Ditte Maria Nielsen

Frederiksberg

Jeg bor på Frederiksberg med min dejlige kæreste og vores to søde teenagepiger. Jeg er uddannet jordemoder og har arbejdet på både fødegang og barselsgang i flere år, hvor jeg elskede at have daglig kontakt med mange skønne familier. Min behandling tilbydes i den private jordemoderklinik Den gode barsel som ligger på Frederiksberg og her tilbyder jeg også holdundervisning og mødregruppe undervisning i babymassage, samt barsels- og ammebesøg, fødselsforberedelse, og jordemoderkonsultationer.

I mit arbejde med nybagte familier, har jeg ofte følt, at jeg manglede et redskab til at kunne afhjælpe diverse spædbarns ubalancer og har tit oplevet at familierne eftersøgte hjælp, udover traditionel medicinsk behandling, til forskellige helbredsmæssige problemstillinger og ubalancer hos deres barn. I den alternative behandling og hos Katrine Birk fandt jeg dette redskab og her brænder mit hjerte især for zoneterapien samt for akupressur og massage, som redskab til at afhjælpe alle former for kropslig ubalance hos de kære små.

Min behandling er også hjælp til selvhjælp, da der altid afsluttes med at I lærer punkter til at behandle videre med hjemme, for at opnå en endnu bedre effekt.

Glæder mig til at se jer og hjælpe jeres baby/ barn med at få bedre flow og balance i kroppen!

Ditte Maria Nielsen

Godthåbsvej 64 A
2000 Frederiksberg
Tlf: 93 60 84 14

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.