Kathrine Esther Johansson

Svendborg

Kæreste du <3

Det kan være hårdt og overvældende at blive gravid, at starte familielivet op efter fødsel og der kan opstå en masse bekymringer, der kan være svære at takle. Baby kan have kolik, øjenbetændelse, forstoppelse, vil ikke amme, og mange andre dilemmaer, man som mor og far skal tage stilling til.

Jeg vil hjertens gerne være jeres guide i starten på det nye liv. Både i de psykiske og fysiske udfordringer.

Jeg tilbyder en kærlig holistisk behandling af baby og mor/far, hvor jeg benytter mig af zoneterapi, akupressur (blide tryk), massage, energiterapi og EFT.

Min behandling vil altid tage udgangspunkt i jeres behov, og vil derfor altid være en tryg, varm og rar oplevelse. Derudover vil jeg altid guide jer i hjemmebehandlingsteknikker, så I kan fortsætte behandlingen hjemme, om nødvendigt.

Jeg er fuldstændigt forgabt i babyer og børns univers og undersøger derfor hele tiden nye ting, som jeg kan bruge i min vejledning til forældre jeg møder på min vej <3

Jeg er uddannet alternativ baby og børnebehandler hos Katrine Birk. Derudover har jeg – gennem erfaringer – og videnssøgning skabt en rådgivningsplatform til familier, som har svært ved at få enderne til at hænge sammen. Derudover er jeg snart færdiguddannet ammerådgiver.

Jeg har rigtig gode erfaringer med forstoppelse, urolig søvn, udadreagerede adfærd, refluks m.m.

Jeg tager gerne hjem til dig og behandler, men I er også velkomne her.

Jeg knuselsker at lave workshops og komme ud til mødregrupper, hvor der opstår en god dynamik og sparring <3

Kathrine Esther Johansson

Nyborgvej 192
5700 Svendborg
Tlf: 93 93 10 14

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.