Kira Steensgaard

Skive

Holistisk energiterapi

Udover min pædagogiske psykologiske baggrund har jeg valgt at fokusere på kroppens fortællinger, som gang på gang fortæller mig og dig, når der er ubalancer i dit indre system.

Derfor kan du også vælge et forløb, hvor jeg kobler min teoretiske/praktiske pædagogiske psykologiske sammen med kroppen, så dit indre energisystem løsnes op for blokeringer. Jeg kender til kroppens, psykens og sjælens utrolige samspil og påvirkning af hinanden og arbejder derfor på flere planer.

 

Som Holistisk energiterapeut kan jeg afhjælpe dig med en lang række gener som fx:

Vrøvl med maven

Tilbagevendende sygdom

Ondt i kroppen

Eksem

Hormonelle ubalancer

Træthed

 

Som Holistisk energiterapeut kobler jeg samtale og kropslige intuitive behandlinger, som din krop fortæller, den har behov for fx:

Zoneterapi

Akupressur

Healing

EFT

Meridianmassage

Cupping

Dette er blot nogle af de overskønne teknikker, du kan opleve, at jeg som energiterapeut benytter.

Som holistisk energiterapeut arbejder jeg ud fra dig og din energi, tuner mig ind på dit system og tilpasser behandlingen 100% til DIG – hvilket passer fuldstændig perfekt med mine andre tilgange til udvikling.

Samtidig gør min kobling behandlingen effektiv. Jeg oplever gang på gang, at jeg med mit pædagogisk psykologiske afsæt kan støtte op med flow mellem tanker, følelser og krop ved at behandle sammen omkring det hele menneske.

Kira Steensgaard

Vestergade 1, 2. sal
7800 Skive
Tlf: 25 70 10 03

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.