Coco Antonia Evely Starleth

Kastrup

Tilbage

Kære skønne Dig

Tak fordi, du er landet på netop min profil.

Mit navn er Coco Antonia Evely Starleth!

Jeg er en person, der altid har været åben overfor nye veje, og som tror på, at vi via bevidsthed og lederskab kan skabe det liv, vi drømmer om. Jeg er dybt overbevist om, at alt er energi, og at vi kan skabe forandring ved at arbejde bevidst med energien. Størstedelen af mit liv har jeg følt mig ensom og anderledes, men i 2018 skete der et kæmpe energiskifte for mig, da jeg tog ansvar for mit liv på en helt ny måde og begyndte at tænke anderledes ved at øge min bevidsthed.

I 2019 mødte jeg min store kærlighed efter 12 år som single, og jeg ved, at det var mit indre arbejde, der gjorde den store forskel. Jeg har en baggrund som Life & Business Coach og Intuitiv Feng Shui Konsulent, og i 2022 valgte jeg at skifte navn for at træde ind i en ny version af mig selv, hvor jeg endeligt kunne lægge gammel smerte og lidelse bag mig.

Nu er jeg blevet uddannet som Numerolog og Holistisk mentor & Energiterapeut, og min vision er at hjælpe dig med at opnå dine ønsker og drømme enten via kodning af dit navn eller via mentoring og kropsterapi. Hvis du ønsker en stor transformation, kan jeg tilbyde et helt skræddersyet forløb, hvor du kan få både et løft via numerologi og arbejde med din krop og traumer via kropsterapi.

Jeg holder til på Amager, Kastrup i mit smukke og varme behandlerrum, hvor der er plads til, at du kan komme præcis, som du er og hvor du vil blive mødt med åbenhed og varme øjne.

Jeg tilbyder 1,5 times behandlinger, hvor der er god tid til, at du kan lande og vi kan tale om dig og dine ønsker og behov. Ingen behandlinger er ens, da jeg målretter behandlingen den enkelte.

Jeg benytter mig af behandlingsteknikker som:

<3 Kranio Sakral Terapi

<3 Zoneterapi

<3 Akupressur

<3 Massage

<3 Cupping- og Facecupping

<3 EFT Tapping

<3 Healing

<3 Visualisering

I mine numerologiske sessioner tilbyder jeg:

<3 Tolkning af fødselsdag- og navn

<3 Navnetjek

<3 Skabelsen af et nyt navn til dig

<3 Specialdesignet efternavn

<3 Opstartsdato- og nyt navn til dit firma

Jeg vil glæde mig til at tage imod dig.

Aller Kærligst

Coco

Coco Antonia Evely Starleth

Vintergækvej 4 st tv
2770 Kastrup
Tlf 26201801

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.