Vicki Gylling

Solrød Strand

Tilbage

Jeg hedder Vicki og er 33 år gammel.

Jeg har i mange år interesseret mig for kroppen, hvordan den fungerer optimalt og hvorfor den i nogle tilfælde ikke gør. Jeg har selv prøvet forskellige behandlingsformer gennem mit voksne liv og hver gang været forbløffet over, hvordan man med meget enkle midler kan hjælpe kroppen til at komme tilbage i balance.

For 3 1/2 år siden blev jeg mor for første gang og det førte nogle udfordringer med sig. Amningen fungerede ikke, trods et brændende ønske om, at det skulle lykkes. Min lille baby sov dårligt og havde mange problemer med maven. Jeg var ulykkelig over, jeg ikke kunne hjælpe ham mere.

For lidt over et år siden kom min anden søn til verden og trods en overbevisning om, at tingene ville være anderledes denne gang, løb vi hurtigt ind i problemer. Denne gang ville jeg selv gerne kunne hjælpe ham og gøre en forskel. Derfor besluttede jeg mig for at tage en uddannelse ved den skønne Katrine Birk og jeg har ikke fortrudt et sekund.

Nu er jeg i stand til at hjælpe mine børn og alle andre der har forskellige gener og sygdomme. Jeg har god erfaring med at hjælpe babyer, der har problemer med maven, har problemer med at finde ro, er meget kede af det og har skævheder eller låsninger i kroppen efter fødslen. Jeg har også behandlet voksne med stress og fysiske smerter som ondt i ryg og diskusprolaps, med stor succes.

Jeg anbefaler som udgangspunkt et behandlingsforløb på 3 gange, afhængig af hvad problemet er. Du får altid punkter med hjem, så du selv kan supplere behandlingen og derved opnår større og hurtigere effekt. Jeg tager gerne ud til mødregrupper og behandler babyer og mødre, eller afholder workshops hvor man som forældre lærer selv at behandle sin baby.

Udover at være behandler er jeg uddannet pædagog og har arbejdet med børn i mange år. Jeg har altid vidst at jeg ville hjælpe mennesker, der havde brug for det og nu har jeg fundet endnu en måde at gøre det på.

Vicki Gylling

Lodden 3
2680 Solrød Strand
Tlf: 22 77 24 23

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.