer eller gammel stagneret uiltet blod, fra svage eller ødelagte blodkar. Ved at massere dybt med vakuum, bliver den uiltede blod trukket ud, så bliver der plads til ny frisk blod i musklerne.

De nogengange sorte mærker, er altså uiletet blod, som nu er blevet trukket ud, og kroppen har mulighed for at skille sig af med det.

Det gamle uiltede blod har forhindret nyt frisk blod at løbe igennem. Frisk blod i musklerne og god blodgennemstrømning er lækkert.

Så kan smerter + spændinger kan blive reduceret. Jo bedre blodgennemstrømning, des færre smerter.

Kun dér hvor der er "noget at komme efter" inde i kroppen, kommer der mærker. Dér hvor musklerne trives godt og der ikke sidder noget "gammel blod, eller nogen ødelagte og svage blodkar" kan der måske komme lidt rødme ligesom normal massage, men ikke de vilde mærker.

Cupping er helt normalt i flere kulturer i verden, og har angiveligt også været brugt i DK i middelalderen. Mange sportfolk bruger det også, til at opnå stærkere og sundere muskulatur. 

2 dages Cupping Kursus

Tid og sted

Datoer - vælg mellem:

22 + 23 august kl 9.30 - 16.00

eller

24 + 25 oktober kl 9.30 - 16.00

Alle kan være med 

Kurset kan bruges til dig der gerne vil cupping til husbehov, altså cuppe dig selv, din familie mm. (eller fortælle din familie, hvordan de skal cuppe dig!)

Derudover kan du også med fordel bruge kurset, hvis du i forvejen er professionel behandler, og ønsker at udvide dine behandlinger med cupping. 

På kurset vil vi cuppe os selv og hinanden.


'

Pris

Normal pris: 2.850 kr + moms 
(pris inkl moms 3.562,5 kr)

Earlybird rabat ved tilmelding inden 15/7
Spar 500 kr få kurset til 2.350 kr + moms 

(2.937,5 kr inkl moms)

Inkl. kursusdagene, certifikat og onlinestudie

Læs handelsbetingelser her

Meld dig til her

Hos Katrine Birk

Lær at brug cupping i dine behandlinger, 
til dig selv, eller til hjemmebrug

Cupper du lærer at behandle med

På kurset lærer du at bruge plastic cupper med vakum, samt silikone cupper. Det kan være en fordel for dig, hvis du har et cuppingsæt i forvejen, at tage det med (så har du flere cupper at bruge) men du kan også sagtens låne cupper på kurset. 

Cupping sæt med vakum som er det primære vi vil bruges kan fåes for  ca 200 - 600 kr afhængig af hvor mange cupper du ønsker. Du kan blandt andet købe cupping vakumsæt, ansigtscupper og silikonecupper her 
(Vi har intet med salget at gøre)


'

Den nødvendige teori, materiale og certifikat

Kurset består rigtig meget af handson, så du virkelig kan få øvet dig, og gå hjem og bruge det efterfølgende. Men vi gennemgår selvfølgelig også den nødvendige teori omkring cupping, kontraindikationer mm. 

Du får udleveret materiale og certifikat på din deltagelse. 

Udover det fysiske kursus, får du efterfølgende adgang til et onlinestudie, hvor du har mulighed for at repetere dine færdigheder, og se videoer af udført cupping terapi. 

Rate betaling

Kurset kan betales samlet eller i 3 rater (inkl rategebyr på 50 kr pr rate)

1. rate betales ved tilmelding - herefter bliver raterne trukket med 30 dages mellemrum

Spørgsmål?

Send en mail til info@katrinebirk.dk


Sted:

God energi v. Katrine Birk
Bagsvædvej 70B, 1 sal 
2800 Kongens Lyngby

Det er gratis parkering i området, offentlig transport lige til døren, og nemt at komme til fra f.eks København 

"Efter de 2 dages kursus, gik jeg derfra med en skøn følelse og føler sagtens jeg kan behandle andre, hvilket jeg også har gjort"

"Jeg brugte 2 dage sammen med Katrine, i de skønne lokaler i Lyngby. 
Man føler sig straks velkommen i de varme, lyse lokaler. 

Selve kurset var vanvittig spændende fra start til slut. Der var både teori og praksis, så man kommer hjem med nogle skønne mærker 

Efter de 2 dages kursus, gik jeg derfra med en skøn følelse og føler sagtens jeg kan behandle andre, hvilket jeg også har gjort 🤗 og så er det altid dejligt at lære noget nyt.

Katrine er en skøn person og hendes glæde smitter af på alle der er i rummet sammen med hende. Stemningen var fantastisk og man kan ikke blive andet end i godt humør. 

Jeg kan klart anbefale et kursus hos Katrine og glæder mig til det næste kursus."

Louise Reistrup


"Jeg er begyndt at tilbyde behandlingen i min klinik"

"Jeg har været på Katrines 2 dages cuppingkursus d. 19.-20. Oktober.
Det var faktisk mest af nysgerrighed jeg tilmeldte mig, da jeg aldrig havde prøvet cupping, men jeg bliver altid fyldt med energi og lyst til at mere når jeg er på kursus hos Katrine og denne gang endda i hendes helt nye lækre lokaler i Lyngby.

Katrines dejlig afslappede måde at formidle på gør, at ingen kommer til at føle de ikke passer ind. 

Jeg kan kun anbefale alle med interesse for Cupping at tage på et 2 dags kursus hos Katrine. Det var enormt givende, og alle kan have glæde af at kunne cupping. 

Jeg er begyndt at tilbyde behandlingen i min klinik, selvom det ikke var planen inden jeg tog på kursus. 

Cupping kan virkelig noget både som privat og proff
Igen tak for nogen dejlige dage i godt selskab"

Mvh. Krops-harmoni v/ Addy K. Poulsen
Kropsharmoni.dk

"Jeg kan kun anbefale alle med interesse for Cupping at tage på et 2 dags kursus hos Katrine. Det var enormt givende, og alle kan have glæde af at kunne cupping."

Krops-harmoni v/ Addy K. Poulsen

"Efter de 2 dages kursus, gik jeg derfra med en skøn følelse og føler sagtens jeg kan behandle andre, hvilket jeg også har gjort"

Louise ReistrupTusind tak for et fantastisk cuppingkursus! Jeg blev meget klogere og modigere, og jeg er så småt gået igang med at cuppe venner igen efter en længere pause. Du er super god til at undervise, og det var så dejligt at blive inspireret af din kæmpe viden og skønne energi. I holdt alle et virkelig fint space for os deltagere. Mange mange tak for det. 

Mette christensen 

22 + 23 august eller  24 + 25 oktober