Matilde Clemmensen

Vesterborg

Hjertelig velkommen til min side – Jeg hedder Matilde <3

Jeg har i flere år arbejdet med det alternative og energimæssige. Jeg har tidligere arbejdet med massage, healing, meditationer, yoga m.m.

Jeg blev i oktober 2017 færdiguddannet Alternativ baby og børnebehandler med et Tryk og glad-certifikat. Jeg har eget behandlerrum hjemme ved min private bolig, hvor jeg behandler babyer og børn til at få mere balance i kroppen, booste kroppen og støtte op om kroppens egne processer.

I mine behandlinger laver jeg zoneterapi, akupressur, EFT-behandlinger, massage og energiarbejde.

Derudover holder jeg Tryk og glad-workshops, hvor jeg underviser forældre, mødregrupper o.lign i at hjemmebehandle.

Jeg brænder for kontakten med børn og kontakten til den indre og naturlige balance, som vi alle har i os. At hjælpe børn igennem de ubalancer, som har sat sig som uhensigtsmæssige blokeringer i deres krop. (fysisk som psykisk)

Ved mine behandlinger går jeg meget op i børnenes behov og lyst. Jeg sætter pris på den kreative form for behandling jeg arbejder med, i arbejdet med børn.

Jeg brænder for at lære forældre og børn at mærke indad, stole på det de mærker og at handle på det. Jeg ønsker at dele og formidle den vigtighed det er, at mærke vores kroppen, mærke os og mærke det der er omkring os.

Til januar 2017 bliver jeg færdig med min pædagoguddannelse, men skal fortsat arbejde med behandlinger i mit hjem.

Helt privat elsker jeg naturen, har fokus på min familie, det alternative, kroppen og kontakten til vores inderste.

Vi har valgt at leve et liv, som er drevet af lyst, nærhed, ro og opmærksomhed. Jeg er hjemmegående med vores datter og mit arbejde er, at behandle jeres skønne babyer og børn <3

Gå endelig ind og tjek min facebook-side “Matilde HjerteTryk” og send mig gerne en besked ved spørgsmål eller lyst til behandling! <3

Varme og kærlige tanker på din vej !

Matilde Clemmensen

Rosningevej 1
4953 Vesterborg
Lolland
Tlf: 51 40 73 51

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.