Tryk & glad behandlere

Sjælland & øerne

Vicki Gylling

Solrød Strand

Kærlig og nænsom hjælp til dig og din baby, så I kan opnå harmoni i krop og sind. Jeg har i mange år interesseret mig for kroppen, hvordan den fungerer optimalt og hvorfor den i nogle tilfælde ikke gør.

Se profil

Tine Romer

Ishøj

Jeg elsker at gøre en forskel for både børn og voksne. Den alternative tilgang til kroppen betyder meget for mig, da jeg tror på den intelligente krop. Fokus, nærvær, hjælp og støtte gør en kæmpe forskel.

Se profil

Stella Dea Jensen

Køge

Glad, tryg og rolig baby. Jeg tilbyder blid behandling med stor virkning. Hurtige forandringer og effektive resultater. Alternativ baby og børne energiterapi er stille og kærlig behandling af babyer.

Se profil

Sara Oxenvad

Valby

Healende, blid og omsorgsfuld behandling med fokus på ro, nærhed og balance. Det unikke ved mig er min ro, min stærke intuition og min kærlige måde at møde dit barn og Jer som familie.

Se profil

Mie Mikkelsen

Dragør (jeg kører ud til jer pt.)

Mit hjerte brænder for de små - jeg brænder for at give dem en harmonisk start på livet og skabe en bedre balance fra spæd og gennem hele livet. Jeg tror på en tidlig indsats og en stærk relation mellem forældre og børn.

Se profil

Matilde Clemmensen

Vesterborg

Jeg elsker at behandle og arbejde sammen med babyer og børn. At opleve deres kontakt til kropppen, deres energi og deres umiddelbarhed. Det er det fineste og reneste arbejde for mig ❤ Matilde

Se profil

Marie Vester Brændstrup

Brøndby

Jeg elsker at behandle babyer og børn og det bedste jeg ved er at se hvordan min behandling hjælper andre familier. Jeg behandler med zoneterapi, blide tryk på akupressur punkter og energibehandling.

Se profil

Lone Helen Petersen

Græsted

Mit fokus er hos baby/tumling/større børn, men sandelig også deres forældre, der kan være urimelige forventninger til. Jeg er uddannet hos Katrine og behandler med en blid, rolig, afslappet og stille energi.

Se profil

Lea Nikander

Lynge

Naturlig behandling af babyer & børn i rolige og kærlige omgivelser. Jeg hjælper dit barn af med ubalancer og ubehag ved hjælp af zoneterapi, akupressur, babymassage og EFT. Energi og udvikling styrkes hos barnet.

Se profil

Kristina Petersen

Holbæk

Alle spædbørn og småbørnsfamilier oplever i perioder at deres baby er ude af balance. Det kan være problemer med maven, vejrtrækningen, søvn og meget gråd. Med nærvær og forståelse skaber jeg balance igen.

Se profil

Ellie Bruun

København NV

Ellie Bruun. 32 år, mor til 2, og bosiddende i København NV. Udover tryk og glad behandler er jeg Intuitiv Massør, Yogainstruktør, Doula, Numerolog og Spirituel Mentor. Altid holistisk tilgang.

Se profil

Ditte Maria Nielsen

Frederiksberg

I hyggelige omgivelser på Frederiksberg, behandler jeg babyer og børn med zoneterapi og akupressur. Gennem blide tryk kan jeg hjælpe dit barn af med diverse ubalancer. Jeg glæder mig til at se jer!

Se profil

Jylland

Taja Lykke Jensen

Tjele

Alle fortjener at have det godt 💜 Jeg brænder inderligt for at hjælpe børn til at (gen)finde balance i krop, psyke og sjæl 🙏🏻 Dét gør jeg ved at behandle børn og forældre - vi er nemlig en altafgørende kilde til vores børns trivsel.

Se profil

Sussie Kirkegaard

Hornsyld

Jeg ser frem til at behandle lige præcis dit barn, helt blidt og naturligt med tryk, tapping eller massage, der støtter kroppen i at heale sig selv og give jer forældre vejledning til selv at fortsætte hjemme.

Se profil

Signe Nielsen

Østbirk

Her er der masser af tid og hjerterum til alle de dejlige og forskellige børn, som kommer i klinikken. Jeg elsker at arbejde med børn, de reagerer ofte hurtigt på behandlingen og de selv kan mærke hvor godt det er for dem.

Se profil

Louise Carina Haagen Bue

Varde

Jeg er jordemoder og baby- og børnebehandler med særlig interesse for styrkelse af familiebåndet, hvor forældrene får redskaber til udvikling eller forbedring i nyfødt perioden.

Se profil

Eva Raguse

Sønderborg

Jeg elsker at have børn på briksen, elsker deres naturlige autentiske måde at være i verden på. Børnene er vores fremtid, og jeg ønsker sådan at kunne hjælpe dem tidligt til at få et balanceret liv.

Se profil

Christine Larsen

Ølgod

Fantastisk hvordan vi kan lindre ubalancer i krop og sind gennem kroppen, helt naturligt. Lindring af: eksamensangst, søvnproblemer, vådligger, forstoppelse, køresyge, vokseværk, stress og svækket immunforsvar.

Se profil

Anne Kjærgaard

Aalestrup

Jeg tror på, at vi selv kan hjælpe vores børn til at være i en sund og naturlig balance. Jeg behandler altid på børnenes præmisser og elsker at se den forskel, det kan gøre for vores børn.

Se profil

Fyn

Kathrine Esther Johansson

Svendborg

Jeg er utroligt fascineret af babyer og børn, og jeg elsker at hjælpe dem til at finde ro og balance. Jeg afhjælper ubalancer gennem en kærlig intuitiv behandling med zoneterapi, akupressur, blid massage og EFT.

Se profil

Christina Høghamar

Middelfart

Børn har et helt særligt sted i mit hjerte og jeg nyder at kunne hjælpe dem naturligt med diverse udfordringer. Jeg behandler kærligt og med den største respekt for barnet og dets grænser.

Se profil

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.