Du lærer cupping med særlig fokus på forløsning af spændinger, stagnation og smerter i:

- Ryg
- Nakke
- Skuldre
- Hals
- Kæber
- Hoved (hovedpine)


Derudover ansigtscupping med fokus på at:

- Reducere urenheder
- Mindske linjer
- Stimulere ansigtszoner
- Forløse hovedpiner og kæbespændinger

 

Tilmeld dig her

Hør mere om cupping kurset her 

Hvad er cupping terapi og hvorfor? 

Cuppingterapi - Hvis du ikke kender det, kan det være, du synes mærkerne se ret vilde ud. Men faktisk er cupping noget af det mest effektive jeg har oplevet, til forløse spændinger, trække ubalancer ud, og skabe mere frihed i kroppen  

- Jeg har f.eks oplevet at have folk på briksen, som har haft ondt i ryggen flere år, og prøvet aaaalt muligt - få cupping, og så gik deres smerter væk 

- Jeg har også oplevet folk som har døjet med supermeget spædningshovedpine eller migræne - hvor cupping har været dét der hjalp dem 

- Generelt, er jeg virkelig begejstret for cupping til alle former for muskelspændinger, og også som støtte til at trække ubalancer ud, og til at stimulere akupressur-punkter

Her er en meget kort forklaring, på teorien bag cupping-terapi: 

Mærkerne efter cupping er affaldsstoffer eller gammel stagneret uiltet blod, fra svage eller ødelagte blodkar. Ved at massere dybt med vakuum, bliver den uiltede blod trukket ud, så bliver der plads til ny frisk blod i musklerne.

De nogengange sorte mærker, er altså uiletet blod, som nu er blevet trukket ud, og kroppen har mulighed for at skille sig af med det.

Det gamle uiltede blod har forhindret nyt frisk blod at løbe igennem. Frisk blod i musklerne og god blodgennemstrømning er lækkert.

Så kan smerter + spændinger kan blive reduceret. Jo bedre blodgennemstrømning, des færre smerter.

Kun dér hvor der er "noget at komme efter" inde i kroppen, kommer der mærker. Dér hvor musklerne trives godt og der ikke sidder noget "gammel blod, eller nogen ødelagte og svage blodkar" kan der måske komme lidt rødme ligesom normal massage, men ikke de vilde mærker.

Cupping er helt normalt i flere kulturer i verden, og har angiveligt også været brugt i DK i middelalderen. Mange sportfolk bruger det også, til at opnå stærkere og sundere muskulatur.

2 dages Cupping Kursus

Tid og sted

Datoer - vælg mellem:

- 6 + 7 september UDSOLGT (Nørrebro)

- 19 + 20 oktober LEDIGE PLADSER

kl 10.00 - 16.00 første dagen
kl 09.30 -16.00 på anden dag 

Alle kan være med 

Kurset kan bruges til dig der gerne vil cupping til husbehov, altså cuppe dig selv, din familie mm. (eller fortælle din familie, hvordan de skal cuppe dig!)

Derudover kan du også med fordel bruge kurset, hvis du i forvejen er professionel behandler, og ønsker at udvide dine behandlinger med cupping. 

På kurset vil vi cuppe os selv og hinanden.


'

Pris

2.550 kr + moms
(pris inkl moms 3.187,5 kr)

Inkl. kursusdagene, certifikat og onlinestudie

Læs handelsbetingelser her

Tilmeld dig her

Hos Katrine Birk

Lær at brug cupping i dine behandlinger, 
til dig selv, eller til hjemmebrug

Cupper du lærer at behandle med

På kurset lærer du at bruge plastic cupper med vakum, samt silikone cupper. Det kan være en fordel for dig, hvis du har et cuppingsæt i forvejen, at tage det med (så har du flere cupper at bruge) men du kan også sagtens låne cupper på kurset. 

Cupping sæt med vakum som er det primære vi vil bruges kan fåes for  ca 200 - 600 kr afhængig af hvor mange cupper du ønsker. Du kan blandt andet købe cupping vakumsæt, ansigtscupper og silikonecupper her 
(Vi har intet med salget at gøre)


'

Den nødvendige teori, materiale og certifikat

Kurset består rigtig meget af handson, så du virkelig kan få øvet dig, og gå hjem og bruge det efterfølgende. Men vi gennemgår selvfølgelig også den nødvendige teori omkring cupping, kontraindikationer mm. 

Du får udleveret materiale og certifikat på din deltagelse. 

Udover det fysiske kursus, får du efterfølgende adgang til et onlinestudie, hvor du har mulighed for at repetere dine færdigheder, og se videoer af udført cupping terapi. 

Rate betaling

Kurset kan betales samlet eller i 3 rater a 900 kr + moms (inkl rategebyr på 50 kr pr rate)

1. rate betales ved tilmelding - herefter bliver raterne trukket med 30 dages mellemrum

Spørgsmål?

Send en mail til info@katrinebirk.dk

Nye datoer

6 + 7 september UDSOLGT

19 + 20 Oktober LEDIGE PLADSER


Sted:

God energi v. Katrine Birk
Bagsvædvej 70B, 1 sal 
2800 Kongens Lyngby

Det er gratis parkering i området, offentlig transport lige til døren, og nemt at komme til fra f.eks København