Helle Tindahl Viborg

Aars

Tilbage

I vores fortravlede hverdag glemmer vi ofte at lytte til vores krop og dens signaler, hvilket kan sætte sig som smerter og stagnationer i kroppen.

Ønsker du at prioritere dig selv og give dig selv mere energi i hverdagen kan jeg igennem behandlinger og samtale hjælpe dig med at finde en indre ro og selvtillid der får dit lys til at stråle. 

Holistisk Energiterapi behandlinger kan blandt andet hjælpe dig med at løsne op for smerter i kroppen, uregelmæssige menstruationer, maveproblemer, angst, hjælpe dig i balance under en graviditet eller efter en fødsel.  

I mine behandlinger sammensætter jeg en behandling der er tilpasset din sjæl og krops behov. Jeg arbejder ud fra det hele menneske og de 5 elementer, hvor jeg kombinerer behandlingsformerne: Akupressur, Massage, Cupping, Zoneterapi, Kranio Sakral, EFT, Intuitiv Tapping, Healing, Visualisering og Intuitiv bevægelse.

Du skal ikke bekymre dig om behandlingsformerne når du kommer hos mig og kender du ikke dem alle, er det helt i orden. Ved en behandling kommer du i et trygt rum hos mig, hvor der er plads til dig, lige netop som du er og jeg guider dig igennem og skulle der opstå tvivl, er alle spørgsmål velkommen. 

Jeg ser en stor styrke i kvindens cyklus og den power der findes, samt de ubalancer der kan opstå med vores cyklus og menstruation. Hvis du ønsker at vide mere om, hvad det kan gøre for dig at leve i harmoni med din cyklus, bruger jeg det i behandlingerne og deler jævnligt om emnet på min Instagram: smuktsind.dk og Facebook. 

Jeg deler sammen sted når jeg holder Cacao Ceremonier. Jeg har fra gang til gang forskelligt fokus for mine Cacao Ceremonier, men det vigtigste er, at der er tid til at prioritere dig selv og tune ind i din egen krop. 

Ud over min uddannelse som Holistisk Energiterapeut og Mentor, er jeg uddannet pædagog og er ved at tage certificering som Tryk&Glad behandler. Så har din baby eller barn ubalancer som for eksempel urolig søvn, maveproblemer, væske på ørene eller lignende, vil jeg hjertens gerne hjælpe gennem en behandling. 

Ser frem til at møde dig <3 

Kærligst Helle

Helle Tindahl Viborg

Vestervang 15
9600 Aars
Tlf: 22 26 97 66

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.