Louise Carina Haagen Bue

Varde

Mit job som jordemoder giver mig fordelagtige forudsætninger som baby- og børnebehandler. Jeg har brændt for arbejdet med “den hele familie” siden mine spæde skridt i jordemoderuniverset blev taget. Siden da er det blevet til mange nye familier, der er kommet til.

Jeg elsker at se, hvordan familien udvikler sig eller forbedrer sig i spædbarnsperioden, til at blive en familie med stærke bånd. Derfor er det helt naturligt for mig at inddrage forældre i behandlingen af deres barn. Både rent behandlingsmæssigt, men også med råd og vejledning omkring parforholdsrelationer, amning, søskendejalouxi, bedsteforældre og alt det, der kan påvirke familiebåndet.

Oftest vil en behandling hos mig udløse hjemmeopgaver, hvor du som forælder bliver grundigt vejledt i at behandle dit barn. Behandlingen kan foregå enten i min klinik, der er oprettet i mit private hjemme, eller i dit eget hjem. Jeg kører ud til mødregrupper, hvor jeg kombinerer babybehandling med wellness for mødrene.

Ligeledes afholder jeg kurser i hjælp til selvhjælp, hvor du som forældre får en grundig indføring i behandling af dit barn for almindelig kendte udfordringer som fx søvn, snotnæser og mavegener.

Louise Carina Haagen Bue

Storegade 17A
6800 Varde
Tlf: 41 83 73 75

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.