Christina Høghamar

Middelfart

Hjerteligt velkommen til et lille indblik i noget af hvad jeg kan tilbyde Jer i  min lille klinik, Mor & baby – i balance

Tryk og glad baby og børnebehandling er en naturlig, lækker, blid og kærlig behandling til din baby eller dit barn.

Jeg arbejder med en kombination af akupressur, zoneterapi, massage og energiterapi, når jeg behandler de små. Dette er en skøn og effektiv behandlingsform, hvor lidt kan rykke rigtig meget.

Børn har en fantastisk kontakt til deres krop og kan intuitivt mærke hvad der er godt for dem og de tager derfor utrolig godt imod behandlingen.

Behandlingen er god til alle former for ubalancer. F.eks, maveproblemer, kolik, reflux, uro, stress, dårlig søvn, øreproblemer, svækket immunforsvar, gentagne forkølelser, hovedpine og meget andet.

Under behandlingen er det meget vigtigt for mig, at lytte til dit barns ønsker og behov – og gøre behandling til en dejlig og tryg stund. Derfor foregår behandlingen fuldstændig på dit barns præmisser og  nogle behandlinger vil deraf også være kortere end andre. Det er dit barn der bestemmer. Langt oftest falder børnene dog hurtigt fuldstændig til ro og nyder behandligen og tager imod på fineste vis.

Uanset, giver jeg Jer altid tryk eller massage med hjem, så I selv har mulighed for også at hjælpe og understøtte behandlingen hjemme. Faktisk ser jeg klart større succes med behandlingerne når det bliver et samarbejde imellem mig som behandler og Jer som forældre.

I skal være så hjerteligt velkomne.

MIn klinik ligger på Hindbærranken 5, 5500 Middelfart.

Find mere information på. www.morogbabyibalance.dk

eller på www.facebook.dk/morogbabyibalance.

Kontakt mig meget gerne via mail: kontakt@morogbabyibalance.dk eller ring på: 42686414

De kærligste Hilsner

Christina

Christina Høghamar

HIndbærranken 5
5500 Middelfart
Tlf: 42 68 64 14

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.