Kan din amme baby få forstoppelse?

Tilbage

Det er et rigtig godt spørgsmål, for mange eksperter fortæller dig at det ikke kan lade sig gøre. Babyer optager alt næring fra mælken og derfor laver de ikke lort, det er helt normalt. Og jeg er enig, fuldammede babyer kan sagtens have det fint med ikke at skide i mange dage, og så er alt jo godt.

Men hvorfor har mange babyer så ondt i maven?

Fordi.

Der er super mange fuldammende skønne babyer som har forstoppelse alligevel!

Jeg er hverken forsker eller læge, men jeg har til gengæld behandlet over 100 babyer med ondt i maven. og undervist endnu flere forældre i hvordan de selv behandler med zoneterapi hjemmefra. WOW en effekt!

Dette er hvad der sker:

  1. Baby har ondt i maven, vrider sig, græder, er urolig.
  2. Baby får zoneterapi af sine forældre eller en zoneterapeut.
  3. Baby laver en ordentlig lorte ble.
  4. Baby bliver helt rolig, og har ikke længere ondt i maven.

I min verden er dét altså forstoppelse, uanset hvad eksperterne så påstår. En anden væsentlig faktor er også – at forældrene selv intuitivt vurderer at det er forstoppelse babyen har. Og jeg har stor respekt for din intuition som forælder, kæmpe respekt, giga respekt faktisk. Jeg tror at du kender din baby meget bedre end nogen eksperter. Derfor er du også den bedste til at hjælpe din baby, fordi du kan mærke hvad din baby har behov for.

Attention alle forældre! Du rent faktisk kan stille noget op! Lige nu endda! Der findes masser af mulighedder, og det behøver ikke være indviklet og kompliceret, dyrt og besværligt.

Brug 7 minutter på at se min gratis videoguide “Hjælp til baby med forstoppelse” – Du lærer nogle skarpe tricks til, hvordan du får sat gang i maven lige nu og her.

Og det er ikke det eneste!

Jeg har lavet et komplet zoneterapi kursus, som giver dig mulighed for at behandle din baby hjemmefra. Du lærer hvad der virker og hvordan du behandler når din baby har forstoppelse, ondt i maven, kolik og diarré.
Du lærer at behandle i dybden som en zoneterapeut, og du får komplette akupressurguides, samt en masse spændende bonus materiale.
Online kursus: Lær at gi prof zoneterapi og akupressur til din babys mave her.

“Katrine Birk er ekspert i at få babyer til at skide”
Simone Andersen, mor til 2.

share this article

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.