Line Halkjær

Præstø

Tilbage

Velkommen til mit virke som Holistisk Mentor og Energiterapeut med fokus på Ro, Krop og Ærlighed.

Jeg har min klinik i mit hyggelige hjem, Kratly, på Næbvej i Præstø.

Som behandler støtter jeg dig på vejen til at få bedre balance i din krop og i dit sind. Jeg er god til at mærke og lytte til din krops signaler – en ærlig og bæredygtig vej til lindring, klarhed, ro og større livsglæde.

Jeg interesserer mig meget for den naturlige fødsel. Jeg tror på, at alle kvinder kan føde uden udefrakommende hjælp, hvis bare de får lov til at få vækket deres instinkt. Jeg vil gerne være med til at give fødslen tilbage til kvinden. Jeg vil være med til at ændre den fødekultur vi har skabt som indeholder så meget frygt og frakobling fra instinkt og natur.

Har du haft en voldsom fødselsoplevelse? En oplevelse hvor du ikke blev hørt eller set. Hvor dine grænser blev overskredet, uden du følte, at du kunne sige fra. Sidder du tilbage med følelsen af, at noget ikke var, som det skulle være, men samtidig også en følelse af skam over at tænke sådan?

Jeg vil elske at hjælpe dig med at bearbejde oplevelsen og transformere traumet, så du igen kan stå stærkt i dig selv og blive klar til en ny fødsel. En fødsel i autonomi.

61720582

Line Halkjær

Næbvej 12, 4720 Præstø
Tlf 61720582

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.