Lone Helen Petersen

Græsted

Hej!

Jeg hedder Lone, er bosat og behandler fra min klinik “Lones Hjertebiks” i Græsted. Jeg kommer også ud til dig og giver tips om punkter til hjemmebehandling m.m. i mine workshops <3 bl.a. i mødregrupper.

Jeg bliver altid helt varm om hjertet når jeg får mulighed for at hjælpe en ny baby gennem mine behandlinger, det er så skønt at kunne gøre en forskel.

Det er endnu mere skønt, at der findes den mulighed, at I selv som forældre kan lære at behandle jeres Guld. Sammen kan vi hjælpe baby til den mest optimale start på livet.

Den første kontakt i min behandling er at skabe tryghed og tillid så baby er åben for det videre forløb. Det kan være forskelligt hvordan din baby tager imod – alt afhængig af hvilken udfordring/ubalance der er. Generalt vil jeg foreslå en start behandling på min. 3 behandlinger, og derefter tage en ny vurdering.

Jeg behandler bl.a. med Zoneterapi – Akupressur (rolige tryk på medianbaner) – Babymassage – EFT (tapping på udvalgte punkter) der forløser blokerede følelser som angst, frygt, stress, Healing og ikke mindst brugen af min Intuition.

Det sker at du som forælder, kan have brug for en behandling også. I den travle hverdag og med vores egne og andres forventninger til at du skal ha check på alt, kan det være en befrielse at blive healet, få en samtale der kan styrke vores selvværd, eller give tid til en Healingsmassage.

Du er Hjertelig <3 Velkommen til at kontakte mig for videre og mere uddybet info.

Mange hilsner og på gensyn

Lones <3 Hjertebiks <3

Lone Helen Petersen

Skovhusvej 27
3230 Græsted
Tlf: 50 80 80 52

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.