Mit navn er Katrine Birk

Min misson er at gøre det nemt for dig at skabe balance i kroppen, flow og god energi i livet, hos dig selv og dine børn - med zoneterapi, akupressur, hjerte, intuition, kærlighed og andre gode redskaber

Uddannelser, kurser, events, bøger, apps og mere

Jeg har skabt “Tryk & Glad”-universet, hvor jeg har udgivet 6 bøger, en app og en masse selvhjælpsvideoer, som rigtigt mange benytter sig af via YouTube, på min hjemmeside og diverse sociale medier. 

Derudover har jeg stiftet uddannelsen til “Holistisk Energiterapeut & Mentor” og “Tryk & Glad Behandler”. Her uddanner jeg de dejligste mennesker i at udføre lækre, kærlige, intuitive og effektive behandlinger på både voksne, børn og babyer. Jeg har uddannet over 200 dejlige sjæle og haft endnu flere på kurser og workshops.

Jeg afholder også kurser, workshops og nogle gange kæmpe events inden for både alternativ behandling, energiarbejde og personlig udvikling. Med hjertet først, motiveret af glæde og begejstring, elsker jeg at skabe nye ting og føre idéer ud i livet.

Behandler fra jeg var 18 år

Jeg har altid beskæftiget mig med alternativ behandling og personlig udvikling. Derfor kunne jeg også starte op som selvstændig behandler allerede som 18-årig. Jeg har haft min egen klinik i mange år og gjort mig en masse erfaringer om, hvad der virker, og hvad der ikke virker for folk, når de døjer med ubalancer. De erfaringer er jeg vildt passioneret omkring at give videre i dag. Både når jeg uddanner behandlere, og når jeg viser, hvordan man kan bruge zoneterapi og akupressur hjemme til voksne og børn.

Teamet bag virksomheden

Jeg er langt fra alene om at skabe alle de her ting. Jeg har en assistent, som jeg elsker overalt på jorden, Ida Hjære Langkjær, hun er kvinden bag mine mails og alt andet praktisk i min virksomhed. Derudover har jeg min power-PR-kvinde Sofie Winther Askgaard, som hjælper mig med at sprede budskabet ud til hele landet, lave hjemmebehandlings-guides og skrive artikler i magasiner og andre medier. Jeg har også min elskede kursus- og uddannelsesassistent Nanuka, som altid er min højre hånd, når jeg afholder kurser, workshops og uddannelser. Samt mange flere der hjælper mig hist og her, når jeg afholder noget. Derudover har jeg et dejligt og tæt samarbejde med min revisor, Casper Lindemose, og bogholder, Ole Snegaard, som jeg også anser som en kæmpe vigtig del af min virksomhed. 

4 børn på 69 kvadratmeter

Jeg bor i en 69 kvm lejlighed på Amager med min dejlige kæreste Casper Bach Hegstrup og alle vores mange børn. Casper er manden bag al musikken på radiokanalen P6 Beat og prisvindende radiovært (halløj og tillykke!). Tilsammen har vi 4 piger i alderen 3, 4, 6 og 7 år – der er gang i den, hvilket er noget af det mest hyggelige og lærerige i livet. 

Vores værdier som familie er, at alle skal have lov til at udtrykke sig frit og have det, som man har det, uden at blive dømt som “rigtig” eller “forkert”. Ingen følelser er forbudte, og alle skal have lov til at udtrykke deres inderste. Hos os skal alle være ligeværdige, selvom det er de voksne, der bestemmer. Der skal være plads til frihed, leg, sjov, hygge og kærlighed. At alle trives, føler sig set, elsket og værdsat, er en kæmpe interesse og prioritet hos mig. Derfor har jeg også taget flere kurser og uddannelser inden for familievejledning, og jeg er lige nu i gang med en længere uddannelse som familieterapeut.

Vi bor i en charmerende lejlighed med masser af farve, hyggekroge, tusch på væggene og ufærdige projekter. Vi har en dør ud til en forhave og kører en form for kolonihavestil inde i byen. Det er simpelthen så hyggeligt og sjovt, og vi elsker det. 

Når vores børn ikke er hjemme, er de to piger, som jeg har avlet, hos deres far, og de to piger, som Casper har avlet, hos deres mor. Det er nogle søde og dejlige eks’er, vi hver især har, hvilket er en kæmpe gave. Når børnene er hos dem, bruger Casper og jeg tiden på at rydde op og vaske tøj efter en uge med børn, samt drikke vin, spise ude, tage til koncerter og generelt lege unge og frie.

Du har poweren

Jeg arbejder ud fra grundtanken om, at vi alle er i stand til at heale og helbrede os selv og andre. Vi er født med en masse naturlige gaver fra kroppen i form af tilgængelige zoner og akupunkturpunkter, og jeg ønsker, at alle skal kende til de gavnlige virkninger, vi kan skabe ved at trykke på vores egen krop. Derudover elsker jeg også at vise mennesker vejen til at tage poweren hjem i deres eget liv og skabe alt det, de drømmer om.

Lær mig at kende på Instagram

Jeg deler mange bidder af mit liv, mine holdninger, mine erfaringer og en masse ligegyldigt fjol på min instagram @katrine_birk – du er totalt velkommen til at følge med i mit univers, hvis du synes, det er spændende.

Mine uddannelser

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.