Kurser & workshops

Følelseshealing – 3 dages akupressurkursus

Akupressurkursus over 3 dage med fokus på at heale stress, angst, vrede, jalousi, bekymring og dårligt selvværd. Velkommen til et unikt akupressurkursus, som gør dig i stand til at forstå og heale stagnerede følelser.

2 dages kursus i cupping

Lær at brug cupping til dig selv og andre - med fokus på ryg/nakke/hals - men også ansigtscupping + cupping på lår, arme osv

Zoneterapikursus – 3 dage + onlinestudie

Lær at bruge vidunderlige zoner på dig selv, familie eller klienter. Et kursus i grundlæggende basis zoneterapi. Kurset kan bruges både privat og professionelt.

Onlinekursus: Tryk & glad baby

Dette er kurset som gør dig ekspert i, at bruge akupressur og zoneterapi derhjemme til din baby. Du lærer at behandle dybdegående og effektivt mod maveproblemer, søvnproblemer, forkølelse, ømme gummer, eksem og meget meget mere.

Onlinekursus: Tryk dig selv glad

På dette lækre akupressur- og zoneterapi grundkursus, lærer du alt hvad der skal til, for at komme i gang med at give dig selv, venner og familie hjemmebehandling.

Mer’ Honning

I dette online-space, modtager du alt det, dit indre barn har brug for, for at blive ført op til nutiden, taget sig kærligt af og bidrage positivt i stedet for at styre showet ubevidst.

Akupressur & energiterapi – 2 dages kursus

Grundkursus i akupressur, hvor du lærer at behandle mod en masse typiske gener og sygdomme.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.